Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Специализиран риболов
Риболов на болонезе
naRiba.com

Форум

Мнение за това болонезе
Модератори: Paublo_Eskobar, emo vasilev
-
- разбира нещата
Re: Мнение за това болонезе
Ако те интересува модела tubertini level tech 7100 и 7300 питай...Имам и двете ,разликата е само в годината на производство..Държал съм и милото и наистина е много добра болонеза но не я взех заради малката акция..Другия вариант е да направиш като Бутника и да си направиш като неговата болонеза от директен на мило..Едно че с тези цени в момента ще ти е по евтино и друго че също ще е много лека...От последните три които си изброил съм държал ареса и въобще не останах доволен,не ми вдъхва абсолютно никакво доверие...Бях си поръчал и колмик фиуми но още в офиса на куриерската фирма го върнах,беше едно към едно с тубертинитата , просто нямаше смисъл да набивам пари за нещо което имам...Говоря като за строй на въдицата а не за вида карбон...И ако имаш възможност наистина е хубаво да по държиш въдицата в ръка,не на всеки допадат ....
И как е 7300 виждам е че с акция 0-25гр. , и фиумето ли беше с такава акция. Питам защото 8300 което съм набелязал е 0-10гр. а фиумето към което също проявавам интерес е до 18гр. 

-
- разбира нещата
Сравнително стегната и подлежаща на мъчения въдица...имам изкаран клен окол кг. на тунджа с нея и го изкарах без проблем и страх че ще се счупи..фиумито беше със акция 0-25гр. ..недостатък и на двата модела са водачите с по къси крачета..все пак идва период с дъждове,мъгли и рано или късно ще изкочи проблема със залепянето на кордата и ще се наложат по яки замятания и по Мое виждане въдица с маааалко по голяма акция и здравина е по удачна..