Къде се намирам:
Относно Сайта
Разни
naRiba.com

Форум

Радвайте се с мен!
Модератор: dantho.mihov
-
- кандидат преподавател
- Обратна връзка:
Re: Радвайте се с мен!
Красавецdocenta написа: дали може да ме ориентира за ръководство за експлоатация на български

Нерде български , нерде ингилизки

http://www.dpreview.com/reviews/specs/C ... a570is.asp
Тук ще намериш всичко за апарата , тестове с него , и съпоставка с други от този клас .
Много четлив е , но снимай до ISO 400 , нагоре ще има шум .
В началото на страницата натискаш In-depth review , а на края на всяка Next > .
Специално внимание трябва да обърнеш при снимане на настройката "баланс на бяло" , възможни са отклонения в цветовъзпроизвеждането при неправилна настройка , вместо цветни , снимките могат да са шарени . Режим "auto" не е за препоръчване .
Машинката е трепач , илюстрациите към следващата ти книга да са направени с него

Честито

На платено не одим !
- GODzillata
- и господ не е толокова добър
Благодаря на всички, които се обадиха, линковете дадоха резултат и вече направих двайсетина снимки за проба в различни режими, за жалост - не на риболовна тематика, защото започвам нова работа и ми се очертава риболов чак на националната среща при КрокиБГ в Езерово през май.
Благодаря от сърце, приятели, пак ми се плаче от радост, този път заради вас
Благодаря от сърце, приятели, пак ми се плаче от радост, този път заради вас

Мъдете здрави,
па другото ще се оправи!
Риболовна академия "Негован"
па другото ще се оправи!
Риболовна академия "Негован"
-
- кандидат преподавател
- чпс
- ще става разбирач
Ами и от мен честито - за скъпия (не като парична стойност) подарък.
Canon отвсякъде е марков дигитален фотопарат и по-точно дигитална камера, защото май може да прави и видеоклипове. Със сигурност има и оптичен (подвижния обектив отпред), и дигитален zoom, като сумарния zoom със сигурност е повече от 4х.
Аз ползвам такъв, има си достатъчно качества, малък е, удобен и лек. Моята карта е ~ 1GB, досега ми се е случвало да правя няколко поредни дни снимки - общо повече от 500 с превъзходно качество - и да не успея да я запълня дори до половината.
Ако си купиш 4 броя акумулаторни батерии AA + зарядно устройство (продават се в комплект) - ще имаш възможност да правиш стотици снимки на ден и увереността, че имаш резервни 2 баттерии. Вечерта е необходимо само да включиш някъде зарядното устройство с 4-те батерии в контакт 220 V и на сутринта ще имаш същата готовност за снимки.
Колкото повече снимки с различни, но близки настройки се опитваш да правиш при всеки удобен случай - толкова повече ще овладяваш уменията да ползваш все по-пълноценно възможностите на дигиталната камера без ръководство.
Ако някоя снимка не ти харесва още на дисплея на камерата - можеш веднага да я триеш.
Е - трябва да разглеждаш направените снимки и да се опитваш да преценяваш как качеството им е свързано със съответната настройка.
Така неусетно ще свикнеш да подбираш оптималните настройки в зависимост от конкретните условия.
Canon отвсякъде е марков дигитален фотопарат и по-точно дигитална камера, защото май може да прави и видеоклипове. Със сигурност има и оптичен (подвижния обектив отпред), и дигитален zoom, като сумарния zoom със сигурност е повече от 4х.
Аз ползвам такъв, има си достатъчно качества, малък е, удобен и лек. Моята карта е ~ 1GB, досега ми се е случвало да правя няколко поредни дни снимки - общо повече от 500 с превъзходно качество - и да не успея да я запълня дори до половината.
Ако си купиш 4 броя акумулаторни батерии AA + зарядно устройство (продават се в комплект) - ще имаш възможност да правиш стотици снимки на ден и увереността, че имаш резервни 2 баттерии. Вечерта е необходимо само да включиш някъде зарядното устройство с 4-те батерии в контакт 220 V и на сутринта ще имаш същата готовност за снимки.
Колкото повече снимки с различни, но близки настройки се опитваш да правиш при всеки удобен случай - толкова повече ще овладяваш уменията да ползваш все по-пълноценно възможностите на дигиталната камера без ръководство.
Ако някоя снимка не ти харесва още на дисплея на камерата - можеш веднага да я триеш.
Е - трябва да разглеждаш направените снимки и да се опитваш да преценяваш как качеството им е свързано със съответната настройка.
Така неусетно ще свикнеш да подбираш оптималните настройки в зависимост от конкретните условия.