Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Тактика
Монтажи за риболов
naRiba.com

Форум

Куки за Пъстърва
Модератор: sapuna
Куки за Пъстърва
Колеги - бихте ли ми препоръчали куки за Пъстърва.
марка - модел
Мерси
марка - модел
Мерси
- kostakosta
- научил се да хвърля
Re: Куки за Пъстърва
Поне кажи на какво ще ловиш.
И прочети или се поинтересувай малко за обекта на въжделенията ти дали случайно не е забранен за бодене от 01.10
И прочети или се поинтересувай малко за обекта на въжделенията ти дали случайно не е забранен за бодене от 01.10
- StaAnt
- ще става разбирач
Възможно е колегата да се интересува от американка по платените,но ако е за балканкаkostakosta написа:Поне кажи на какво ще ловиш.

Интересува ме за риболов на плувка. Да знам че вече е забранена, но мисля да ходя на платено. Мерси
- kocitoto
- ще става разбирач
Колега, аз от миналия сезон ползвам тези : http://shop.fishing-mania.com/viewhooks ... Cut-Mebaru" onclick="window.open(this.href);return false;
Аз лично ползвам номер 8, но тава е много относително. Препоръчвам ти да не ги купуваш он-лайн, а от някой магазин, за да си прецениш какъв размер ти трябва.
Поздрави !
Аз лично ползвам номер 8, но тава е много относително. Препоръчвам ти да не ги купуваш он-лайн, а от някой магазин, за да си прецениш какъв размер ти трябва.
Поздрави !
Ловят си двама риба. Единият разправя: -Знаеш ли какво сънувах...Седя си на брега с Анджелина Джоли, а наоколо никой! -И? -И хващам един 5 килограмов шаран....-А тя? -А на нея не й кълвеше, копеле!
-
- новобранец
от 3 до 14, зависи от големината на рибата и стръвта 

seimuro , са ми много удобни за мен . Размера разбира се варира почваш от 12 и ако се откачат рибоците намаляваш номера на куката .Аз обикновено съм с 10 . Така и така сме отворили темата , някой подрежда ли верижката по специален начин за улов на пъстърва ?
- StaAnt
- ще става разбирач
Повечето известни производители имат отделни серии специално разработени за пастърва.На самите пакетчета пише на английски:Trout.
На Owner коя е серията? - невидях на никоя да пише, че е за пастърва.
Мерси
Мерси

Не можеш да отложиш неизбежното. Защото рано, или късно стигаш до мястото, където неизбежното просто седи и чака.!!!
- StaAnt
- ще става разбирач
Mosquito hooks-Това е серията на Оунър за пъстърва.
-
- вече хвърля и на тежко
Колега, аз лично ползвам gamakatsu серията за пъстърва. Много тънки и фини куки са. Разгледай ги, препоръчвам ги!