риболов на пъстърва

Модератор: sapuna

Аватар
Павел Иванов
и господ не е толокова добър

Re: кофти

Мнение от Павел Иванов »

valeri написа:Много лоша гледка ,от каде е намери :!:
Ми на L I S от галерията :wink: Аааааааа как може да кажеш че нещо къдет горски го е хванал е маломерно :lol: :lol: :lol:
Аватар
dimi
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от dimi »

А колко трябва да бъде маломерната балканска пъстърва?
Аватар
d_a_m_i_a_n_o_v_
научил се да хвърля
научил се да хвърля
Обратна връзка:

Мнение от d_a_m_i_a_n_o_v_ »

Ма тука и рекордьори ли има бре :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: паднах от смех :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Спининг риболов и мухарство
Аватар
dimi
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от dimi »

d_a_m_i_a_n_o_v_ написа:Ма тука и рекордьори ли има бре :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: паднах от смех :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Наистина осведомете се малко повече за тази пъстърва, а не се смеите предварително!
Аватар
Кърцата
фен клуб-скобар

Мнение от Кърцата »

М'да, както във всяка тема с риби и тука мноооо плюване!!!!
Аз лично пшредлагам да обърнем форума на туристически. явно всеки де фата риба е виновен до доказване на противното!!!!
само русалки НЕ ловя и то защото не им знам мезето

http://forum.nariba.com/viewtopic.php?f=25&t=18972- ПАК ЩЕ ДОЙДЕМ!!!!!!!!!

http://standartparket.com/
Аватар
dimi
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от dimi »

Кърцата написа:М'да, както във всяка тема с риби и тука мноооо плюване!!!!
Аз лично пшредлагам да обърнем форума на туристически. явно всеки де фата риба е виновен до доказване на противното!!!!
Абсолютно съм съгласен всеки с по голяма риба или била хваната с мрежа или с ток или незнам си с какво още! На някой ако му се е засегнало егото или си мисли че само с неговата вълшебна пръчка може да хване голяма риба просто този форум не е за него!
Аватар
d_a_m_i_a_n_o_v_
научил се да хвърля
научил се да хвърля
Обратна връзка:

Кърцата написа:М'да, както във всяка тема с риби и тука мноооо плюване!!!!
Бате на мен ли го разправяш,бях се отказал да влизам в този форум,Е влезнах пак,че даже си позволих(за нерадост явно на някои колеги)да пусна снимки.Е,да със скромен улов,но пък с изцяло насоченоста на която и подфорума в който съм ги пуснал,веднага почнаха да ме плюят........Тъй,че няма на кой да се сърдите,сърдете се на себе си и на колегите които единствнно спамят :idea:
Аватар
Кърцата
фен клуб-скобар

Мнение от Кърцата »

Аз па си ги пускам често и от сърце снимките. За радост на едни, за мъка на други.
То с хубава жена и голяма риба ако не се похвалиш за какво са ти!!!! :wink:
само русалки НЕ ловя и то защото не им знам мезето

http://forum.nariba.com/viewtopic.php?f=25&t=18972- ПАК ЩЕ ДОЙДЕМ!!!!!!!!!

http://standartparket.com/
Аватар
d_a_m_i_a_n_o_v_
научил се да хвърля
научил се да хвърля
Обратна връзка:

Кърцата написа:голяма риба ако не се похвалиш за какво са ти!!!! :wink:
Явно в размера е проблема,ще се науча да ги ловя,и тогава ще почна да пускам снимки :oops:
Аватар
L I S
новобранец
новобранец

Мнение от L I S »

Павел Иванов написа:Та да попитам сега какви са условията на гьолчето къдет е протекла сечтта :

Изображение

То имаше май и една снимка със самото гьолче ама нещо я отнема като гледам :? Та още ли се плаща ама не е сигурна че след като си платиш ке ловиш ?!?

гьолчето още е забранено ще те уведомя когато га разрешат заплащаше се 7.20 лв. на ден но с пари или без за добрия фотограф лошо време няма
Аватар
L I S
новобранец
новобранец

Мнение от L I S »

петър власев написа:Фуцата пцилютно некомпетентен се изказа за пъстървата от Малък Беглик

Всяка година горско стопонство Беглика е излага на изложението лов и риболов в Пловдив

Кой сака да иди да е види

Мой братовчед е горски точно в това горско и знам че е уловена по малко бракониерски начин но си е била жива, и не е 8кг. ами 11.600 някъде
земляк имаш право за пъстървата но препаратът е собственост на ддс "Родопи" и не всяка година се излага на изложението в Пловдив а само 2 пъти от 1981 до сега лично аз съм я носил и тежи 11.300 кг. земляк тези полъчани не са виждали такава риба
Аватар
L I S
новобранец
новобранец

Re: кофти

Мнение от L I S »

Павел Иванов написа:
valeri написа:Много лоша гледка ,от каде е намери :!:
Ми на L I S от галерията :wink: Аааааааа как може да кажеш че нещо къдет горски го е хванал е маломерно :lol: :lol: :lol:

Павле аз не съм горски а горските ядът пъстърва препържена с дълж.до 12см. и се наричат лисничейки много вървят със бира
Бат Стан
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от Бат Стан »

Еййй, изпращели сте съвсем от безрибие. Тъй като чат-пат посещавам региона, съм повече от сигурен, че рибите са уловени в някой от изкуствените водоеми на ДДС Родопи, както е писал човекът. Нормално, тъй като в тази ДДС се развъжда най-много балканска пъстърва в България, всички реки и изкуствени гьолчета са зарибени яко. Преди три години мен ме водиха да ловя на една вадичка, широка 20 санта и дълбока три пръста, в която имаше балканки по педя! така че изобщо не е изненадващо, че са си наловили големи балканки от някой от тези зарибени и добре поддържани водоеми. Това е все едно да ловиш на платено, само че има балканки. Ако съм в грешка, моля да бъда поправен, ама мисля че не бъркам.
Поздрави и наслука!
Аватар
Павел Иванов

Мнение от Павел Иванов »

Станилчо , маме , ми той човека потвърди че е от платеното бре :wink: А инак съвсем спокойно и без да се напрегаме потдържаме разговор :D
m_nanchev
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от m_nanchev »

колеги нека да охладиме малко страстите и бъдем по либерални по между си
тук трябва да ни е приятно
Заключено

Обратно към “Риболов на хищници”