Разкази за сома от Камилската долина

Модератор: bobopeli

Заключено
Аватар
yankosan
разбира нещата
разбира нещата

Re: Разкази за сома от Камилската долина

Мнение от yankosan »

yco написа:Първата причина... :lol:
Случайно видях една въдица за кльонк да се продава - не ми хареса -много къса иди... :lol: , ама на нея вързан странен монтаже...(не пълен член...) :lol: :lol: -казах си ся...това ако не е на Краси тайното монтаже... :lol: - та на...
Гаранте....ще има пробе... :lol: , как на мен ми се случват все такива работи... :lol: :lol:
А,сега кажи с две думи каквото имаш да казваш :axe: :lol:
Аватар
yco
учете се от него
учете се от него

Мнение от yco »

:lol: :lol: :lol:

Сън сънувах, сън прокоба,
вързвам монтажи в с. Чоба.... :lol: :lol:
при зор тука ша е срещата. :evil: :lol: ..http://www.facebook.com/groups/636519234334902
Адмирал-Краси 112kg, 2,56 m
Вицеадмирал-Милко Георгиев 102.5kg, 2,60 m
Контраадмирал- Николай Гълъбов 91.2kg, 2,51 m
Аватар
brandon76
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от brandon76 »

Don4o_62 написа:що млъкнахте бре :roll: или си мечтаете.....да сте на мястото на колегите от Кърджали :D
Ходим за риба бре,па и ловим доволно :D Кажи и ти нещо, стига само тоя хванал,оня хванал... :roll:
Аватар
toci23
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от toci23 »

Най-хубавият ден -НЕДЕЛЯ :lol: туристите са освободили язовира :lol: и от утре сутрин го мятам аз :ANAL: :mrgreen: :drinkers:
KRASSI написа:Кво да ти показвам ...удъра на 30годишна риба която избягва всеки ден по 30 лодки е като ти да се спънеш в бордюр .... ма ако ти кажа внимавай с бордюра дали ще се спънеш ?????.
Аватар
toci23
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от toci23 »

brandon76 написа:
Ходим за риба бре,па и ловим доволно :D Кажи и ти нещо, стига само тоя хванал,оня хванал... :roll:
От Гражданска Защита Варна-пак щи звъннат :lol: кво ша правите не знам-има бедствие на ......... :lol: :drinkers:
KRASSI написа:Кво да ти показвам ...удъра на 30годишна риба която избягва всеки ден по 30 лодки е като ти да се спънеш в бордюр .... ма ако ти кажа внимавай с бордюра дали ще се спънеш ?????.
Аватар
Don4o_62
учете се от него
учете се от него

Мнение от Don4o_62 »

brandon76 написа:
Don4o_62 написа:що млъкнахте бре :roll: или си мечтаете.....да сте на мястото на колегите от Кърджали :D
ще ловите я,като седите по 1 седмица как няма да ловите :D мен с три синджира да ме вържеш на 4 - 5 я час съм откънал да си ходя :lol: едно време на мен се кефиха, сега аз на вас :drinkers:
Главната причина за стреса.... Ежедневният контакт с Идиоти :mrgreen:
Славее
новобранец
новобранец

Мнение от Славее »

Аз знам за 2,20 на Кърджали,ама чавека нещо не си вдига телефона за подробности.
Аватар
yco
учете се от него
учете се от него

Мнение от yco »

Славе, кажи му името.... и тогава може да го вдигне... :D :lol:
То днес беше хубаво време, като нищо да е вярно... :roll: :lol:
при зор тука ша е срещата. :evil: :lol: ..http://www.facebook.com/groups/636519234334902
Аватар
yankosan
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от yankosan »

Ходенето е по-важно от времето :roll: :lol:
Аватар
yco
учете се от него
учете се от него

Мнение от yco »

Ами...то вали през ден-не смея да тръгна... :evil:
Последният път ме поваля малко.... към един час порой и се скрих в един залив, да не ме тресни някоя гръмотевица. :lol: ..и таман намаля и утихна и гледам на 200 м един Як (над 40 кила беше) избабани по водата 2-3 пъти...и тихо на пръсти към него...
...Еееее...30 минути го обикалях и не ще. :evil: ...след 2-а часа се връщам пак там, където клонках и като подминах на 20 м и едно към 5-6 кила размаха опашка... :lol:
върнах се пак ама не ще... :evil:
Май се плашат от лодките вече... и си казах, ще ставам тежък спинигджия.... :lol: :evil: :evil: :evil:
Аватар
yco
учете се от него
учете се от него

Мнение от yco »

..Та тия навирени карбонови пръти взеха ме плашат... :lol:
...на Н.Г. като му споменах за предния ден ми каза следното:
-Видиш ли отсреща на цимбалето... отляво дето ония са си направили лагер...на същото място преди 2-3 години гръм удари колчето на палатката на едни рибари - ма оцеляха по чудо....специално слязох да видя пораженията...и по-точно дървото до колчето е избабанил, все едно гаубица с право мерене го беше нацелила... :lol: :lol:
Аватар
yco
учете се от него
учете се от него

Мнение от yco »

....последният път изглеждаха така.... :lol: :lol: :lol:

..слабо,...слабо... :evil: :lol:

Изображение
Аватар
yco
учете се от него
учете се от него

Мнение от yco »

- Ееееей,...за 10 месеца посещенията тука са, колкото довечера са за мача с Лудогорец....
31 007....чиляка...
Кой ще черпи мене или Tроли с една пура 10 lb (Cuba libre .. :lol: ) ... :lol: :lol: :lol:

Както казва моят приятел Ему Русев - всичко в математиката е платено... :lol: :lol:

Ще ми правите забележки а.... :twisted: :lol: :lol: :lol:

Кой..., кой..., неговата кожа... :lol: :lol:

Кой хвана днес на кьонк да питам..ази...? :wink: :lol: :mrgreen: :mrgreen: :drinkers:

...Дончоооо, как е петелааа...?, снася ли ти още информация.... :lol: :lol: :lol: :lol:
Аватар
yco
учете се от него
учете се от него

Мнение от yco »

...-Сега Тоци обмисля 'кво да пише.. :lol: ..- не се напрягай много.... :lol: ., знам , че си хванал мъркучой... :lol: :lol:
...поне благородно ти завиждам..- Ще ги напраииш ли 300-а дена риболов до края на годината..... :mrgreen: :lol: :lol: :lol:
Аватар
yco
учете се от него
учете се от него

Мнение от yco »

Разказа се казва "За скъпите въдиците и евтините ахмаци"..... :lol: :lol:

Винаги съм се чудил, защо най-доброто и най-евтиното от Щатите не се внася в Европа...
Много лесно ще ви отговори Славее на тоя мноооого тъп въпрос - извади шукадар сомове на бланка 2-6 Lure Weight (oz.) - сиреч под 60 гр. до 170 гр.... :wink:
и то при условие, че в USA струват тези "тъпи грозни и начупещи" се въдици за грандиозната сума с ДДС и без отстъпка само $59.99..... :lol:
...
http://www.cabelas.com/product/Shakespe ... l+Products" onclick="window.open(this.href);return false;

"тъпи грозни и начупещи се"..... :lol:

...това не е реклама, ако вземат да ги внасят на тия цени - направо го заличете това писание....на английска му се нарича "erase" - поне Троли го знае англичанския език... :lol: .-така поне казва..., а на немски се нарича fernihtung.....-май е изтрито и от немският речник вече.... :lol:

Бегам да гледам мача,...ако не им върви ще вляза и на терена..., че ще и вкарам поне един гол.....и ще ме видите... :lol: :lol: :lol:
Заключено

Обратно към “Риболов на кльонк”