Къде се намирам:
Внимание
Бракониери !
naRiba.com

Форум

За стадото и мършата!
Модератор: bobopeli
За стадото и мършата!
Малко предистория
http://www.nariba.com/forum/viewtopic.p ... 6#p1285926
С въдица,ток или мрежи няма значение,време е жадуващите за внимание бракониери
да го получат.
Според мен подобни '' колеги '' нямат място в http://www.nariba.com" onclick="window.open(this.href);return false;

С въдица,ток или мрежи няма значение,време е жадуващите за внимание бракониери
да го получат.
Според мен подобни '' колеги '' нямат място в http://www.nariba.com" onclick="window.open(this.href);return false;
bobopeli написа:За съжаление това доказва само че сте бракониер!Troli Rapala написа:30костура по кило!
Снимката е от вашата галерия:
Отговора нещо не ми хареса,имам право да наричам нещата с истинските им именаTroli Rapala написа:
Грешите дълбоко Господине!Бракониер е този,който не лови с въдица и макара!
Ако случайно съм превишил разрешените кила на ОБЩИЯ улов=подлежа на санкция-ГЛОБА от ИАРА!
Вас обаче не ви интересува КАК съм хванал рибите и на каква пръчка и макара,а как да ме заплюете и обвините=КРАЙ на общуването ни!

...хаосът се намира в най-голямо изобилие там, където някой се стреми да въведе ред.
И хаосът винаги надмогва реда, защото е по-добър организатор.
И хаосът винаги надмогва реда, защото е по-добър организатор.
Re: За стадото и мършата!
За съжаление, bobopeli, в страната е пълно с някакви .... като "полухора" - от интелектуална и социална гледна точка. Много от тях, всъщност са по-скоро свестни и полагат труд и грижа за себе си, семейството си и обществото, а немалко са готови или извършват някакъв вид саможертва. Във всеки случай, винаги се чудя КАКВО ТОЧНО кара "полухората" да постъпват по следния начин - бракониерстват и след това СЕ ХВАЛЯТ С БРАКОНИЕРСТВОТО СИ
ОФИЦИАЛНО - тук и на други места
Освен това, когато някой ги порицае - напълно справедливо и дори културно, така да се каже, такива категорични бракониери надават просташки писък и почват яростно да бълват някакви безсмислици, глупости и РУГАТНИ като аргументи в своя защита!
Пак неизвестно защо, според мен, понякога такива хора получават подкрепа дори и от някои от модераторите тук - или чрез почти директна защита, или чрез триене на мнения и теми.... МОЯТ ПРИЗИВ Е ПОНЕ ДА НЕ СЕ САМОХВАЛЯТ ТУК БРАКОНИЕРИТЕ!... А ако самохвалстват с бракониерски улов, ПОНЕ ДА НЕ РУГАЯТ ГРОЗНО онези, които справедливо ги критикуват. Това не първият подобен коментар, който правя. Пак за съжаление, част от адресантите почти няма да разберат смисъла на това, което съм написал... 
бракониѐр
Тълковен речник
мн. бракониери, м. Човек, който бракониерства.
прил. бракониерски, бракониерска, бракониерско, мн. бракониерски.
Синонимен речник
(същ.) контрабандист, НАРУШИТЕЛ, крадец
ОФИЦИАЛНО - тук и на други места

бракониѐр
Тълковен речник
Синонимен речник
- dunavski
- сериозен играч
- Обратна връзка:
Такива хора са силно комплексирани,неуки и егоцентрични. Те имат нужда да бъдат видяни и похвалени от тяхната общност разбирай комшиите и малка група приятели. Тъй като такива качества липсват у тях те търсят всякаква възможност да бъдат забелязани и похвалени. Агресивните отговори са всъщност защитен механизъм на тяхното "Его" тъй като те осъзнават, че не са прави.refab написа:За съжаление, bobopeli
Най-добре такива индивиди да бъдат изолирани и пренебрегнати и след като видят че немогат да получат необходимото внимание ще се насочат към друго занимание.
Член на - Canal Lure Anglers, Birmingham Anglers Assoociations, Angling Trust, International Flyfishing Federation

Да, наистина. Проблемът обаче е и в това, че са много на брой и непрекъснато напират да превземат "територии". Те искат да овладеят колкото се може повече свят - истински и виртуален, в който да си разиграват коня. Уточнявам пак, че нямам предвид някои по-динамични, по-КОЛОРИТНИ и по-грубовати в изразите си хора, които са интересни и дават добър принос тук, но и имат един минимум от чувство за законност, почтеност, а също и способност да разбират разни неща. Против съм арогантните, "дървените", войствено оскотелите и налагащите се тук (и не само) нахални простациdunavski написа:Такива хора са силно комплексирани,неуки и егоцентрични. Те имат нужда да бъдат видяни и похвалени от тяхната общност разбирай комшиите и малка група приятели. Тъй като такива качества липсват у тях те търсят всякаква възможност да бъдат забелязани и похвалени. Агресивните отговори са всъщност защитен механизъм на тяхното "Его" тъй като те осъзнават, че не са прави.refab написа:За съжаление, bobopeli
Най-добре такива индивиди да бъдат изолирани и пренебрегнати и след като видят че немогат да получат необходимото внимание ще се насочат към друго занимание.
- webfusion
- вече хвърля и на тежко
- Обратна връзка:
Борка, бе кажи събота или неделя, недей се кахъри за изгубени каузи
- Павел Иванов
- и господ не е толокова добър
На Сашко тролещият с Рапала съм му дал официално предупреждение в профила , може да бъде проверено от всеки . Дал съм му срок до понеделник да изчисти всички брако хвалбествия от галерията си иначе ще последва месечен БАН . Гледам че е останал с впечатление че иде реч сал за първа страница и за това само там е трил
Нищо де , понеделник наближава 

Спинингиста , разсширени вени нямаааааааа !
Риболовът е за разтоварване а не за натоварване!
Павел Иванов
Павел Иванов
- Д.Граховски
- кандидат преподавател
А пък тез чувалчета колко са съмнителни само....
Tell people there’s an invisible man in the sky who
created the universe, and the vast majority believe you.
Tell them the paint is wet, and they have to touch it to be sure.

[url]http://maximo.bg/url]

-
- учете се от него
- Обратна връзка:
ИАРА-Нормативна уредба!
Чл. 66. (1) (Изм. – ДВ, бр. 59 от 2012 г.) Който улови и запази риба в количество, надхвърлящо определеното, в нарушение на чл. 24, ал. 3, се наказва с глоба от 50 до 200 лв......"
Нема как да съм мърша,защото не съм ви от стадото!
Нямате никакво право да ме съдите!Ако тръгна по буквата на Закона и ВИЕ сте нарушители,защото не си вписвате излетите и улова във Билетите!
Та преди да съдите си вижте собствените греди в окото! 
Чл. 66. (1) (Изм. – ДВ, бр. 59 от 2012 г.) Който улови и запази риба в количество, надхвърлящо определеното, в нарушение на чл. 24, ал. 3, се наказва с глоба от 50 до 200 лв......"
Нема как да съм мърша,защото не съм ви от стадото!

-
- учете се от него
- Обратна връзка:
За съжаление,Вие не разбирате значението на тази дума и си я ползвате за тоалетна хартия!refab написа:За съжаление
бракониѐр
Тълковен речник
Синонимен речник

-
- учете се от него
- Обратна връзка:
Иска ти се да е така,за да ме осъдиш на смърт чрез обесване,но са хванати от мен,жена ми и две от децата с въдици за два дена!Д.Граховски написа:
А пък тез чувалчета колко са съмнителни само....

- Д.Граховски
- кандидат преподавател
Костура е риба а плевала си ти в случая. Що не земеш родата до десето колено та десет чувала да прибереш. Павле и постоянен бан да му сложиш на тоя няма значение.
Tell people there’s an invisible man in the sky who

- kostakosta
- научил се да хвърля
Троли
ЛАПАЛА
Понеделник наближава
http://www.nariba.com/forum/gallery/ima ... w=no_count" onclick="window.open(this.href);return false;
"Няма време" както се казваше в едно състезание
ЛАПАЛА
Понеделник наближава
http://www.nariba.com/forum/gallery/ima ... w=no_count" onclick="window.open(this.href);return false;
"Няма време" както се казваше в едно състезание
- robber_79
- ще става разбирач
Троли, на каква дълбочина ги набара ?
- kostakosta
- научил се да хвърля
Еххх градски.... що не му драсна едно ЛС?
- Павел Иванов
- и господ не е толокова добър
След месец може и да ти отговори , но не мисля че инфото ще е много актуалноrobber_79 написа:Троли, на каква дълбочина ги набара ?

Спинингиста , разсширени вени нямаааааааа !
Павел Иванов
Павел Иванов