Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Моят риболовен излет
naRiba.com

Форум

яз.Даскалово
-
- новобранец
яз.Даскалово
Здравейте колеги! Днес бяхме на яз.Даскаловo към 9:00 часа бяхме там , оправихме багажа и почнахме да хвърляме въдиците във водата.

Основно бяхме наблегнали на фидер , но имахме и царевица със силикончета. Докато чакахме ние с приятелят ми за нещо по прилично синът ми се занимаваше с плувка на червей.

Чакането за нещо по прилично все още продължаваше... , но по едно време сигнализаторът се обади приятелят ми отиде до въдицата изчака точния момент да засече и хоп започна да навива здраво макарата той навиваше, а рибата дърпаше...

и така битката продължи около 10 минути , а ето го и резултатът

след като се снимахме и накефихме на макс си го върнахме обратно

Основно бяхме наблегнали на фидер , но имахме и царевица със силикончета. Докато чакахме ние с приятелят ми за нещо по прилично синът ми се занимаваше с плувка на червей.

Чакането за нещо по прилично все още продължаваше... , но по едно време сигнализаторът се обади приятелят ми отиде до въдицата изчака точния момент да засече и хоп започна да навива здраво макарата той навиваше, а рибата дърпаше...

и така битката продължи около 10 минути , а ето го и резултатът

след като се снимахме и накефихме на макс си го върнахме обратно

Последно промяна от CarpHaskovo на Пон Окт 06, 2014 7:12 pm, променено общо 1 път.
- azareus
- ще става разбирач
Re: яз.Даскалово
Браво за релийза!
"Основен недостатък на човека е, че не предвижда буря, когато времето е хубаво..." /Макиавели/
- Menkata
- фен клуб-скобар
Чудесен октомврииски излет.Другия път още по-големи

По-добре с жена на риба, отколкото сам на работа.
БРАВО ЗА РИЛИЙЗА!!!
-
- вече хвърля и на тежко
Браво колега