Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Водоеми и реки
naRiba.com

Форум

Инфо за р. Струма!
Модератор: sapuna
-
- фен клуб-скобар
Re: Инфо за р. Струма!
Както обещах информация от един мой близък приятел-живарник пълен със скобари! Риболов на две щеки с близалки ! Река огромна и бърза! Снимката ще бъде изпратена на Иво Топсофт и Продъджи:)Лични съобръжения!
Монтанеца и Вальо Колев -НАЙ ГОЛЕМИТЕ!!!!!
Личен лекар на скобарите
Личен лекар на скобарите

Кратка информация и от мен за района на Благоевград. Днес река Струма течеше висока, бърза, мътна и твърде студена. Рибите не обръщаха голямо внимание на хляба, а приоритетно си търсеха протеинчета. Риболов на 20 метрова дистанция с 6м болонезе.
Една снимчица от края на излета.
-
- фен клуб-скобар
Васко моето уважение и респект спрямо теб е огромно!Евала за тупаните! Евала за подхода и ходенето по мъките,защото много добре знам какво е огромна река и далечна дистанция! В такива моменти си проличава най добре кой как си е научил урока!Респект Васко
Личен лекар на скобарите
Личен лекар на скобарите

Евала ... отличен улов за тези условияVeleka написа:Кратка информация и от мен за района на Благоевград. Днес река Струма течеше висока, бърза, мътна и твърде студена. Рибите не обръщаха голямо внимание на хляба, а приоритетно си търсеха протеинчета. Риболов на 20 метрова дистанция с 6м болонезе.

..с други думи си е проличало майсторството муDJONI RINGO написа:Васко моето уважение и респект спрямо теб е огромно!Евала за тупаните! Евала за подхода и ходенето по мъките,защото много добре знам какво е огромна река и далечна дистанция! В такива моменти си проличава най добре кой как си е научил урока!Респект Васко

Eваларка Васе! Биеш "Тома неверни" около 3:1
2-3 км надолу никакво помирисване на червейче, нито от скобар, нито от мрянка.Искат само снежинка- троха от бял хляб, която питай колко време устоява на това течение
https://www.facebook.com/video.php?v=74 ... =2&theater" onclick="window.open(this.href);return false;

2-3 км надолу никакво помирисване на червейче, нито от скобар, нито от мрянка.Искат само снежинка- троха от бял хляб, която питай колко време устоява на това течение

https://www.facebook.com/video.php?v=74 ... =2&theater" onclick="window.open(this.href);return false;
Нещата трябва да са възможно най-прости, но не и повече от това! - А. Айнщайн
-
- фен клуб-скобар
..с други думи си е проличало майсторството муrosakat написа:Евала ... отличен улов за тези условияVeleka написа:Кратка информация и от мен за района на Благоевград. Днес река Струма течеше висока, бърза, мътна и твърде студена. Рибите не обръщаха голямо внимание на хляба, а приоритетно си търсеха протеинчета. Риболов на 20 метрова дистанция с 6м болонезе.
Една снимчица от края на излета.![]()
DJONI RINGO написа:Васко моето уважение и респект спрямо теб е огромно!Евала за тупаните! Евала за подхода и ходенето по мъките,защото много добре знам какво е огромна река и далечна дистанция! В такива моменти си проличава най добре кой как си е научил урока!Респект Васко

С други думи от тука много хора за първи път видяха скобар на живо! Васко е от друго тесто!
Личен лекар на скобарите
Личен лекар на скобарите

Чак за майсторство едва ли можем да говорим. Сигурен съм, че повечето колеги, които редовно пишат в темата за река Струма са в състояние да направят подобен улов, даже и по-добър. Проблем остава единствено откриването на трофейните риби и задържането им максимално дълго време на хранителното петно.rosakat написа:
Евала ... отличен улов за тези условия![]()
..с други думи си е проличало майсторството му
не го подлагам въобще под съмнение , но и ти не се подценявайVeleka написа:
...... Сигурен съм, че повечето колеги, които редовно пишат в темата за река Струма са в състояние да направят подобен улов, даже и по-добър.

...тук говорим вече за мЕга-про ниво и нагореПроблем остава единствено откриването на трофейните риби и задържането им максимално дълго време на хранителното петно.

-
- фен клуб-скобар
Няма нищо мега -или ги има едрите или не! Като цяло нема как да хванеш 20 по кило и 400-500-600-2 кила!!!!въпрос на опит! Няма такива стада само със стари биволи;)
Личен лекар на скобарите
Личен лекар на скобарите

- prodigy666
- разбира нещата
абе има има хаха групата на финесите знае мн добре само че нема такива излети с 10 риби 2-3 4 доволно ако са от тияDJONI RINGO написа:Няма нищо мега -или ги има едрите или не! Като цяло нема как да хванеш 20 по кило и 400-500-600-2 кила!!!!въпрос на опит! Няма такива стада само със стари биволи;)

-
- фен клуб-скобар
Чети що пишем бре ученик-кога си хванал 20 бивола?prodigy666 написа:абе има има хаха групата на финесите знае мн добре само че нема такива излети с 10 риби 2-3 4 доволно ако са от тияDJONI RINGO написа:Няма нищо мега -или ги има едрите или не! Като цяло нема как да хванеш 20 по кило и 400-500-600-2 кила!!!!въпрос на опит! Няма такива стада само със стари биволи;)
Личен лекар на скобарите
Личен лекар на скобарите

- prodigy666
- разбира нещата
е и аз точно тва казах че нема излет с 10 20 по 1.5-6 + просто тия риби се лъжат мн по рядко иначе си ги имаDJONI RINGO написа:Чети що пишем бре ученик-кога си хванал 20 бивола?prodigy666 написа:абе има има хаха групата на финесите знае мн добре само че нема такива излети с 10 риби 2-3 4 доволно ако са от тияDJONI RINGO написа:Няма нищо мега -или ги има едрите или не! Като цяло нема как да хванеш 20 по кило и 400-500-600-2 кила!!!!въпрос на опит! Няма такива стада само със стари биволи;)
П.с сеч на бело поле под мосто зимата с чичо .... и червено вино ахахах

- indalo
- фен клуб-скобар
Велек, поклон и от мен. Страхотни риби, а как не съм виждал реката 2 месеца, ме присърбя.
С тея риби, камоли количество нема случачайности, добар си.

С тея риби, камоли количество нема случачайности, добар си.

Чудя се луд ли съм или не съм.
Не мога да спя преди риболов и това си е........
http://www.krakra-fishing.com/wp-conten ... /03/kf.jpg" onclick="window.open(this.href);return false;
Не мога да спя преди риболов и това си е........
http://www.krakra-fishing.com/wp-conten ... /03/kf.jpg" onclick="window.open(this.href);return false;
няма нужда да се чака до зимата и сега надолу от моста на бело поле , 100 не повече метра се ловят големи скобари.
скобара е риба проклета

Здравейте. Някой може ли да даде малко информация за положението по р.Струма около Радомир? Никога не съм ходил, понеже от скоро съм в София и замисля утре да отида да пробвам. Мътна ли е реката, има ли изобщо някакъв риболов, че да знам какви такъми да подготвям. Горе долу някой, ако може да ми помогне за намирането на места, че като за първи път предполагам ще ми е доста трудно. Чувам някакви слухове за щука, та нали сега й е времето
Благодаря предварително и наслука на всички