Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Водоеми и реки
naRiba.com

Форум

Риболов около Добрич
Модератор: sapuna
- jivko81
- научил се да хвърля
Re: Риболов около Добрич
колеги една новина зад автогарата има вече царевица 30 стотинки е килото които няма да си купува
-
- вече хвърля и на тежко
jivko81 написа:колеги една новина зад автогарата има вече царевица 30 стотинки е килото които няма да си купува
Живко за къв чеп им е тая царевица я разгледай темата и виж някой дали е хванал риба

- jivko81
- научил се да хвърля
тафо нали знаеш че на одринци ги накъсаха шараните и амурите ама никои не пише аз затова и аз спрях да пиша няма смисъл като си искам инфо за даден язовир ходя на място рибаря и си вземам поука и да пиша никои друг не споделя както знаеш и на николаевка ги убиха рибите ама да си видял някои да пише като вземат да дават инфо и аз ще давам.
- Nikolay ( Dobrich )
- ще става разбирач
Голямо "убиване" на Одринци няма що - от 50 души един хваща, другите с по 1-2 каракуди или маломерни шаранчета, ама щото е 5лв или минават метър да не платят и седят. Труден, почти невъзможен риболов там!
-
- вече хвърля и на тежко
Не излизайте с тоя номер че се изтърка,щом едни хващат,значи и другите ще могат ама е друг въпроса че половината ходят за риба кото бездомници с едно бурканче царевица и една калпава въдичка с коята не мой фърлят и до гъза си,ме ми се занимава да качвам снимки от последните две години че някой хора няма да могат да го преживеят,миналата година като даваше на смолница цял добрич се изсипа там ма един не си направи труда да сподели,както каза живко защо никой не сподели че тази година я съсипваха на николаевка и не говоря за един два шарана от минково тази година се правеха много добри риболови,плачидол също в определени моменти даваше доста или пък това ботево което се напълни с риба след късането на ново ботево,съсипаха го за един медец и айде пак да поревем и кво се оказа че риба има,ама всички мълчат,защо ли?защото всички пълнят багажниците и унищожават на ред и после търсят вината на всякъде но не и във себе си.Мога да пиша по темата но нема смисъл,няма кой да чете,всеки си точи пружините и телените живарнижи и това е.Nikolay ( Dobrich ) написа:Голямо "убиване" на Одринци няма що - от 50 души един хваща, другите с по 1-2 каракуди или маломерни шаранчета, ама щото е 5лв или минават метър да не платят и седят. Труден, почти невъзможен риболов там!
П.П.Николай пич си,моля не ме убеждавай в неща който не са истина.
-
- вече хвърля и на тежко
Малко бъркаш килограмите,рибите въобще не бяха по едно две кила а по 7/8 до към 12/13 кг а живко трясна и едно соме 40 кила,жика умря циганката дет та хвали че викам аз да я заместяNikolay ( Dobrich ) написа:Голямо "убиване" на Одринци няма що - от 50 души един хваща, другите с по 1-2 каракуди или маломерни шаранчета, ама щото е 5лв или минават метър да не платят и седят. Труден, почти невъзможен риболов там!

- jivko81
- научил се да хвърля
така е прав си тафо рибите си бяха трофейни масово се ловяха риби от порядъка между 7 8 че и 12 до 15 кила и се изисква голямо захранване но никои не споделя че да има повече риба сякаш ще я изловят всичката
- Nikolay ( Dobrich )
- ще става разбирач
Моите впечатления са от 1-2 риболова, явно вие сте по-запознати. При мен тая година свободното ми време е само събота и неделя, така че и резултатите в риболова ми са слаби...
- lishev_64
- разбира нещата
тафо нали знаеш че на одринци ги накъсаха шараните и амурите ама никои не пише аз затова и аз спрях да пиша няма смисъл като си искам инфо за даден язовир ходя на място рибаря и си вземам поука и да пиша никои друг не споделя както знаеш и на николаевка ги убиха рибите ама да си видял някои да пише като вземат да дават инфо и аз ще давам.
Колеги, искам да споделя мнение по темата (макар, че никой не ми го иска). Това лято с приятел и колега, познат на доста колеги във форума, организирахме риболов на плувка на водоем, информацията за който бе получена от колеги от форума, но на лични, с идеята да се запази името на водоема по обясними причини. Изненадата ни бе огромна! Водоема - красив. Риба - шаран, каракуда, красива и едра бабушка, кефал, костур, та и слънчаци като тигани.и кво се оказа че риба има,ама всички мълчат,защо ли?защото всички пълнят багажниците и унищожават на ред и после търсят вината на всякъде но не и във себе си.

И никакъв помен от бракониерско присъствие. Никакви тапи, никакви мрежи, бреговете - неутъпкани, уникално място!
Риболова бе по-вече от успешен. Удоволствието ни от излета на този, бих казал, девствен язовир, бе неописуемо.
И как да споделим всичко това във форума? Като знам какво ще се случи след поста. "Юруш на маслините". Че нали минимум половината от четящите форума, го правят за получаване на информация, и после след тях - потоп. Ааа, не! Искам пак да посетя водоема, и да се насладя на девствената природа, и на удоволствието от един прекрасен риболов! ... Да, информацията е, и ще бъде споделяна, но не със всеки. За да не се превърне язовира в едно ново Засмяново, Звънец, или други опоскани гьолове.
Знам, че поста ми ще породи противоречиви мнения, и ще бъда критикуван от много "колеги", но това е моето мнение, и нямам намерение да го променям.
Останете със здраве!!!

НА СЛУКА... И НЕКА БЪДЕМ ЧОВЕЦИ !!!
- jivko81
- научил се да хвърля
ами прав си колега знам че форума е за да се споделят риболовните ни излети но с тези бракониерства напоследък маи трябва само на лични съобщения да минем затова аз те подкрепям напълно

здравейте колеги искам да попитам къде в добрич освен при милен до ерка 3 се продават живи рибки за стръв
- jivko81
- научил се да хвърля
при дидо на баракудата на кръстовището до лукоила
Мерси колега,виж за дидо не се бях сетилjivko81 написа:при дидо на баракудата на кръстовището до лукоила
Абе колеги споделете един язовир в добричко с вероятна популация щука или бяла риба ама без одринци.