Помощ за резервна част за щека Shimano BEASTMASTER XTB Pro
Модератори: Paublo_Eskobar, emo vasilev
Помощ за резервна част за щека Shimano BEASTMASTER XTB Pro
Усилено търся пето коляно на щека Shimano BEASTMASTER XTB Pro 16м. Бихте ли ме посъветвали евентуално от къде би могло да се намери.
- butnik
- рибар фанатик
- Обратна връзка:
Re: Помощ за резервна част за щека Shimano BEASTMASTER XTB P
ebay
Винаги прощавайте на враговете си-за тях няма нищо по-дразнещо от това.....
А дали е същото, като параметри с това на моя модел / XTB Pro/?
Вярно че само "Pro"-то е разликата ама не съм много сигурен дали няма да се окаже съществена, пък не ми се ще да се ръсна 500лв. за коляно което няма да ми върши работа.
Абе оказа се, че въпреки свободния европейски пазар хич не е лесно с частите на Shimano, особено пръчките. Явно не са особено търсени тия продукти??!!!
Вярно че само "Pro"-то е разликата ама не съм много сигурен дали няма да се окаже съществена, пък не ми се ще да се ръсна 500лв. за коляно което няма да ми върши работа.
Абе оказа се, че въпреки свободния европейски пазар хич не е лесно с частите на Shimano, особено пръчките. Явно не са особено търсени тия продукти??!!!
- garmina
- научил се да хвърля
Няма гаранция,че е същото....и аз търся 6-то коляно за Carp Cruncher XTB ама нема-има за други Cruncher-и ама не смея да поръчам докато не намеря да премеря реално 

Колега, задължителна ли е тотална замяна на секцията?
Не става ли с ремонт, има доста опитни майстори?
Аз ползвам ремонтирано 5 коляно на Колмик и нямам проблем нито със строя, нито със здравината.
Все пак, всичко зависи от степента на увредата на коляното.
Във форумите съм срещал координати на майстори в София, аз мога да дам такива на човек в Стара Загора.
Успех!
Не става ли с ремонт, има доста опитни майстори?
Аз ползвам ремонтирано 5 коляно на Колмик и нямам проблем нито със строя, нито със здравината.
Все пак, всичко зависи от степента на увредата на коляното.
Във форумите съм срещал координати на майстори в София, аз мога да дам такива на човек в Стара Загора.
Успех!
Оправиха ми го, ама аз съм .... абе търся да си взема и ново.