Къде се намирам:
Относно Сайта
Разни
naRiba.com

Форум

Преговор на закона за пътищата
Модератор: dantho.mihov
-
- и господ не е толокова добър
При нас вчера се заледи и на едно крастовище,само сутринта станаха 15 катастрофи.Трябва да се кара разумно.Да не се отнема предимство и да се преценяват правилно ситуациите.На всички е ясно,че нарушаваме закона,но да му мяза.
Да хванеш риба е удоволствие,но да и дариш живот,това не се описва с думи.
-
- кандидат преподавател
- Обратна връзка:
- GODzillata
Според мен
Според мен тва са много малки наказанийца на българина тряя му бръкнеш много по надълбоко в джеба че да се поосети кво прай на то страшна работа бе те се трепят се едно се намиране в Бейрут ама то луда работа бе ,напрай 18 години изкара с преписване криволяво една кат.(В) тати купи Хондата или БЕ ЕМ ВЕ то и давааааай с 320 по не толкова готината магистрала Тракия или из малките улички на Ямболския Каргон Софийската Младост или Бургаския Меден Рудник .Не че аз съм много стриктен Шофер напротив даже преди 10на дена платих 250 лева актове и глоби щото в противен случай немога да си сменя тефтера за правоуправление ама според мен тряя да е Мине на червено 10000 лева без книжка до живот и 1 година общественно полезен труд .А да видим дали ще мине на червено другия път. Утрепе ли човек с колата ,У белене докат му дой акъла у кухата бака 20- 30 години, и те така нема се опраим никогаш
Цепи,лепи,вулканизира......монтаж, демонтаж,баланс
- AL KAPONE
- кандидат преподавател
joroNH написа:ANGEL 123 зада няма през 20 минути по 20 лева спазваш ЗДП,а и на сила никой неможе да ти ги вземе

А за номера ...
"И сега кво ще правим"
"Какво работиш"
"Гледане на талона сещу слънцето дали не е дупчен"
"Закаде бързаш"
и още куп дребни трикове за изнудване ще кажа

Когато се издигаш, приятелите ти разбират кой си.
Когато падаш, разбираш кои са приятелите ти.
--------------------------------------------------------------------------------
ANGEL 123
като си толкова богат вместо да спонсорираш "бедния"полицай по-добре стани дарител за някоя благотворителна кауза,и се заинтересувай от ЗДП-то ,защтото такива като теб си казват -Сега минах метър,ще мина и другия път.А когато минеш покрай някоя станала катастрофа недай боже с жертви
,си казваш глей тия са се размазали или цъцъцъц дано неми се случва и на мен,и дано не ви се случва НИКОГА
колеги да изпадате в такава ситуация,минават 5-10-20 минути и ти ANGEL 123 започваш пак да си караш по стария начин без да спазваш ЗДП-то,дано не съм прав,защото като се обърне каручката пътища много.
П.П.Дано не съм засегнал никой с мойто мнение и найвече теб ANGEL 123
Успех на всички ви колеги и помнете стигнете ЖИВИ там за където сте тръгнали.
ANGEL 123
като си толкова богат вместо да спонсорираш "бедния"полицай по-добре стани дарител за някоя благотворителна кауза,и се заинтересувай от ЗДП-то ,защтото такива като теб си казват -Сега минах метър,ще мина и другия път.А когато минеш покрай някоя станала катастрофа недай боже с жертви

П.П.Дано не съм засегнал никой с мойто мнение и найвече теб ANGEL 123

- AL KAPONE
- кандидат преподавател
Ей joroNH, стига бре.... просто малко майтап си правяjoroNH написа:--------------------------------------------------------------------------------
ANGEL 123
като си толкова богат вместо да спонсорираш "бедния"полицай по-добре стани дарител за някоя благотворителна кауза,и се заинтересувай от ЗДП-то ,защтото такива като теб си казват -Сега минах метър,ще мина и другия път.А когато минеш покрай някоя станала катастрофа недай боже с жертви,си казваш глей тия са се размазали или цъцъцъц дано неми се случва и на мен,и дано не ви се случва НИКОГА
![]()
![]()
колеги да изпадате в такава ситуация,минават 5-10-20 минути и ти ANGEL 123 започваш пак да си караш по стария начин без да спазваш ЗДП-то,дано не съм прав,защото като се обърне каручката пътища много.
П.П.Дано не съм засегнал никой с мойто мнение и найвече теб ANGEL 123Успех на всички ви колеги и помнете стигнете ЖИВИ там за където сте тръгнали.

Когато се издигаш, приятелите ти разбират кой си.
- GODzillata
Аз имам антирадар, ама имам и акт за превишена скорост!
Снимали ме с камера...направо се облещих
, когато с акта ми показаха и снимките
на "нарушението", извършено преди около месец на пътя между Мездра и Враца.
От КАТ - Враца изпратили снимките и акта във Видин...ужас, седя и се гледам на снимката все едно съм спрял и някой фотограф ме е снимал за спомен. 
Снимали ме с камера...направо се облещих

На риба - като на война! Fish'n'chicks!
Кеч & Рилийс...в тиганааа-аха-ха-хаааа...

Кеч & Рилийс...в тиганааа-аха-ха-хаааа...