Разкази за сома от Камилската долина

Модератор: bobopeli

Заключено
Аватар
toci23
разбира нещата
разбира нещата

Re: Разкази за сома от Камилската долина

Мнение от toci23 »

Славее написа: Не знам подробности,а и не съм разпитвал,главното действащо лице дето ги е ловил ми е сърдит
незнайно защо :lol: :lol: :lol: началото на сезона ми обяви състезание със следните уговорки,
броят се риби само когато и двамата сме на вода,след всеки риболов загубилия требва да се качи на ремаркето И ДА РЕВЕ СЪС ГЛАС :lol: :lol: :lol:
Първи рунд-откриване на риболова,събота от обед до неделя обед 4-0 в моя полза,избега по рано от язовира и не рева :lol: :lol: бех му приготвил салфетки за сълзи.
Втори рунд-еднодневен риболов,25,600 1-0 пак в моя полза,пак избега и не рева.
Трети рунд-започна вече мачкането,3-6-13кг. 3-0 пак в моя полза,пак бегане,пак не спазване на баса.....а аз от приятелски чувства му носим кърпи да си бърше сълзите :lol: :lol: :lol:
Четвърти рунд-пак за два дена....8-0 тука вече изпадна в цайт-нот изгуби и говор и картина,виде риби къде не е виждал през целата си кариера :lol: :lol: :lol: :lol: спре да ми говори,даже гледа и на другата страна.
Пети рунд-тъкмо ми проговори пак,беше му попреминало след тая шокова терапия,видехме се пак за ден и половина 3кг-15кг пак 2-0 в моя полза.Пак го разсърдих :lol: :lol: пак бега не говори,усети че както и да ги напипа нема техническото време да ме настигне.
Шести рунд-един ден риболов,както му викат наемниците/два контролни изстрела в главата/
с малокалибрена пушка,един 3кг и един 6кг и край тоя човек избега и не мога да го намера да му се извиня :lol: :lol: :lol: :lol:
Та понеже съм човечен та рекох да му се извиня писменно.
Кристияне/Скала/извинявам се за стореното,ти сам се напъха на лъва в устата :lol: :lol: никога не обявявам състе зание на никой ти сам си избра присъдата :lol: :lol: :lol:
...но обещавам на никой да не казвам :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
тренирай тая зима на сухо/мезе/и догодина пак. :lol: :lol: :lol: И за да бъдеме по равностойни
ще си махна тройките от воблерите :lol: :lol: :lol: :lol:
:prayer: :prayer: :prayer: :wink: Аз думи подходящи не намирам :prayer: :prayer: :prayer:
KRASSI написа:Кво да ти показвам ...удъра на 30годишна риба която избягва всеки ден по 30 лодки е като ти да се спънеш в бордюр .... ма ако ти кажа внимавай с бордюра дали ще се спънеш ?????.
Аватар
Don4o_62
учете се от него
учете се от него

Мнение от Don4o_62 »

Славе,глей да не изпуснат Искъра, че после да се чудиш къде да ходиш :lol: ,не че няма де,на Камилски дол Ристьо ще ти запази периметър :D
добре сте си вие,до теб на 5 - 6 л. газ голям язовир,а Ицо като хвърли някоя развалена круша или ябълка,може и празно шише :D и цопне в язовира :D
Главната причина за стреса.... Ежедневният контакт с Идиоти :mrgreen:
Славее
новобранец
новобранец

Мнение от Славее »

Много голем е Искъра Доне ама му ебават майката бракониерите.......нема управия с тех
чак и заплахи отправят педерасчетата/знаели ни били,щели да ни наредат и тн.и тн./
ИАРА уж наши хора съдействат,ама в същото време и с тех си другаруват,заеби.Лошото е че те нас ни знаят а ние тех не....водиш както му викат в бокса,бой със сянка.
Аватар
Don4o_62
учете се от него
учете се от него

Мнение от Don4o_62 »

на Доспат като бяхме на почивка имаше един с едно Сузи 15 к.четир. но нещо хич не вървеше,колегата беше от Сф. та му дадох твоя тел. да ти се обади,викам чичо доктор ще го оправи :D та ми стана интересно що не вървеше тоя мотор а палеше от четвърт,нови свещи,тихо работи,държи ниски и т.н.,но с навит масур до края вървеше като 5 кс. най много
обади ли ти се тоя и проблема решихте ли го.....
Аватар
yco
учете се от него
учете се от него

Мнение от yco »

Само ние ли не сме за риба... :lol: :lol:
Ама на мен ми се обадиха още в понеделник и ми казаха:- не идвай всичко съм укльонкал и няма ич... :lol: :lol:
Та съм пас тази седмица...., като останалите... :lol:
Донка, тоя със сузукито не ми се обаждал-ако се обади-знам 'кво да го правя.... :lol: :lol: :lol:
при зор тука ша е срещата. :evil: :lol: ..http://www.facebook.com/groups/636519234334902
Адмирал-Краси 112kg, 2,56 m
Вицеадмирал-Милко Георгиев 102.5kg, 2,60 m
Контраадмирал- Николай Гълъбов 91.2kg, 2,51 m
Славее
новобранец
новобранец

Мнение от Славее »

Don4o_62 написа:на Доспат като бяхме на почивка имаше един с едно Сузи 15 к.четир. но нещо хич не вървеше,колегата беше от Сф. та му дадох твоя тел. да ти се обади,викам чичо доктор ще го оправи :D та ми стана интересно що не вървеше тоя мотор а палеше от четвърт,нови свещи,тихо работи,държи ниски и т.н.,но с навит масур до края вървеше като 5 кс. най много
обади ли ти се тоя и проблема решихте ли го.....
Доне немам много набюдения върху СУЗУКИ 15кс знам че и те като Ямаха немат разлика с 9.9
тоя модел го произвеждат и за ДЖОНСЪН само лепенките е разлика,знам две такива не са давали ядове........ама пусто на мене на сърце ми е само един мотор.......който при хубав бензин
сменяш свещи след около 5 години и нищо друго не бараш докато не го махнеш,че ти е писнало да го гледаш.
Аватар
Don4o_62
учете се от него
учете се от него

Мнение от Don4o_62 »

yco написа:Само ние ли не сме за риба... :lol: :lol:
ами нали някой трябва да е ръководител движение :lol: вчера мой хора отидоха на един язовир на 100 км. от нас и за следобеда имат 2 бели и няколко изтървани на тролинг а на смрачаване още една от брега,сега пак ми звъняха,ще тръгваш ли..... ще тръгвам кур..а му,изтрака ми каре и да се нагъзих :lol: да видя кво става,лошо бате гошо :lol: и на 2 -те маншоните скъсани и сигурно едното се преебало,та ще правя кола днес и утре
на един друг яз. на 170 км. от нас пък къртят яко сомове вече няколко дена,не едри но вземало уставно, без да гледа срамежливо стръвта :lol:
прая колата и през седмицата хуквам,рибата се активира вече
Ристе,стига се офлянквай на компа като мен, ами отивай където ти казах,вчера вечерта ми се обади човека,вика един 8 кг. тъкмо изкарахме а такива по 2 - 3 кг. излизат като уклей на плувка :D
Иво Ломски
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от Иво Ломски »

Славее написа:
yco написа:.... :lol: :lol: :lol:
Славе - това само за тази година ли бе?..... :lol: :lol: или за цял живот.... :lol:
....спрях да ги броя до третия ред.....и отидах да си правя кайве...и вървя нещо, като замаян.... :lol: :lol:

Гледам, че един ми се върти покрай скаличката... :twisted: -да не е е той....... :lol: :lol:
И на Скалата не му се верваше,мислеше си че филм гледа на платен язовир :lol: :lol: :lol: :lol:
А на Тарзан какви клипчета съм приготвил ум ше му зайде,от 4броя възможни пръчки
всичко на неговото ъгли/дето ми го продаде зимата/ :lol: :lol: :lol: :lol: чукнах и мъжкара
след близо 100тигела на същото место,ама се откачи,удари на магнум-менте на страйк спро
лопатката се откачи от нитовете...........дееба и компромиса за 5лева разлика....абе уж изглеждаше здрав на сухо,ама у водата явно се разкисват нещо :lol: :lol: :lol: затова куписи
5 воблера,ама да са истински,и рапалския магнум също се счупи,но издържа до край и счупен.
Славе, страйка си е добър ама пласмасата, която е за морето. Другото е дървения. Даже и за проба няма да го сложа...
На мястото на човек можеш да седнеш, но не и на късмета!!!
Аватар
toci23
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от toci23 »

Кво се умълчахте тука ве :roll: :roll: :roll: само аз ли вадим сомОве на кльонк :?: :lol: друг нема ли да се пофали :rolleyes: :lol: :axe: :axe: :axe:
KRASSI написа:Кво да ти показвам ...удъра на 30годишна риба която избягва всеки ден по 30 лодки е като ти да се спънеш в бордюр .... ма ако ти кажа внимавай с бордюра дали ще се спънеш ?????.
Аватар
yco
учете се от него
учете се от него

Мнение от yco »

Май, май..., ..юни... :lol:
- Дончооу, пусни някоя партенка ла..... :lol: :lol:
при зор тука ша е срещата. :evil: :lol: ..http://www.facebook.com/groups/636519234334902
Аватар
yco
учете се от него
учете се от него

Мнение от yco »

Напрежениеее в мускулитиииии!.... :lol: :lol:
...такава ще си взимам... :lol:

Аватар
yankosan
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от yankosan »

toci23 написа:Кво се умълчахте тука ве :roll: :roll: :roll: само аз ли вадим сомОве на кльонк :?: :lol: друг нема ли да се пофали :rolleyes: :lol: :axe: :axe: :axe:
Ако ще казваш=показваш нещо...действай :!: АкО ли не...замълчи.... 8)
Аватар
toci23
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от toci23 »

yankosan написа: Ако ще казваш=показваш нещо...действай :!: АкО ли не...замълчи.... 8)
Що пък да мълча :roll: :roll: :?: :?: бати диктатора :lol: за показване-не ми стигат сантиметри :twisted: до 2м. :mrgreen: затова питам,тайно се надявах да покажеш ти нещо-освен тея стари снимки :lol: ама явно нема да стане :drinkers:
Аватар
Don4o_62
учете се от него
учете се от него

Мнение от Don4o_62 »

yco написа:Май, май..., ..юни... :lol:
- Дончооу, пусни някоя партенка ла..... :lol: :lol:
ДончУ ти дава баничка с боза,не я щеш :lol: карай си на сух хляб тогава :D без никакво инфо :mrgreen:
Аватар
yco
учете се от него
учете се от него

Мнение от yco »

....боза не пием... :wink: :lol:

"....км от нас пък къртят яко сомове вече няколко дена,не едри но вземало уставно, без да гледа срамежливо стръвта..."

Дезинформацията е майка на информацията... :lol:
Заключено

Обратно към “Риболов на кльонк”