Къде се намирам:
Къмпингуване
Екипировка
naRiba.com

Форум

как се справяте със студа ?
Модератори: emo vasilev, Ачо ♣
как се справяте със студа ?
Колеги времето застудява и наближава зимата . Нека споделим кой как се топли, дрехи обувки спални чували и т.н.
-
- разбира нещата
Re: как се справяте със студа ?
по просто му -не ходим за риба
.то като че ти вее и духа и да се заушасваш целия ,да ти се виждат само очите и се ловят някакви дребосъци,без да изпитваш тръпка ,какъв е смисъла
а идеята ако е за дегостация на домашно вино със прясно свинско,излизаш във гората ,едно огънче ,хапка- пийка,малко гиролтийка,че даже ще е по-добре от колкото покрай гьола. 

ВАСИЛ ЛЕВСКИ: "...Ако допуснете утре, когато сте вече свободни да ви управляват днешните турски мекерета и разните му лихвари и чорбаджии, които и днес ви грабят най-безжалостно, то по-добре да си останем под сянката на султана....."
Колега има хора дето си ходят целогодишно на риба . Ние лично почваме палатките от средата на март до към средата на ноември . Отделно еднодневни излети зимата . И имаме доста случаи сутрин всичко да е в слана палатки и коли даже и на язовир Сопот имаме няколко такива!
Като тръгне костура и уклея зимата на Щъркела -яз. Искър места се пазят от 5 сутринта често случай температурите са около -10 после загрява де
. а и на дупка се лови също .
Та мисля ,че е полезна темата?!
Малко неща от мен , колкото и да са хубави обувките 10 часа на едно място зимата и краката са ти кокал . Аз правя следното задължително си вземам парче стиропор за краката и преди да сляза от колата слагам найлонови пликчета върху чорапите и така обувам обувките.
Като тръгне костура и уклея зимата на Щъркела -яз. Искър места се пазят от 5 сутринта често случай температурите са около -10 после загрява де

Малко неща от мен , колкото и да са хубави обувките 10 часа на едно място зимата и краката са ти кокал . Аз правя следното задължително си вземам парче стиропор за краката и преди да сляза от колата слагам найлонови пликчета върху чорапите и така обувам обувките.
Зимата най-ми е гот за щука на жива стръв. Обаче като измръзна (макар и покрай огън) хващам спининга и тръгвам на разходка по бреговете. Иначе на баба плетените шушони са най-добрата идея за зимния риболов 

- максимов96
- вече хвърля и на тежко
Идеята е винаги да имаш червено винце с теб,стига да не прекаляваш,няма да ти е студено.
Разкажи как го води попера?На каква дълбочина ти удари?
или Ром...ама понякога сме шофьори и трябва да се задоволим с чайчето в термоса 

-
- разбира нещата
да бе колега ,ясно ми е че има дето ходят и в големите студове,всеки си има различен манталитет.просто лично мнение ,да си се затоплил в завивките ,и да ти е ударило някой дребосък,та да те кара да се разбуташDimy написа:Колега има хора дето си ходят целогодишно на риба . Ние лично почваме палатките от средата на март до към средата на ноември . Отделно еднодневни излети зимата . И имаме доста случаи сутрин всичко да е в слана палатки и коли даже и на язовир Сопот имаме няколко такива!
Като тръгне костура и уклея зимата на Щъркела -яз. Искър места се пазят от 5 сутринта често случай температурите са около -10 после загрява де. а и на дупка се лови също .

ВАСИЛ ЛЕВСКИ: "...Ако допуснете утре, когато сте вече свободни да ви управляват днешните турски мекерета и разните му лихвари и чорбаджии, които и днес ви грабят най-безжалостно, то по-добре да си останем под сянката на султана....."
-
- научил се да хвърля
В огромна заблуда си,колегаdelio-haidutin написа:да бе колега ,ясно ми е че има дето ходят и в големите студове,всеки си има различен манталитет.просто лично мнение ,да си се затоплил в завивките ,и да ти е ударило някой дребосък,та да те кара да се разбуташDimy написа:Колега има хора дето си ходят целогодишно на риба . Ние лично почваме палатките от средата на март до към средата на ноември . Отделно еднодневни излети зимата . И имаме доста случаи сутрин всичко да е в слана палатки и коли даже и на язовир Сопот имаме няколко такива!
Като тръгне костура и уклея зимата на Щъркела -яз. Искър места се пазят от 5 сутринта често случай температурите са около -10 после загрява де. а и на дупка се лови също .

- vobler4o
- вече хвърля и на тежко
Военните дрехи 2 чифта дълги чорапи и кубинките ,а и имам такава шапка като на мотористите дето само очите ти се виждат само че е по дебела и цял ден ходя по реката.
Тайната на успеха се крие в това - човек да не се страхува да експериментира!!
- bobo_33333
- кандидат преподавател
И ние ходим ,,на дупка,,Dimy написа:Колега има хора дето си ходят целогодишно на риба . Ние лично почваме палатките от средата на март до към средата на ноември . Отделно еднодневни излети зимата . И имаме доста случаи сутрин всичко да е в слана палатки и коли даже и на язовир Сопот имаме няколко такива!
Миналата зима си замах ботуши LEMIGO ,които са със някакъв чорап-подплата,понеже нямаше зима ,ги носих без чорапите,че ми беше много топло с тях,направо се сварявах,само една стелка и хавлиени чорапи.
А това и в лодката цял ден,без да мърдаш,не съм мръзнал
Аз там съм пораснал...
- daanndo
- фен клуб-скобар
http://ribibg.com/shop/index.php?p=s_ge ... ubgroup=88" onclick="window.open(this.href);return false;
това е истината,когато краката са топли всичко е ок
Оставете краката, там е ясно, ръчките как топлим?
Serie A e nel nostro DNA, io non rubo il campionato e in Serie B non sono mai stato
неопренови ръкавички има и модели без пръсти ма с тях мръзна
-
- ще става разбирач
+1 Уникални.daanndo написа:http://ribibg.com/shop/index.php?p=s_ge ... ubgroup=88
- io6kata
- вече хвърля и на тежко
Миналата зима пробвах тази маска и съм много доволен - http://megafishing.bg/product/552/kold- ... ilman.html" onclick="window.open(this.href);return false;
за краката и ръцете неопренови чорапи и ръкавици , както и водоустойчиви туристически кубинки. Намерих си и военни дрехи с зимна подплата и не се усеща студ
за краката и ръцете неопренови чорапи и ръкавици , както и водоустойчиви туристически кубинки. Намерих си и военни дрехи с зимна подплата и не се усеща студ