Къде се намирам:
Относно Сайта
Разни
naRiba.com

Форум

Радвайте се с мен!
Модератор: dantho.mihov
Радвайте се с мен!
Днес съм много щастлив, дори си поплаках от радост. Милата ми дъщеря Цветомира, която беше тук по Коледните празници, ми изпрати дигитален фотоапарат в колетче от Америка. Видяло детето, че старата ми трошка не става за нищо и решило да ми подари нещо ново, според възможностите си. Е, днес го взех от митницата - един Canon Power Shot A 570 IS с карта 2 гигабайта и всичките му анджаклами.
Имам молба, който е ползвал такъв фотоапарат, да ми каже дали е доволен от него и дали може да ме ориентира за ръководство за експлоатация на български, защото приложените три такива към апарата са на испански, а аз този език не го знам
Вярвайте в децата си и ги обичайте, прощавайте им за грешките, те са прекрасни български деца, където и да са

Имам молба, който е ползвал такъв фотоапарат, да ми каже дали е доволен от него и дали може да ме ориентира за ръководство за експлоатация на български, защото приложените три такива към апарата са на испански, а аз този език не го знам

Вярвайте в децата си и ги обичайте, прощавайте им за грешките, те са прекрасни български деца, където и да са

Последно промяна от docenta на Вто Фев 12, 2008 10:06 pm, променено общо 1 път.
Мъдете здрави,
па другото ще се оправи!
Риболовна академия "Негован"
па другото ще се оправи!
- чуруликпенчо
- сериозен играч
-
- кандидат преподавател
- Обратна връзка:
Здравей 5кила,5кила написа:за мен канона вади най добри резолюции.вьпреки малкото пиксели.чекаме снимкя
Аз не съм много в час дали 7,1 мегапиксела са много или малко, затова помолих за съвет. Значи това, което разбирам от испанския текст е, че апаратът има 4 пъти оптичен зуум, но никъде не видях да има дигитален зуум.
Казвайте какво означава това, бе хора

Мъдете здрави,
па другото ще се оправи!
па другото ще се оправи!
-
- кандидат преподавател
- Обратна връзка:
изобщо не барай тия зумове-вземи влези в менюто и ги изключи!единствения полезен "зум" ти е тоя де ти е на апарато-в смисьл оптичния,дето е на самата леща.тоя,дето ти е елктронния го еби-7 мегапиксела+канон е изключително добра комбинацияdocenta написа:Здравей 5кила,5кила написа:за мен канона вади най добри резолюции.вьпреки малкото пиксели.чекаме снимкя
Аз не съм много в час дали 7,1 мегапиксела са много или малко, затова помолих за съвет. Значи това, което разбирам от испанския текст е, че апаратът има 4 пъти оптичен зуум, но никъде не видях да има дигитален зуум.
Казвайте какво означава това, бе хора![]()

имам камера(имах) дето е с на карл цайс лещи-е друга работа си е..са имам некьв смотан самсунг дето даже не го ползвам
Последно промяна от Бат Мирче-5кила на Вто Фев 12, 2008 10:29 pm, променено общо 1 път.
"Всички животни са равни, но някои са по-равни от други".
- d_bozhkov
- сериозен играч
- Обратна връзка:
Пише че има 4Х дигитален ,ама инструкция не намерих .
Виж Това !
http://www.kagami.bg/catalog/element.ph ... NT_ID=3722
Виж Това !
http://www.kagami.bg/catalog/element.ph ... NT_ID=3722

Насакото Яката:ма странен човек си...като кажа "да ВИ *ба ***ката майна" сьм се ЗАЯЖДАЛ..като кажа нещо по деликатно-не се разбира..бе цел живот ли така ще си прекарам-НЕРАЗБРАН