Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Специализиран риболов
Тролинг
naRiba.com

Форум

Тролинг на Жребеца
Модератор: bobopeli
-
- учете се от него
- Обратна връзка:
Re: Тролинг на Жребеца
Е,вече прекали!vestel написа:
Освен вятъра .... и това ... не е хванат през състезателно време - коритото е 1м.![]()

Колега VID не познаваш човека, и се изказваш неподготвен..Аз го познавам и знам ,че рибата живе е но в друг водоем..С тея ваште тъпи критики аман...После никои не споделял,ми няма да споделят от такива дразнители, кат теб и други..Vid написа:Единия е празноглав фукльо, а другия празноглав месар....
Подобни снимки и гледка на метровки сомчета в корито, че и вързани със сезал за чешмата "да не вземат да избягат някъде", предполагам на никого не са му приятни.![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Просто е много жалко това кое гледаме във форума, а това кое става по водоемите е направо.... трагично и.... нямам дума с която да го определяvestel написа:Освен вятъра .... и това ... не е хванат през състезателно време - коритото е 1м.![]()
![]()
![]()
Я тия къде ловат сомове
нека споделът едно мое виждане,при хубава вълна,като сегашната
на Жребеца/за мене нищо особенно,на Искъра почти всеки ден е така/повечето удари са ми когато вълната ми идва отсрани,по вълната въпреки ,че е най приятно нещата са много нарядко,срещу вълната същото положение има удари но много на рядко.

на Жребеца/за мене нищо особенно,на Искъра почти всеки ден е така/повечето удари са ми когато вълната ми идва отсрани,по вълната въпреки ,че е най приятно нещата са много нарядко,срещу вълната същото положение има удари но много на рядко.
- vestel
- новобранец
Евала ... за коритото ... позна, че е на комшията но е една къща надолу по баираTroli Rapala написа:Е,вече прекали!vestel написа:
Освен вятъра .... и това ... не е хванат през състезателно време - коритото е 1м.![]()
![]()
До кога ще ми крадеш сомовете,бе?
![]()
Туй корито е преко-сили 70-73сантима и май не е твоето,а на комшията през 3 къщи нагоре по баиро,та престани да снимаш гепени риби!
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()

само незнам от каде ти хрумна, че ти крада сомовете

Тролинг - на Жребеца - и само за СОМ 

- vestel
- новобранец
Ето още една интересна джаджа
със нея се сдобих миналата година и до днес събираше пепел у гаража ...но ме подсетиха днес за нея и вече почнах да я доработвам (тунинговам) ... мисля да закача на Даунригера и да удължа и да закачам воблера на 3-4м от нея да може да се вижда какво се случва във момента на удара ... а дали ще се получи ... времето ще покаже, но трябва да се експеремнтира ... наврял съм им една 32GB карта да пише нонстоп и ако има успех ... скоро ще има клип как атакуват примамката
А на зима 100% ще виси под лодката на 1м от дъното

А на зима 100% ще виси под лодката на 1м от дъното

- vestel
- новобранец
И един въпрос към Троли ...
какво се вижда на скриина от сонара

какво се вижда на скриина от сонара

- Vid
- кандидат преподавател
Хапвам си и то с удоволствие...vestel написа:За да бъдем по-точни коритото е 1м. а "сомчето" е 1.15 и тежи 8.400 според ел. кантар - който не претендирам, че е от най точните. Според мен това е една добра банкетна рибаVid написа:Единия е празноглав фукльо, а другия празноглав месар....
Подобни снимки и гледка на метровки сомчета в корито, че и вързани със сезал за чешмата "да не вземат да избягат някъде", предполагам на никого не са му приятни.![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Просто е много жалко това кое гледаме във форума, а това кое става по водоемите е направо.... трагично и.... нямам дума с която да го определяvestel написа:Освен вятъра .... и това ... не е хванат през състезателно време - коритото е 1м.![]()
![]()
![]()
Въпреки, че мисля да я пусна на Стамболийски ... ако господ реши да я запази жива до събота ... защото на Жребеца има в повече. А даже и да реша да я изям - си е мое право.... платил съм си билета ... давал съм пари за зарибяване и мисля че ми се полага да ям риба хваната от мен по законен начин. Предполагам, че ти също хапваш видове от този тип, а не караш само на маруля
![]()
![]()
Разбира се, че сомчето е мерно. Според закона можеш да го задържиш, хапнеш или пуснеш в този или друг водоем.... Твоя воля... Това, което казах е, че такива снимки в корито и сезали са... грозна гледка, още повече за форум като този, тук четат и прохождащи в то риболов и деца и на кВО ще ги учим- сомовете в коритото???
Надявам се, да съм бил правилно разбран... и ти желая много успех и още по големи.........
Късметът е пресечната точка на предварителната подготовка и шанса.
Сенека
Сенека
- spookymiro
- ще става разбирач
Ще ти отговоря, белким и някой друг се престраши да го направи.Славее написа:Я тия къде ловат сомовенека споделът едно мое виждане,при хубава вълна,като сегашната
Когато има вятър и вълна и съм сам в лодката гледам да влача така, че вълната да ми идва отстрани.
Ако влача срещу вятъра и ми удари е доста по-трудно хем да държа лодката в курса, хем да си прибирам въдиците.
Когато сме двама няма значение, аз държа курса а колегата обира въдиците. Тогава се съобразявам предимно с тигела, който искам да направя.
Определено по-голямата част от рибите при вълна съм хванал когато карам по/срещу вълната. И на състезанието щуката, с която се записахме с колегата беше хваната срещу вълната.
Обаче не съм сигурен дали това е определящото или самият тигел. При силен вятър, който един ден духаше срещу мен а друг ми беше отстрани, хванах риби докато се движих по един и същи тигел.
Поздрави!
Държа се с другите така, както искам те да се държат с мен.
- val
- разбира нещата
- Обратна връзка:
Вятър западен и по вълната. За мен си е най-доброто.
-
- учете се от него
- Обратна връзка:
Виждам на скрийна,че на 30.09 пак си на вода!vestel написа:И един въпрос към Троли ...
какво се вижда на скриина от сонара![]()

-
- учете се от него
- Обратна връзка:
Vid,пак се буташ къде не ти е работа!Vid написа:Единия е празноглав фукльо, а другия празноглав месар....
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()

- vestel
- новобранец
Споко ще ти оставя един за тебеTroli Rapala написа:Виждам на скрийна,че на 30.09 пак си на вода!vestel написа:И един въпрос към Троли ...
какво се вижда на скриина от сонара![]()
Явно си некой Европейски Пенсионер с мноооооооого свободно време за губене!
![]()
Бегай си на Стамболийски без да ми гепиш и намаляваш сомската популация на Жребеца!
Аман от извратеняци!
![]()

Пак не можа да разчетеш сонара ....
Ето какво се крие зад снимката от сонара ... със специален поздрав към теб

- krokibg
- учете се от него
Сега,първо да отговоря на Робер ли е,Райбер ли е,не го знам.Аз когато съм писал,ти си правил чикии някъде или си бил със друг ник,но това за мене няма значение,скрити лимонки като тебе винаги е имало и ще има.
Спокимиро,поста ми се отнасяше единствено и само за моя приятел Троли и за никой друг.ако не сте ме разбрали и сте помислили че пиша нещо против Вестела,не е така и нямам нищо против рибата на Вестела и може всеки да си взима риба щом е в границите на нормалното,все пак аз не съм човек които да се бърка на хората какво правят.Вестела е пич и знае какво да прав,когато трябва ще пуска,когато трябва ще взима. и пак да попитам,защо го търпите тоя миндил Трола още не ми е ясно.Откакто го изгониха от другия форум,него и още един два боклука,всичките скандали приключиха и от месеци няма никакви разправии.А ти Раибер, не се обаждай като не познаваш хората и не ми казвай какво да пиша или да не пиша,капиш ?????
Спокимиро,поста ми се отнасяше единствено и само за моя приятел Троли и за никой друг.ако не сте ме разбрали и сте помислили че пиша нещо против Вестела,не е така и нямам нищо против рибата на Вестела и може всеки да си взима риба щом е в границите на нормалното,все пак аз не съм човек които да се бърка на хората какво правят.Вестела е пич и знае какво да прав,когато трябва ще пуска,когато трябва ще взима. и пак да попитам,защо го търпите тоя миндил Трола още не ми е ясно.Откакто го изгониха от другия форум,него и още един два боклука,всичките скандали приключиха и от месеци няма никакви разправии.А ти Раибер, не се обаждай като не познаваш хората и не ми казвай какво да пиша или да не пиша,капиш ?????
Глупаците и завистниците нямат изтребване,като хлебарките са !!!
Аз нямам проблем с хората,те имат проблем с мене !!!!!
Аз нямам проблем с хората,те имат проблем с мене !!!!!
- robber_79
- ще става разбирач
.А ти Раибер, не се обаждай като не познаваш хората и не ми казвай какво да пиша или да не пиша,капиш ?????[/quote]
Така да бъде krokibg !
Така да бъде krokibg !