Риболова около Русе

Този подфорум е създаден с цел да научаваме всичко за дадени водоеми, както каква риба има, така също и удобни места за риболов.

Модератор: sapuna

Публикувай отговор
kasabinho
разбира нещата
разбира нещата

Re: Риболова около Русе

Мнение от kasabinho »

ORadev написа:Един колега ,Георги стои на ,,Топлата,, в началото.Шарането беше 0.500,но си го ПРИБРА.зАтова ще чакаме ДЯДОТО му :ANAL: .
Стига с тая топла - само маломерки се ловят там, изключваме ден и половина. Дунава си дава хубави морунажи 500, 600 гр и нагоре, такива скобари хванах също, че и големите девериги и те се обаждат. Който има връзки да влиза в лимана на корабната да кърти яки таранки.
Изображение
ORadev
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от ORadev »

Днес на корабната класическо КАПО. :D :D :D
kasabinho
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от kasabinho »

ORadev написа:Днес на корабната класическо КАПО. :D :D :D
А би трябвало там да взема, рибата иска дълбочина в момента.
Изображение
ORadev
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от ORadev »

По скоро рибата иска да я търсиш и намериш :oops:
kasabinho
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от kasabinho »

ORadev написа:По скоро рибата иска да я търсиш и намериш :oops:
То винаги си е било така.
Изображение
bat_deso
новобранец
новобранец

Мнение от bat_deso »

Здравейте колеги, вчера бях на Каран Върбовка. За жалост се е напълнило с раци и риболова е доста труден. Все пак хванахме с един приятел 25-30 таранки, но имаше хора, които почти нищо не можаха да хванат. В сряда мисля пак да се разходя някъде, но се колебая между Кошарна и Сейдол. Моля някой ако има прясно инфо за условията и рибата, която преобладава там да сподели. Не съм ходил на нито едното място и всякаква информация ще ми е полезна. Благодаря предварително!
murade
научил се да хвърля
научил се да хвърля
Обратна връзка:

Мнение от murade »

На кошарна 3 лв ако искаш да си дадеш парите ако ли не просто разкарваш дядката от главата си.за рибата масово таранки от сякакъв размер, шарани до 10 кг (лично видях) и амури със същите размери.стръв торен,жито и царевица с подхранка качамак с по едри частички.този гьол е с фургона.има още един тук има само едри таранки може и някой избягъл шарко от другия гьол.стръв торен с подхранка качамак
ORadev
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от ORadev »

Днес бях на разузнаване.Рибата е групирана на нови места, че я и има.Дерзайте , но има много ,,месари,,във форума така ,че ................... ви.Риба има за всички ПАЗЕТЕ Я . :supz: :supz: :supz:
ORadev
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от ORadev »

Айде бонус. На това място сме ловили 16 риболовци.Сега ловят....6 ...ама с по 3 ...въдиси. Още БОНУС .......там лови БАЙ ИВАН :wink: :oops: :prayer:
Аватар
миро мачтийм
вече хвърля и на тежко
вече хвърля и на тежко

Мнение от миро мачтийм »

ORadev написа:Риба има
:
:smt023
mmirchev71
вече хвърля и на тежко
вече хвърля и на тежко

Мнение от mmirchev71 »

http://ruse-news.com/novi-6000-sharana- ... -v-lipnik/" onclick="window.open(this.href);return false;
bat_deso
новобранец
новобранец

Мнение от bat_deso »

murade написа:На кошарна 3 лв ако искаш да си дадеш парите ако ли не просто разкарваш дядката от главата си.за рибата масово таранки от сякакъв размер, шарани до 10 кг (лично видях) и амури със същите размери.стръв торен,жито и царевица с подхранка качамак с по едри частички.този гьол е с фургона.има още един тук има само едри таранки може и някой избягъл шарко от другия гьол.стръв торен с подхранка качамак

Благодаря за пълното инфо колега. Аз все пак отидох на друг гьол, за който ми казаха, а на кошарна мисля да отида в неделя или четвъртък. Инъче аз ходих на язовира до с.Помен. Много хубаво място от към природа и места за риболов. Пускат да се лови само от стената и от едната страна на язовира, но тази страна е цялата в борова горичка и местата са сенчести през целия ден. Също така има и някакви бунгала и може да се нощува там. За релакс е супер, но от към риба не са много добре нещата. Има таранки, шаран и сом по думите на момчето, което го стопанисва. Ние захранихме стабилно в началото и като ни нападнаха едни бебета шаранчета, направо няма оттърване от тях. По-късно почнах да хвърлям навътре с мача и почнаха да се обаждат по някоя друга таранка среден размер. На фидерите нищо не удари и за цял ден хванахме 15-на таранки. Инъче момчето разправя, че имало големи шарани там и самия той ловеше като си вкарваше такъмите с лодка до отсрещния бряг, но тогава и той нищо не хвана. Условията са 3лв/въдица, таранка безплатно, както и ако се хванат малки сомчета, човека ги дава безплатно, че искал да се очисти от тях, шаран мисля че каза 4лв/кг.
Ето и някоя снимка да придобиете представа от мястото:
това е в ляво от нас
Изображение
това е дясно
Изображение
и това е отсреща
Изображение
kasabinho
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от kasabinho »

murade написа:На кошарна 3 лв ако искаш да си дадеш парите ако ли не просто разкарваш дядката от главата си.за рибата масово таранки от сякакъв размер, шарани до 10 кг (лично видях) и амури със същите размери.стръв торен,жито и царевица с подхранка качамак с по едри частички.този гьол е с фургона.има още един тук има само едри таранки може и някой избягъл шарко от другия гьол.стръв торен с подхранка качамак
Не схванах кой е този гьол с фургона, на Кошарна няма фургон.
Изображение
murade
научил се да хвърля
научил се да хвърля
Обратна връзка:

Мнение от murade »

има
не е първият откъм селото а втория,тоест след като излезеш от кравефермата се отправяш към входа на гробищата т.е. нагоре по пътя и след като изкачиш хълмчето се спускаш по левия път и от там вече се вижда,а ако се спуснеш по десниъа път отиваш към другия с таранките
mishkata_mp
вече хвърля и на тежко
вече хвърля и на тежко

Мнение от mishkata_mp »

момци, я кажете как е дунава около Бръшлен и Нова черна. Мисля през седмицата да отскоча до там, но не виждам прясно инфо :axe:
Публикувай отговор

Обратно към “Водоеми и реки”