Къде се намирам:
Относно Сайта
Разни
naRiba.com

Форум

АЗ ГЛАСУВАХ ......
Модератор: dantho.mihov
- barutchiata ©
- Администратор
Re: АЗ ГЛАСУВАХ ......
Мажоритарни избори, народа да избере от всички областни градове по 5-6 кандидати, хора професионалисти в различни сфери. Лекари, икономисти, инженери, архитекти, военни и т.н. Хора които са се доказали в обществото като честни и лоялни към хората и България, а не към чужди правителства и шайки престъпници. Сега аз виждам няколко шайки престъпници и лъжци, които се борят за власт за да крадат и разделят хората по цвят, религии, защото когато хората не са единни се манипулират лесно. А тези да им се конфискува всичко и сметките в чужди банки и имотите по света и у панделата.
27 областни градове по 6 кандидати отговарящи за областта и проблемите там са 162 кандидати. И ако някой не си гледа работата да го отзовават и друг на негово място.
27 областни градове по 6 кандидати отговарящи за областта и проблемите там са 162 кандидати. И ако някой не си гледа работата да го отзовават и друг на негово място.
- GODzillata
- и господ не е толокова добър
Право думаш, Косьо, но воля няма, всеки иска да джвака кокъла!
Тази тема сега е "Аз глаСувах", очаквайте скоро и "Аз глаДувах"!

Тази тема сега е "Аз глаСувах", очаквайте скоро и "Аз глаДувах"!
На риба - като на война! Fish'n'chicks!
Кеч & Рилийс...в тиганааа-аха-ха-хаааа...

Кеч & Рилийс...в тиганааа-аха-ха-хаааа...

- barutchiata ©
- Администратор
Нещата са много прости, но ги правят сложни за да объркват хората и да не могат да разберат смисъла и механизмите на безобразията които вършат. Конституцията трябва да се смени като се наблегне на наказанията според степента на престъпленията. Един откраднал хляб и лежи за 5 години в затвора, а друг продал на чужда фирма златно находище в България за без пари няма наказание. Администрацията в момента е едно крадливо племе което лапа пари за себе си, но не и за държавата. Тъмни сделки, присвояване на държавни земи, убити деца и хора от полицаи и власт имащи и никакво наказание.
- butnik
- рибар фанатик
- Обратна връзка:
Всички,които не гласувахте и пуснахте НЕдействителни бюлетини ни оставихте ей тия да решават съдбата НИ
https://www.facebook.com/video.php?v=862149097143103" onclick="window.open(this.href);return false;
и стига сте се правили на патриоти,патриоти сме тези ,които бяхме по улиците срещу правителството на овнешарски,тези ,които подкрепяме Дупница,Кюстендил и Габрово.тези,които търсим изход за доброто на България.И ако още не осъзнавате грешката си
Милчо Григоров
9 часа · Vraca · Редактирано ·
Моята търпимост и толерантност към ДПС свършва до тук !
Нека всеки който мисли като мен го сподели и нека всички се обединим за унищожаването или забраната на тази партия, която заплашва устоите на държавата , и Родината ми !
ДПС УНИЩОЖАВА БЪЛГАРИЯ И СЪЗДАВА НОВА ИСЛЯМСКА ТУРСКО - РОМСКА ДЪРЖАВА !
Новият възродителен процес в България !
Политическа партия създадена на религиозно-етническа основа , градяща политиката си на етническо малцинствен принцип , която разделя нацията и не се приобщава към нея , не иска да се интегрира , и злоупотребява с неграмотността на цял етнос , подкупвайки го , принуждавайки го да приеме друга вяра , обичаи и традиции е заплаха за цялостта на държавата , на "Етническият мир" , и трябва да бъде спряна а лидерите и съдени за държавна измяна !
ДПС масово излямизира бедните неграмотни цигани кръщавайки ги "Турски цигани" !
От години тече нескрита асимилация на циганският етнос от страна на ДПС във цялата страна ! Начините са много , от промиване на мозъци , с пари , заплахи , до обещания за всякакви "благини" и защита само и само да припознаят исляма като своя религия !
ДПС официално и открито си е поставило за цел да превърне в свой електорат 1 500 000 цигани. Плановете били движението да се превърне в първа политическа сила. Заедно с 800 000 етнически турци ДПС възнамерявало да си осигури 2 300 000 души твърди поддръжници.
Ако ДПС успеят в мръсното си престъпно деяние , цяла България ще заприлича на циганският квартал в Пазарджик със джамии и вой на ходжи !Пробивайки във Северозапада , който до сега а и сега все още се води червен бастион на комунизма ,купувайки масово циганите , те вече създават младежки структури, и за жалост в нея участват , и не малко българи подгонени от безпрецедентната мизерия , или продали се за огромни суми безродници !
"Червените аги" възпитаници на Държавна сигурност каквото е цялото
ръководство на ДПС не без помощта на БСП са най големите врагове на България , и най голямата заплаха за етническият мир в страната !
Това ще е краят на България и краят на Род и Родина !!!
https://www.facebook.com/video.php?v=862149097143103" onclick="window.open(this.href);return false;
и стига сте се правили на патриоти,патриоти сме тези ,които бяхме по улиците срещу правителството на овнешарски,тези ,които подкрепяме Дупница,Кюстендил и Габрово.тези,които търсим изход за доброто на България.И ако още не осъзнавате грешката си
Милчо Григоров
9 часа · Vraca · Редактирано ·
Моята търпимост и толерантност към ДПС свършва до тук !
Нека всеки който мисли като мен го сподели и нека всички се обединим за унищожаването или забраната на тази партия, която заплашва устоите на държавата , и Родината ми !
ДПС УНИЩОЖАВА БЪЛГАРИЯ И СЪЗДАВА НОВА ИСЛЯМСКА ТУРСКО - РОМСКА ДЪРЖАВА !
Новият възродителен процес в България !
Политическа партия създадена на религиозно-етническа основа , градяща политиката си на етническо малцинствен принцип , която разделя нацията и не се приобщава към нея , не иска да се интегрира , и злоупотребява с неграмотността на цял етнос , подкупвайки го , принуждавайки го да приеме друга вяра , обичаи и традиции е заплаха за цялостта на държавата , на "Етническият мир" , и трябва да бъде спряна а лидерите и съдени за държавна измяна !
ДПС масово излямизира бедните неграмотни цигани кръщавайки ги "Турски цигани" !
От години тече нескрита асимилация на циганският етнос от страна на ДПС във цялата страна ! Начините са много , от промиване на мозъци , с пари , заплахи , до обещания за всякакви "благини" и защита само и само да припознаят исляма като своя религия !
ДПС официално и открито си е поставило за цел да превърне в свой електорат 1 500 000 цигани. Плановете били движението да се превърне в първа политическа сила. Заедно с 800 000 етнически турци ДПС възнамерявало да си осигури 2 300 000 души твърди поддръжници.
Ако ДПС успеят в мръсното си престъпно деяние , цяла България ще заприлича на циганският квартал в Пазарджик със джамии и вой на ходжи !Пробивайки във Северозапада , който до сега а и сега все още се води червен бастион на комунизма ,купувайки масово циганите , те вече създават младежки структури, и за жалост в нея участват , и не малко българи подгонени от безпрецедентната мизерия , или продали се за огромни суми безродници !
"Червените аги" възпитаници на Държавна сигурност каквото е цялото
ръководство на ДПС не без помощта на БСП са най големите врагове на България , и най голямата заплаха за етническият мир в страната !
Това ще е краят на България и краят на Род и Родина !!!
Винаги прощавайте на враговете си-за тях няма нищо по-дразнещо от това.....
-
- разбира нещата
Ах тогава какво плащане ще станеbarutchiata © написа:Мажоритарни избори, народа да избере от всички областни градове по 5-6 кандидати, хора професионалисти в различни сфери. Лекари, икономисти, инженери, архитекти, военни и т.н. Хора които са се доказали в обществото като честни и лоялни към хората и България, а не към чужди правителства и шайки престъпници. Сега аз виждам няколко шайки престъпници и лъжци, които се борят за власт за да крадат и разделят хората по цвят, религии, защото когато хората не са единни се манипулират лесно. А тези да им се конфискува всичко и сметките в чужди банки и имотите по света и у панделата.