Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Специализиран риболов
Риболов на фидер
naRiba.com

Форум

Телефидер....какъв ???
Модератор: Paublo_Eskobar
Телефидер....какъв ???
Колеги,
Я ми предложете читав телефидер /не много скъп, че ще вземам 2 броя/?
Моля да не ме убеждавате, че коленните са по- добри т.е. това ми е ясно, но обикновенно ловя предимно на мач и фидерите са ми "пълнеж" /нищо, че с тях хващам повече риба
/ и не ми се занимава с разпъване т.е. достатъчно време ми отнема разпъването на мача, а с него кефа е в пъти по- голям
.
Търся си нещо до 3.60 м!
Ако някой има за продажба .... може и да се споразумеем, като условието ми е да са 2 бр., 3-тата въдица ми е мач или директен
/според ситуацията/!
Моля да не ме убеждавате, че коленните са по- добри т.е. това ми е ясно, но обикновенно ловя предимно на мач и фидерите са ми "пълнеж" /нищо, че с тях хващам повече риба

Търся си нещо до 3.60 м!
Ако някой има за продажба .... може и да се споразумеем, като условието ми е да са 2 бр., 3-тата въдица ми е мач или директен

- CERRUTI
- сериозен играч
Re: Телефидер....какъв ???
https://fishing-market.com/shop/product ... -60-m.htmlKorohulio написа:Колеги,

-
- новобранец
line winder ТЕЛЕ ФИДЕР 3.90 ДО 120 ГР МНОГО ДОБЪР И НАДЕЖДЕН ЗА ПАРИТЕ СИ ОКОЛО 60 ЛЕВА
- lishev_64
- разбира нещата
Бих казал с чиста съвест - НИКАКЪВ!Телефидер....какъв ???
Колега не се захващай с глупости. "Телефидер" - такова животно НЯМА!!!

Представи си само - сгъваш телескопа и най-отгоре стърчи върхът, тънък като клечка за зъби! Еее....Ко прайм? Прибираме го така, и на следващия риболов върха е скършен!

Другата възможност е да развалим линията, да свалим връхчето, и да приберем фидера както се полага.
Е, тогава къде е файдата от "телето"? Пак ще сглобяваме линия при следващия риболов. Ами сглобявай си го тогава на дву или на триколенка!
Изразявам това мнение, защото аз също подходих преди години по съшия начин. Заприходих си един теле фидер, и на първия риболов съжалих за безсмислената си покупка.
За разликата в качеството, работата и удоволствието при използването на двата вида, няма да коментирам.
Теле мач... ядва се, но теле фидер - ....УЖАС

Помисли, добре преди да кажеш "хоп"!!!

НА СЛУКА... И НЕКА БЪДЕМ ЧОВЕЦИ !!!
- tsvetkoff
- ще става разбирач
Последното мнение май изчерпва въпроса.
А иначе темата е отпреди две години и този,който я е пуснал,отдавна я е забравил вероятно......
А иначе темата е отпреди две години и този,който я е пуснал,отдавна я е забравил вероятно......