Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Къде и какво кълве в момента.
naRiba.com

Форум

Долни Богров-платеното
Модератор: Paublo_Eskobar
Re: Долни Богров-платеното
Никак не е малко,но не съм ходил от доста време за това питам.Пък дано удари 20катаqno_zloo написа:това малко ли е?
От събота: 8-9 удара до обяд на фидер с захранка ягода под кафето, стръв пелети скопекс 14мм тути фрути 12мм, шарани, амури
1х10+, амур - 6кг, останалите 3-6кг. Не се оплаквам въпреки дъжда.

Колеги,хайде да споделим кой от коя стръв и от кое место на Богров е имал най-добри резултати.Успехи на всички
От четеното до сега разбирам ,че рибата на този язовир доста е научена на тези пелети с най- различни ДИП аромати и т.н.Та въпроса ми е следния .... Ако ида на плувка да ловя и захраня само с накисната суха царевица и за стръв използвам млечна царевица няма да имам успех ??? А и да попитам на фидер като ловя до колко куки мога да сложа на фидера ?
1 кука без значение на какво ловиш. На всичко можеш да хванеш но най-сигурни успехи на сладки захранки и тамошни пелети.
Колкото до мястото - пред кафето се събират най-много хора и на същото място на отсрещния бряг.
Колкото до мястото - пред кафето се събират най-много хора и на същото място на отсрещния бряг.
Мерси за точната информация колега,а там където казваш за мястото смисъл повече на плувка ли ходят да ловят там на тези места,който каза или като цяло там най дава рибата.И да разбирам ,че на тези пелети и сладки аромати е най-сигурно да хвана,но може ли някой колега който е пробвал на царевица какво е положението или има шанс да остана капо :Д понеже не съм запознат с тези пелети и т.н а общо взето съм свикнал на старата изпитана царевица,но тука явно рибата е научена доста на тези сладки аромати.
- stridata
- ще става разбирач
Човека ти каза предпочитаното, а не задължителното!zazkata написа:Мерси за точната информация колега,а там където казваш за мястото смисъл повече на плувка ли ходят да ловят там на тези места,който каза или като цяло там най дава рибата.И да разбирам ,че на тези пелети и сладки аромати е най-сигурно да хвана,но може ли някой колега който е пробвал на царевица какво е положението или има шанс да остана капо :Д понеже не съм запознат с тези пелети и т.н а общо взето съм свикнал на старата изпитана царевица,но тука явно рибата е научена доста на тези сладки аромати.
Първия ми излет на Богров лових на острова на топче което едва ли някой е ловил и си хванах доволно риби! Разковничето е в захранването и презентацията!
Можеш да извадиш човека от селото, но селото от човека НИКОГА!

-
- новобранец
Здравейте колеги...искам да ви попитам дали някой има прясно инфо от тоя месец за спининг

-
- вече хвърля и на тежко
Колега преди седмица повъртях около час, но нищо съществено - 1 малко сомче в началото където е като заливче. За сметка на това след това си направих кефа с няколко шарана на мачbobipetrovf написа:Здравейте колеги...искам да ви попитам дали някой има прясно инфо от тоя месец за спининг![]()
![]()

Някой желаещ за риболов в сряда? 

Риболова с сряда се отмени за утре,ако има някой желаещ нека да пише 

-
- новобранец
Здравейте колеги! Събота на 11 октомври бях с колегата avranik и беше много сполучливо и хубаво. Имаше много риба, но и много изпуснахме.Най-голямата беше 8,5кг.. За съжаление ми замина телемачът, но ще го преживея. Много ни вървеше на пелети Трапер с аромат ягода и Дип с аромат слива и чили.
Колегата пробва и на спининг, но без резултат

Колегата пробва и на спининг, но без резултат

- qno_zloo
- кандидат преподавател
- Обратна връзка:
Колеги , Богров лейк няма да работи три дни 27,28 и 29 октомври 2014г. през останалите дни ще работи за Вас както досега в пълен работен ден .
Благодаря Колега за инфото ама да не би да има Ревизия
или рибата я пренасят в аквариум за през зимата.

Опазвайте Рибата , за да има какво да се лови !!!