Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Специализиран риболов
Риболов на кльонк
naRiba.com

Форум

Разкази за сома от Камилската долина
Модератор: bobopeli
Re: Разкази за сома от Камилската долина
Славее написа: Не знам подробности,а и не съм разпитвал,главното действащо лице дето ги е ловил ми е сърдит
незнайно защо![]()
![]()
началото на сезона ми обяви състезание със следните уговорки,
броят се риби само когато и двамата сме на вода,след всеки риболов загубилия требва да се качи на ремаркето И ДА РЕВЕ СЪС ГЛАС![]()
![]()
![]()
Първи рунд-откриване на риболова,събота от обед до неделя обед 4-0 в моя полза,избега по рано от язовира и не рева![]()
бех му приготвил салфетки за сълзи.
Втори рунд-еднодневен риболов,25,600 1-0 пак в моя полза,пак избега и не рева.
Трети рунд-започна вече мачкането,3-6-13кг. 3-0 пак в моя полза,пак бегане,пак не спазване на баса.....а аз от приятелски чувства му носим кърпи да си бърше сълзите![]()
![]()
![]()
Четвърти рунд-пак за два дена....8-0 тука вече изпадна в цайт-нот изгуби и говор и картина,виде риби къде не е виждал през целата си кариера![]()
![]()
![]()
спре да ми говори,даже гледа и на другата страна.
Пети рунд-тъкмо ми проговори пак,беше му попреминало след тая шокова терапия,видехме се пак за ден и половина 3кг-15кг пак 2-0 в моя полза.Пак го разсърдих![]()
пак бега не говори,усети че както и да ги напипа нема техническото време да ме настигне.
Шести рунд-един ден риболов,както му викат наемниците/два контролни изстрела в главата/
с малокалибрена пушка,един 3кг и един 6кг и край тоя човек избега и не мога да го намера да му се извиня![]()
![]()
![]()
![]()
Та понеже съм човечен та рекох да му се извиня писменно.
Кристияне/Скала/извинявам се за стореното,ти сам се напъха на лъва в устата![]()
никога не обявявам състе зание на никой ти сам си избра присъдата
![]()
![]()
![]()
...но обещавам на никой да не казвам![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
тренирай тая зима на сухо/мезе/и догодина пак.![]()
![]()
И за да бъдеме по равностойни
ще си махна тройките от воблерите![]()
![]()
![]()

KRASSI написа:Кво да ти показвам ...удъра на 30годишна риба която избягва всеки ден по 30 лодки е като ти да се спънеш в бордюр .... ма ако ти кажа внимавай с бордюра дали ще се спънеш ?????.
- Don4o_62
- учете се от него
Славе,глей да не изпуснат Искъра, че после да се чудиш къде да ходиш
,не че няма де,на Камилски дол Ристьо ще ти запази периметър
добре сте си вие,до теб на 5 - 6 л. газ голям язовир,а Ицо като хвърли някоя развалена круша или ябълка,може и празно шише
и цопне в язовира 

добре сте си вие,до теб на 5 - 6 л. газ голям язовир,а Ицо като хвърли някоя развалена круша или ябълка,може и празно шише

Главната причина за стреса.... Ежедневният контакт с Идиоти 

Много голем е Искъра Доне ама му ебават майката бракониерите.......нема управия с тех
чак и заплахи отправят педерасчетата/знаели ни били,щели да ни наредат и тн.и тн./
ИАРА уж наши хора съдействат,ама в същото време и с тех си другаруват,заеби.Лошото е че те нас ни знаят а ние тех не....водиш както му викат в бокса,бой със сянка.
чак и заплахи отправят педерасчетата/знаели ни били,щели да ни наредат и тн.и тн./
ИАРА уж наши хора съдействат,ама в същото време и с тех си другаруват,заеби.Лошото е че те нас ни знаят а ние тех не....водиш както му викат в бокса,бой със сянка.
- Don4o_62
- учете се от него
на Доспат като бяхме на почивка имаше един с едно Сузи 15 к.четир. но нещо хич не вървеше,колегата беше от Сф. та му дадох твоя тел. да ти се обади,викам чичо доктор ще го оправи
та ми стана интересно що не вървеше тоя мотор а палеше от четвърт,нови свещи,тихо работи,държи ниски и т.н.,но с навит масур до края вървеше като 5 кс. най много
обади ли ти се тоя и проблема решихте ли го.....

Само ние ли не сме за риба...
Ама на мен ми се обадиха още в понеделник и ми казаха:- не идвай всичко съм укльонкал и няма ич...
Та съм пас тази седмица...., като останалите...
Донка, тоя със сузукито не ми се обаждал-ако се обади-знам 'кво да го правя....

Ама на мен ми се обадиха още в понеделник и ми казаха:- не идвай всичко съм укльонкал и няма ич...

Та съм пас тази седмица...., като останалите...

Донка, тоя със сузукито не ми се обаждал-ако се обади-знам 'кво да го правя....

при зор тука ша е срещата.
..http://www.facebook.com/groups/636519234334902
Адмирал-Краси 112kg, 2,56 m
Вицеадмирал-Милко Георгиев 102.5kg, 2,60 m
Контраадмирал- Николай Гълъбов 91.2kg, 2,51 m

Доне немам много набюдения върху СУЗУКИ 15кс знам че и те като Ямаха немат разлика с 9.9Don4o_62 написа:на Доспат като бяхме на почивка имаше един с едно Сузи 15 к.четир. но нещо хич не вървеше,колегата беше от Сф. та му дадох твоя тел. да ти се обади,викам чичо доктор ще го оправита ми стана интересно що не вървеше тоя мотор а палеше от четвърт,нови свещи,тихо работи,държи ниски и т.н.,но с навит масур до края вървеше като 5 кс. най много
тоя модел го произвеждат и за ДЖОНСЪН само лепенките е разлика,знам две такива не са давали ядове........ама пусто на мене на сърце ми е само един мотор.......който при хубав бензин
сменяш свещи след около 5 години и нищо друго не бараш докато не го махнеш,че ти е писнало да го гледаш.
- Don4o_62
- учете се от него
ами нали някой трябва да е ръководител движениеyco написа:Само ние ли не сме за риба...![]()
![]()

на един друг яз. на 170 км. от нас пък къртят яко сомове вече няколко дена,не едри но вземало уставно, без да гледа срамежливо стръвта

прая колата и през седмицата хуквам,рибата се активира вече
Ристе,стига се офлянквай на компа като мен, ами отивай където ти казах,вчера вечерта ми се обади човека,вика един 8 кг. тъкмо изкарахме а такива по 2 - 3 кг. излизат като уклей на плувка

-
- научил се да хвърля
Славе, страйка си е добър ама пласмасата, която е за морето. Другото е дървения. Даже и за проба няма да го сложа...Славее написа:И на Скалата не му се верваше,мислеше си че филм гледа на платен язовирyco написа:....![]()
![]()
![]()
Славе - това само за тази година ли бе?.....![]()
или за цял живот....
![]()
....спрях да ги броя до третия ред.....и отидах да си правя кайве...и вървя нещо, като замаян....![]()
![]()
Гледам, че един ми се върти покрай скаличката...-да не е е той.......
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
А на Тарзан какви клипчета съм приготвил ум ше му зайде,от 4броя възможни пръчки
всичко на неговото ъгли/дето ми го продаде зимата/![]()
![]()
![]()
чукнах и мъжкара
след близо 100тигела на същото место,ама се откачи,удари на магнум-менте на страйк спро
лопатката се откачи от нитовете...........дееба и компромиса за 5лева разлика....абе уж изглеждаше здрав на сухо,ама у водата явно се разкисват нещо![]()
![]()
затова куписи
5 воблера,ама да са истински,и рапалския магнум също се счупи,но издържа до край и счупен.
На мястото на човек можеш да седнеш, но не и на късмета!!!
Кво се умълчахте тука ве
само аз ли вадим сомОве на кльонк
друг нема ли да се пофали

KRASSI написа:Кво да ти показвам ...удъра на 30годишна риба която избягва всеки ден по 30 лодки е като ти да се спънеш в бордюр .... ма ако ти кажа внимавай с бордюра дали ще се спънеш ?????.
Май, май..., ..юни...
- Дончооу, пусни някоя партенка ла.....

- Дончооу, пусни някоя партенка ла.....

Напрежениеее в мускулитиииии!....
...такава ще си взимам...

...такава ще си взимам...

Ако ще казваш=показваш нещо...действайtoci23 написа:Кво се умълчахте тука ве![]()
![]()
само аз ли вадим сомОве на кльонк
![]()
друг нема ли да се пофали
![]()
![]()
![]()
![]()

Що пък да мълчаyankosan написа: Ако ще казваш=показваш нещо...действайАкО ли не...замълчи....

- Don4o_62
- учете се от него
ДончУ ти дава баничка с боза,не я щешyco написа:Май, май..., ..юни...![]()
- Дончооу, пусни някоя партенка ла.....![]()

....боза не пием...
"....км от нас пък къртят яко сомове вече няколко дена,не едри но вземало уставно, без да гледа срамежливо стръвта..."
Дезинформацията е майка на информацията...

"....км от нас пък къртят яко сомове вече няколко дена,не едри но вземало уставно, без да гледа срамежливо стръвта..."
Дезинформацията е майка на информацията...