Къде се намирам:
Риболов
Морски раздел
Специализиран риболов
Риболов от лодка
naRiba.com

Форум

С лодка в морето 2014 - паламуд
Модератори: alekst, Димо Михалев, dobria1
-
- ще става разбирач
Re: С лодка в морето 2014 - паламуд
Абе фишмастера що не пише бе -преди 3-4 дни взел около 50 мн добри зъбари .Светна ме един от буната на Кранево дето бил видял екшъна >
- devesil4o
- научил се да хвърля
http://www.blitz.bg/news/article/292896" onclick="window.open(this.href);return false;
Мечката се мие ,чисти
във потоците сребристи
има ли за тебе пречка
да постъпваш като мечка
във потоците сребристи
има ли за тебе пречка
да постъпваш като мечка
колеги, къде мога да вкарам лодка между Балчик и Вварна?
Лефер и чернокоп пълнят рибарските мрежи по Северното Черноморие
http://www.moreto.net/novini.php?n=265550&p=1" onclick="window.open(this.href);return false;
Черноморската риба най-после започна да влиза в мрежите на рибарите по Северното Черноморие. В района между Варна и Балчик излезе лефер, а чернокоп, сафрид и барбун се хващат около нос Калиакра.
Това го е хванал Дядо Иван на Болата 47кг.
http://www.moreto.net/novini.php?n=265550&p=1" onclick="window.open(this.href);return false;
Черноморската риба най-после започна да влиза в мрежите на рибарите по Северното Черноморие. В района между Варна и Балчик излезе лефер, а чернокоп, сафрид и барбун се хващат около нос Калиакра.
Това го е хванал Дядо Иван на Болата 47кг.
Вие нямате нужните права за да сваляте прикачени файлове.
- martin varna
- научил се да хвърля
Вторник следобед и сряда на Ахтопол 25 бр. паламуд на воблер. Воблер мария тайд слалом. Чепарета от магазина на Попа във Варна-специални благодарности за чепаретата. Скорост 7.5 км(ч. Дължина на линията 45м. Големите рибарски лодки и дългите чепарета със скандили по три четири риби на лодка. Ще пробвам да кача снимки малко по късно.
Успех на всички
Успех на всички

-
- новобранец
и от мен едно фото
Здравей колега,би ли споделил за кои чепарета става въпрос.Благодаря предварително!martin varna написа:Вторник следобед и сряда на Ахтопол 25 бр. паламуд на воблер. Воблер мария тайд слалом. Чепарета от магазина на Попа във Варна-специални благодарности за чепаретата. Скорост 7.5 км(ч. Дължина на линията 45м. Големите рибарски лодки и дългите чепарета със скандили по три четири риби на лодка. Ще пробвам да кача снимки малко по късно.
Успех на всички

Страхотен улов... браво!razbiva4a56 написа:и от мен едно фото
Наистина колега,
чудесен улов. Подравление за което !
Ех кога
ли ще дойде и до варнеско нещо такова

чудесен улов. Подравление за което !
Ех кога

Ами той колегата си е от Варна,като не идва при нас рибата той отива при нея.Браво!
На път е..но не знам в какеа посока. От няколко дни единични циганки на палеца на леферски такъм
- martin varna
- научил се да хвърля
На Ахтопол миналата седмица имаше доста циганета, но нито един паламуд на тролинг. Както и много чернокоп на джиг с чепаре. Чернокопа беше между 35 и 40метър. Чепаре с калмари, колкото по цигански цветове, толкова по добре. Пилкер 100гр -розов разбира се. Това става в периода от 12-15 октомври.
Не можах да пиша по рано съжелявам за което.
Не можах да пиша по рано съжелявам за което.
- fishmaster_M
- вече хвърля и на тежко
На тролинг между Бяла и Кара дере днес 20 циганета.... 

Купона днес беше за мен на курикя, до обед беше приказка и риболова и морето циганки и кандидат паламуди, на джуруми, риболова премина и на хварляне на воблер от лодката което си беше едно страхотно преживяване. по обед рибата понамаля и реших да направя малко тролинг оказа се успешен, само се чудя как налапваше тоя голям воблер (синия на снимката 14см.) който го сложих само да може да ми свали чепарето на работната дълбочина , даваше си успешно и на чепаре синио, зелено, лилаво, оранжево. Снимки като си изпия бирата.

- noemis
- научил се да хвърля
- Обратна връзка:
Потвърждавам!
Днес пред Ватерахи до Коракя много хора останаха доволни от улова си.
Бях с 6м газещо жълто Юзури и чепаре над него. Краен резултат 79 прилични циганета.

Днес пред Ватерахи до Коракя много хора останаха доволни от улова си.
Бях с 6м газещо жълто Юзури и чепаре над него. Краен резултат 79 прилични циганета.