Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Водоеми и реки
naRiba.com

Форум

яз. Батак - всичко за язовира
Модератор: sapuna
-
- новобранец
Re: яз. Батак - всичко за язовира
Много слабо ,откъм Цигов чарк червеноперки ,уклей и дребни костури на перо ,към контра стената средни костури на рибка на дънно! Чувам някакви положителни отзиви за стената ,но още не съм ходил. Колеги които са били там ,моля за информация ?
-
- научил се да хвърля
Някой да има представа как е нивото.Започна ли да спада вече, и дали има хубави места за палатка под хотела Сезони.Благодаря предварително 

Високо,почти на макс!rock_children написа:...Някой да има представа как е нивото..........
rock_children написа:...Започна ли да спада вече,...........
Все още НЕ!
За сега има,но това са места,които бързо ще се заемат,като се има в предвид наближаващият активен отпускарски период!rock_children написа:...и дали има хубави места за палатка под хотела Сезони.......
Не можеш да отложиш неизбежното. Защото рано, или късно стигаш до мястото, където неизбежното просто седи и чака.!!!
Здравейте! Има ли някой който да даде малко по нова информация как е язовира и какво и къде излиза?
И аз се интересувам, понеже мисля да ходя тази седмица.
- batlar
- вече хвърля и на тежко
- Обратна връзка:
на дъното много дребен костур не си заслужава чак
4ервеноперка може би ще се лови с обилна захранка но аз за 1 седмица едва хванах 3
4ервеноперка може би ще се лови с обилна захранка но аз за 1 седмица едва хванах 3
А нивото какво е в момента /например спрямо миналата година по същото време/ Тенденцията вероятно е към понижаване, но все пак който има инфо, нека сподели. Благодаря предварително!
Спрямо миналата година е по-високо!gamon написа:А нивото какво е в момента /например спрямо миналата година по същото време/
Не можеш да отложиш неизбежното. Защото рано, или късно стигаш до мястото, където неизбежното просто седи и чака.!!!
- BV
- вече хвърля и на тежко
Здравейте колеги,
Планирам почивка в края на Август с жена ми и детето ни, и приятелско семейство с детето им за 3/4 дни с 2 или 3 нощувки на Батак.
Общо 4-ма възрастни и 2 деца.
Бихте ли ми препоръчали читаво бунгало на добро място за риболов на язовира?
Благодаря Ви предварително и наслука!
Планирам почивка в края на Август с жена ми и детето ни, и приятелско семейство с детето им за 3/4 дни с 2 или 3 нощувки на Батак.
Общо 4-ма възрастни и 2 деца.
Бихте ли ми препоръчали читаво бунгало на добро място за риболов на язовира?
Благодаря Ви предварително и наслука!

В момента риболова на Батак е доста спрял. Дребни единични костури по целия язовир,с лодките пак е слаб успеха,това е от мен. Поздрави.
Снощи се прибрах от там след едноседмичен риболов. Целта беше риболов от лодка на костур, но за съжаление добрите попадения бяха твърде малко. Дребния е прекалено дребен /15-16см/, а сътношението му към по-приличния /200-500гр/ беше 1:30 като бройки. Но поне си спестихме може би най-горещите дни от това лято
Вчера вечерта и днес сутринта на контра стената на дупката 20-тина дребни костурчета и две червеноперки.
-
- научил се да хвърля
В крайна сметка става ли за риболов или не? Колега vstoev - какво ще рече "дребни" костури? Може да са по 15-20 см, но за теб да са дребни ако търсиш такива по 30см...
-
- научил се да хвърля
става,ако искаш да ливиш костурчета колкото телефонче.
Колеги здравейте ,
пресна информация от яз.Батак дали ще даде някой , предварително благодаря ....
пресна информация от яз.Батак дали ще даде някой , предварително благодаря ....