Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Къде и какво кълве в момента.
naRiba.com

Форум

Какво кълве на яз.Сопот?
Модератор: Paublo_Eskobar
- MITKO70
- кандидат преподавател
Re: Какво кълве на яз.Сопот?
Реката си е друго нещо,винаги може да разчиташ на някой вид риба,видове много.Арна е щучката Дака,евала

Всичко може,но не всеки го можe.

Здравейте колеги.В момента се намирам в село Соколица в близост до Карлово.Две семейства сме и искаме да направим няколко часа риболов на яз.Сопот.Утре дали ще бъде възможно това и искам да попитам какви са условията там в момента?
Да имаш редовен билет и да спазваш закона.
Дребна платика лови свободно,но малки шаранчета връщай.
Дребна платика лови свободно,но малки шаранчета връщай.

Риба къща няма.
-
- новобранец
Сигурен ли си, че не си в грешка за местата колега, яз. Сопот се намира в област Ловеч, до Карлово е гр. Сопот.Methokill написа:Здравейте колеги.В момента се намирам в село Соколица в близост до Карлово.Две семейства сме и искаме да направим няколко часа риболов на яз.Сопот.Утре дали ще бъде възможно това и искам да попитам какви са условията там в момента?
- bobo_33333
- кандидат преподавател
Няма значение ,къде е дестинацията,колегата иска на яз.Сопот,като има мерак човеко,нека дойде,нема да ви злови рибата....Turbogazar написа:Сигурен ли си, че не си в грешка за местата колега, яз. Сопот се намира в област Ловеч, до Карлово е гр. Сопот.Methokill написа:Здравейте колеги.В момента се намирам в село Соколица в близост до Карлово.Две семейства сме и искаме да направим няколко часа риболов на яз.Сопот.Утре дали ще бъде възможно това и искам да попитам какви са условията там в момента?
Аз там съм пораснал...
- MITKO70
- кандидат преподавател
Turbogazar написа:Сигурен ли си, че не си в грешка за местата колега, яз. Сопот се намира в област Ловеч, до Карлово е гр. Сопот.Methokill написа:Здравейте колеги.В момента се намирам в село Соколица в близост до Карлово.Две семейства сме и искаме да направим няколко часа риболов на яз.Сопот.Утре дали ще бъде възможно това и искам да попитам какви са условията там в момента?

Дайте скорошна информация за язовира, свободен съм 2,3,4, и 5 мисля да му се отдам ......

Пълен е яко,почти нищо не върви,но пробвай
може и да имаш,късмет.
Бих заложил на тарана. на дъно с царевица най обикновен монтаж.
И като се прибереш. драсни някой ред,или на уше на място

Бих заложил на тарана. на дъно с царевица най обикновен монтаж.

И като се прибереш. драсни някой ред,или на уше на място

Риба къща няма.
Имай на предвид , че на някой от местата ако не си 4х4 при дъжд може да удължиш престоя .
Благодаря и на двамата колеги , от към Голяма Желязна съм минавал и такъв съм го ял ...Dimy написа:Имай на предвид , че на някой от местата ако не си 4х4 при дъжд може да удължиш престоя .

На мен това ми е един от любимите водоеми за съжаление тази година не можах да го посетя . Вие на палатки ли ще ходите , мой съвет е да търсите рибата в по дълбоките места.
- MITKO70
- кандидат преподавател
Здрасти Дими!И на мен ми е любимия язовир,но за съжаление тази година всички претърпяха разочарования.Оказаха се по-страшни нещата за който предупреждаваха колегите цяла зима миналата година
,вършено е с мрежите страшно.Ще му трябва време да стане същия язовир,но зависи и кой ще го поеме като охрана.

Е те от уж добре го пазеха обикаляха и проверяваха
Е като не го пазят зимата-все едно-нищо не са пазили.

Риболовци.
- MITKO70
- кандидат преподавател
Само да поясня,защото не сте чели по напред явно.Пазеше го Данчо Найденов,до миналата есен.Тогава смениха всички шефове на ИАРА с такива от ДПС и назначения Велев от Троян не го погледна цяла зима,също умишлено,а водата беше на половина.По думи на колегите от Ловеч, 3 бригади са работили за него,отделно помаците ,отделно и други бракониери
Това е за съжаление в БГ ,нещо създавано години ,се разсипва за една есен-зима,целта рибата и парите в касичката .