Преговор на закона за пътищата

Всичко за което не намирате подходящ форум

Модератор: dantho.mihov

snegk
и господ не е толокова добър

Мнение от snegk »

При нас вчера се заледи и на едно крастовище,само сутринта станаха 15 катастрофи.Трябва да се кара разумно.Да не се отнема предимство и да се преценяват правилно ситуациите.На всички е ясно,че нарушаваме закона,но да му мяза.
Да хванеш риба е удоволствие,но да и дариш живот,това не се описва с думи.
Бат Мирче-5кила
кандидат преподавател
кандидат преподавател
Обратна връзка:

Мнение от Бат Мирче-5кила »

прочетох мно внимателно-поредните ИМ простотии!те па ше ми кажат какво да си дьржим в колата?колата си е МОЯ,радара-сьщо...общо взето се сьздава система за още по голяма корупция :wink:
"Всички животни са равни, но някои са по-равни от други".
Аватар
Dedy
учете се от него
учете се от него

Мнение от Dedy »

:idea: :idea: :idea: :idea:

20 лева, са си 20 лева!
Аватар
AL KAPONE
кандидат преподавател
кандидат преподавател

Мнение от AL KAPONE »

Dedy написа::idea: :idea: :idea: :idea:

20 лева, са си 20 лева!
:roll: Бе Деди през 20 минути по 20 лева на са си 20 лева, нали :lol: :lol: :lol: дет са вика пожелавам ти през отпуската да си Катаджия :lol:
Когато се издигаш, приятелите ти разбират кой си.
Когато падаш, разбираш кои са приятелите ти.
Аватар
Dedy
учете се от него
учете се от него

Мнение от Dedy »

ANGEL 123 написа:дет са вика пожелавам ти през отпуската да си Катаджия :lol:
:D :D :D :D

Дай Боже всекиму!!!
Аватар
GODzillata

Мнение от GODzillata »

Marco Polo написа:Добре де, пак не вдянах... Излиза, че използването на пасивен радар-детектор не е забранено, нали? :roll:
Не е.
На риба - като на война! Fish'n'chicks! :mrgreen:
Кеч & Рилийс...в тиганааа-аха-ха-хаааа...Изображение
Аватар
joroNH
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от joroNH »

ANGEL 123 зада няма през 20 минути по 20 лева спазваш ЗДП,а и на сила никой неможе да ти ги вземе :idea:
Аватар
Mitak
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от Mitak »

"Новият документ въвежда и отнемане на 6 контролни точки за водач, който шофира без да притежава книжка." :lol: :lol: :lol:

много ми е интересно как отнемат нещо несъщствуващо, а още по интерсно е как поле ги възтановяват :lol: :lol: :lol: :lol:
Изображение
Gan4eff
разбира нещата
разбира нещата

Според мен

Мнение от Gan4eff »

Според мен тва са много малки наказанийца на българина тряя му бръкнеш много по надълбоко в джеба че да се поосети кво прай на то страшна работа бе те се трепят се едно се намиране в Бейрут ама то луда работа бе ,напрай 18 години изкара с преписване криволяво една кат.(В) тати купи Хондата или БЕ ЕМ ВЕ то и давааааай с 320 по не толкова готината магистрала Тракия или из малките улички на Ямболския Каргон Софийската Младост или Бургаския Меден Рудник .Не че аз съм много стриктен Шофер напротив даже преди 10на дена платих 250 лева актове и глоби щото в противен случай немога да си сменя тефтера за правоуправление ама според мен тряя да е Мине на червено 10000 лева без книжка до живот и 1 година общественно полезен труд .А да видим дали ще мине на червено другия път. Утрепе ли човек с колата ,У белене докат му дой акъла у кухата бака 20- 30 години, и те така нема се опраим никогаш
Цепи,лепи,вулканизира......монтаж, демонтаж,баланс
Аватар
AL KAPONE
кандидат преподавател
кандидат преподавател

Мнение от AL KAPONE »

joroNH написа:ANGEL 123 зада няма през 20 минути по 20 лева спазваш ЗДП,а и на сила никой неможе да ти ги вземе :idea:
:roll: Бих се заинтересувал от ЗДП-то, ако знаех кой си...... щото може да се окажеш някой от тези дето сонсорирам с по 20 лева! :lol: Пък и съм на принципа дай на бедния да спиш спокойно :lol: ......
А за номера ...
"И сега кво ще правим"
"Какво работиш"
"Гледане на талона сещу слънцето дали не е дупчен"
"Закаде бързаш"
и още куп дребни трикове за изнудване ще кажа :toimonster: :butthead:
Аватар
krokibg
учете се от него
учете се от него

Мнение от krokibg »

:lol: :lol: :lol: :lol:
Глупаците и завистниците нямат изтребване,като хлебарките са !!!

Аз нямам проблем с хората,те имат проблем с мене !!!!!
Аватар
joroNH
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от joroNH »

--------------------------------------------------------------------------------
ANGEL 123

като си толкова богат вместо да спонсорираш "бедния"полицай по-добре стани дарител за някоя благотворителна кауза,и се заинтересувай от ЗДП-то ,защтото такива като теб си казват -Сега минах метър,ще мина и другия път.А когато минеш покрай някоя станала катастрофа недай боже с жертви :roll: ,си казваш глей тия са се размазали или цъцъцъц дано неми се случва и на мен,и дано не ви се случва НИКОГА :!: :!: :!: колеги да изпадате в такава ситуация,минават 5-10-20 минути и ти ANGEL 123 започваш пак да си караш по стария начин без да спазваш ЗДП-то,дано не съм прав,защото като се обърне каручката пътища много.
П.П.Дано не съм засегнал никой с мойто мнение и найвече теб ANGEL 123 :wink: Успех на всички ви колеги и помнете стигнете ЖИВИ там за където сте тръгнали.
chlen
вече хвърля и на тежко
вече хвърля и на тежко
Обратна връзка:

Мнение от chlen »

че как ще вземат 10 точки за антирадар,като преди коледните празници по всички новини казаха не само че не е забранен,ами и те подсещал да намалиш(демек полезен бил).бах им мамата.къде да го крия сега?аз дали имам и 10 точки
Аватар
AL KAPONE
кандидат преподавател
кандидат преподавател

Мнение от AL KAPONE »

joroNH написа:--------------------------------------------------------------------------------
ANGEL 123

като си толкова богат вместо да спонсорираш "бедния"полицай по-добре стани дарител за някоя благотворителна кауза,и се заинтересувай от ЗДП-то ,защтото такива като теб си казват -Сега минах метър,ще мина и другия път.А когато минеш покрай някоя станала катастрофа недай боже с жертви :roll: ,си казваш глей тия са се размазали или цъцъцъц дано неми се случва и на мен,и дано не ви се случва НИКОГА :!: :!: :!: колеги да изпадате в такава ситуация,минават 5-10-20 минути и ти ANGEL 123 започваш пак да си караш по стария начин без да спазваш ЗДП-то,дано не съм прав,защото като се обърне каручката пътища много.
П.П.Дано не съм засегнал никой с мойто мнение и найвече теб ANGEL 123 :wink: Успех на всички ви колеги и помнете стигнете ЖИВИ там за където сте тръгнали.
Ей joroNH, стига бре.... просто малко майтап си правя :smt047 не съм богат и не съм спонсор :smt042 па май актове нямам :lol:
Аватар
GODzillata

Мнение от GODzillata »

Аз имам антирадар, ама имам и акт за превишена скорост!
Снимали ме с камера...направо се облещих :shock: , когато с акта ми показаха и снимките :lol: на "нарушението", извършено преди около месец на пътя между Мездра и Враца. :roll: От КАТ - Враца изпратили снимките и акта във Видин...ужас, седя и се гледам на снимката все едно съм спрял и някой фотограф ме е снимал за спомен. :D
На риба - като на война! Fish'n'chicks! :mrgreen:
Кеч & Рилийс...в тиганааа-аха-ха-хаааа...Изображение
Публикувай отговор

Обратно към “Разни”