Къде се намирам:
Относно Сайта
Разни
naRiba.com

Форум

СМЯХ
Модератор: dantho.mihov
- hristotihov
- сериозен играч
- Обратна връзка:
Re: СМЯХ
Двама рибари се прибират и единият кани другия на гости:
- Ела у нас да ударим по някоя ракия, да поговорим за риболов.
- У вас не става - кухнята ти е толкова тясна, че в нея не може да се говори за риболов.
- Ела у нас да ударим по някоя ракия, да поговорим за риболов.
- У вас не става - кухнята ти е толкова тясна, че в нея не може да се говори за риболов.
нямам живарник
- stanevJR
- вече хвърля и на тежко
Трима рибари хванали златната рибка. Тя им казала:
- Пуснете ме и ще ви изпълня три желания. Но тъй като сте трима – на всеки по едно.
- Имам един проблем - казал първият. - Аз съм шофьор на камион, постоянно обикалям из страната. И катаджиите все ме спират, все ме глобяват, все подкупи искат... Направи нещо по въпроса.
- Ето ти една торба злато да си плащаш.
- Аз пък живея в блок – казал вторият. – Пълно е с хлебарки, не мога да се отърва.
- Ето ти една малка хлебарка. Пусни я в апартамента, тя ще избие всички останали хлебарки и после ще се самоубие.
- А аз живея в къща – казал третият. – Пълно е с плъхове, няма отърване от тях.
- Ето ти един малък плъх. Пусни го в къщата, той ще избие всички останали плъхове и ще се самоубие.
Първият рибар помислил малко и казал на рибката:
- Я си вземи торбата със злато и ми дай един малък милиционер.
- Пуснете ме и ще ви изпълня три желания. Но тъй като сте трима – на всеки по едно.
- Имам един проблем - казал първият. - Аз съм шофьор на камион, постоянно обикалям из страната. И катаджиите все ме спират, все ме глобяват, все подкупи искат... Направи нещо по въпроса.
- Аз пък живея в блок – казал вторият. – Пълно е с хлебарки, не мога да се отърва.
- Ето ти една малка хлебарка. Пусни я в апартамента, тя ще избие всички останали хлебарки и после ще се самоубие.
- Ето ти един малък плъх. Пусни го в къщата, той ще избие всички останали плъхове и ще се самоубие.
"Над нещата."
http://www.nariba.com/forum/viewtopic.php?f=135&t=89200" onclick="window.open(this.href);return false;
http://www.nariba.com/forum/viewtopic.php?f=135&t=89200" onclick="window.open(this.href);return false;
stanevJR написа:Трима рибари хванали златната рибка. Тя им казала:

Родители ще излизат на гости. Ще оставят вкъщи петгодишния им син сам и му дават инструкции:
- Не отваряш вратата на никой и не се приближаваш към нея! Ние си имаме ключ и ще си отворим сами. Ясно?
Синът:
- Аха!
Тръгнали, но майката се притеснявала и бащата решава да провери какво ще направи синът като се звънне.
Глас отвътре:
- Кой е?
Бащата:
- Топлофикация, ще отчитаме топломерите, отворете!
Зад вратата:
- Яж ми х*я, ние сме на дърва!
- Не отваряш вратата на никой и не се приближаваш към нея! Ние си имаме ключ и ще си отворим сами. Ясно?
Синът:
- Аха!
Тръгнали, но майката се притеснявала и бащата решава да провери какво ще направи синът като се звънне.
Глас отвътре:
- Кой е?
Бащата:
- Топлофикация, ще отчитаме топломерите, отворете!
Зад вратата:
- Яж ми х*я, ние сме на дърва!
bugatti veyron

Маска за лице с краставица: Oбелва се и се нарязва.Добавя се олио и оцет.Изяжда се с ракия.Лицето се разтяга в блажена усмивка и поруменява.
Градски транспорт в Перник. Контрольорката се приближава до Чък Норис:
- Карти и билети за проверка, моля...
- А бе, ти знаеш ли аз кой съм?!
- Не ме и интересува... Карти и билети за проверка!
Чък Норис ядосано пита:
- Колко ти струва тъпият билет?!
- Едно левче...
Чък вади едно желязно левче от джоба и го перфорира със зъби. После го подава на контролата със злобен и победоносен поглед.
Контрольорката го взема, къса го на две и подава на Чък Норис половинката
- Карти и билети за проверка, моля...
- А бе, ти знаеш ли аз кой съм?!
- Не ме и интересува... Карти и билети за проверка!
Чък Норис ядосано пита:
- Колко ти струва тъпият билет?!
- Едно левче...
Чък вади едно желязно левче от джоба и го перфорира със зъби. После го подава на контролата със злобен и победоносен поглед.
Контрольорката го взема, къса го на две и подава на Чък Норис половинката

- stanevJR
- вече хвърля и на тежко
Пернишки критерий за жена:
- Да има дупка и пулс. xaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
- Да има дупка и пулс. xaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
"Над нещата."
След секс с платена мома клиента попитал как най и харесва,като го вкарва или като го изкарва.О,аз обичам много да се двууми казала тя.
-
- фен клуб-скобар
Във влак..
седят трима мъже и една жена в купето и по едно време жената пръднала..
от неудобство един от мъжете казва-аз бях извинете.
след малко случката се повторила..и другият мъж обвинил себе си.
по едно време третият мъж излиза от купето за да говори по телефона и казва-тая ако са насери кажете ,че съм аз ...
седят трима мъже и една жена в купето и по едно време жената пръднала..
от неудобство един от мъжете казва-аз бях извинете.
след малко случката се повторила..и другият мъж обвинил себе си.
по едно време третият мъж излиза от купето за да говори по телефона и казва-тая ако са насери кажете ,че съм аз ...
-
- фен клуб-скобар
kypuep написа:stanevJR написа:Трима рибари хванали златната рибка. Тя им казала:
- Я си вземи торбата със злато и ми дай един малък милиционер.![]()
![]()
![]()
![]()
:
![]()

Маска за лице с краставица: Oбелва се и се нарязва.Добавя се олио и оцет.Изяжда се с ракия.Лицето се разтяга в блажена усмивка и поруменява.
https://www.facebook.com/video.php?v=662072433908278" onclick="window.open(this.href);return false;
Девойка си купува скъп парфюм и дава 100 лв,продавачката изкряква че е фалшива,от което момичето слисано казва-значи вчера ме изнасилиха...
Попаднали рибари на пуст остров,направо рай,имало всичко...и някакви маймуни.След дълго умуване хванали една маймуна,вързали я и сложили торба на главата щото били зажаднели за либов.Първия смелчага я подкарал,а за изненада маймуната завъртяла бясно дупето та едва я удържали.Любофчията се развикал -сваляйте,сваляйте при което понечили да го дръпнат от побеснялата задница,но той ги блъснал и викнал-сваляййййййййййййййййййййййййййййййте торбата,искам да си я целувам...