Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Специализиран риболов
Риболов на хищници
naRiba.com

Форум

риболов на пъстърва
Модератор: sapuna
- d_a_m_i_a_n_o_v_
- научил се да хвърля
- Обратна връзка:
d_a_m_i_a_n_o_v_ написа:dimi написа:old fox написа:Що не опитате на червен хайвер без плувка - а
Не искам да се бъркам но за хайвера си има определен период(говоря за балканска пъстърва)
Колега би ли ми казал тези 2-те пъстърви от галерията ти,на какво ги хванаПредварително благодаря

РИБОЛОВА Е КАТО СЕКСА - ИЛИ МОЖЕШ -ИЛИ ГЛЕДАШ 1 1 1Р
- d_a_m_i_a_n_o_v_
- научил се да хвърля
- Обратна връзка:
old fox написа:d_a_m_i_a_n_o_v_ написа:dimi написа:
Не искам да се бъркам но за хайвера си има определен период(говоря за балканска пъстърва)
Колега би ли ми казал тези 2-те пъстърви от галерията ти,на какво ги хванаПредварително благодаря
Може и на червен хайвер да е, - ама не казва
![]()
Е,то и с мрежа може,ама да си каже,за да няма съмнения

Спининг риболов и мухарство
Ре: риболов на пъстърва
[яуоте=&яуот;Л И С&яуот;][яуоте=&яуот;валери&яуот;]ще хода на риболов на пъстърва даите савет за какви блесни и тъками да се снабда[/яуоте]
едра пъстърва можеш да хванеш само на вожа или мосми успеха е гарантиран наслука[/яуоте]
Валери желязен си наслука
едра пъстърва можеш да хванеш само на вожа или мосми успеха е гарантиран наслука[/яуоте]
Валери желязен си наслука
Рибата изобщо не е 11кг а е някъде към 8кг,не е уловена а е намерена умряла в яз.Малък беглик,намира се в горското на гр.Батак.L I S това че не сме горски от Батак не значи че ядем доматите с колците.Продължавай да ловиш едри пъстърви на мосми и вожи но опитай и на кески.L I S написа:ПЪСТЪРВАТА НЕ СЪМ Я ХВАЩАЛ АЗ НАИСТИНА Е СВЕТОВЕН РЕКОРД УЧАСТВАЛА Е 1981Г. НА СВЕТОВНОТО ЛОВНО ИЗЛОЖЕНИЕ В ПЛОВДИВ ЗА СЪЩАТА ИМА ЗЛАТЕН МЕДАЛ И ДОКУМЕНТ КОЙТО ЩЕ ПОБЛИКУВАМ КОГАТО ГО ВЗЕМА РИБАТА Е УЛОВЕНА В ЯЗОВИР МАЛЪК БЕГЛИК А ТИ БРЕ РИБАРЮ ВИЖДАЛ ЛИ СИ ДО СЕГА БАЛКАНСКА ПЪСТЪРВА ИЛИ ЛОВИШ САМО ПЛЕВЕЛНА РИБА

- петър власев
- разбира нещата
Фуцата пцилютно некомпетентен се изказа за пъстървата от Малък Беглик
Всяка година горско стопонство Беглика е излага на изложението лов и риболов в Пловдив
Кой сака да иди да е види
Мой братовчед е горски точно в това горско и знам че е уловена по малко бракониерски начин но си е била жива, и не е 8кг. ами 11.600 някъде
Всяка година горско стопонство Беглика е излага на изложението лов и риболов в Пловдив
Кой сака да иди да е види
Мой братовчед е горски точно в това горско и знам че е уловена по малко бракониерски начин но си е била жива, и не е 8кг. ами 11.600 някъде
я чувствась себя очен хорошо
- Павел Иванов
- и господ не е толокова добър