Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Моят риболовен излет
naRiba.com

Форум

Риболов от пътя(моста) на Панчарево
Риболов от пътя(моста) на Панчарево
Здравейте на всички,
понеже съм голям новобранец в риболова бих желал да ви попитам (по-скоро за рибарите от София) - та тръгвайки от София за Самоков, на Панчарево точно по главният път има мантинела и ограда към язовира (ще кача снимка) - та там пътувайки по работа доста често виждам по 2ма, 3ма рибари да си ловят нещо от самият мост.
Питането ми е ако и аз отида да кажем в неделя, хей така да "почеса крастата" трябва ли да си купя билет или може да отида за някой час и да се прибера.
Ще съм ви благодарен ако споделите мнение - само за този мост става на въпрос, няма да се увличам.
понеже съм голям новобранец в риболова бих желал да ви попитам (по-скоро за рибарите от София) - та тръгвайки от София за Самоков, на Панчарево точно по главният път има мантинела и ограда към язовира (ще кача снимка) - та там пътувайки по работа доста често виждам по 2ма, 3ма рибари да си ловят нещо от самият мост.
Питането ми е ако и аз отида да кажем в неделя, хей така да "почеса крастата" трябва ли да си купя билет или може да отида за някой час и да се прибера.
Ще съм ви благодарен ако споделите мнение - само за този мост става на въпрос, няма да се увличам.

Re: Риболов от пътя(моста) на Панчарево
Билетът за риболов е ЗАДЪЛЖИТЕЛЕН за всички водоеми и реки в България
в това число и ПЛАТЕНИТЕ
иначе от моста в повечето пъти се търси хищник -Костур и Бяла Риба

Един ден , ще накарам България да се гордее с мен .......
Много благодаря. Значи ще отида да си купя билет за един ден и ще отида да се позабавлявам.
Бъдете живи и здрави.
Бъдете живи и здрави.

- Patera
- вече хвърля и на тежко
Има и месечен и седмичен, дневен мисля, че няма.
I can teach you wonders if you give me your soul
Marvels and wild dreams can be yours
I can teach you how iron turns to gold
And how life can grow so old
Marvels and wild dreams can be yours
I can teach you how iron turns to gold
And how life can grow so old
- Д.Граховски
- кандидат преподавател
Има и седмичен и дневенgotinbg написа:Риболовния билет е за 6 месеца и една година.

Tell people there’s an invisible man in the sky who
created the universe, and the vast majority believe you.
Tell them the paint is wet, and they have to touch it to be sure.

[url]http://maximo.bg/url]
created the universe, and the vast majority believe you.
Tell them the paint is wet, and they have to touch it to be sure.

[url]http://maximo.bg/url]
Някой ловят от там червеноперка и платика / ако още кълве /. Удобно е да се замята със спининг или мач, защото има надвиснали клони и удобните места са малко, пък и макарата се закача лесно за парапета...........
Или си рибар или не,какво е това билет за един ден,вземи се у ръце бе пич. 

pano64 написа:Или си рибар или не,какво е това билет за един ден,вземи се у ръце бе пич.
И аз така щях да отговоря-все едно-или си бременна или полубременна

На тоя мост винаги има по някой,в повечето случай пенсионери,ловят на плувка предимно-и ходят много често едни и същи,спирал съм там понякога да вида,закакво е тарапаната-но лично аз-не бих си прекарал-свободното време на такова място.

Риболовци.
Виждал съм минавайки през въпросния мост колеги да ловят бабушка и костур около педя, като някои от рибарите носеха и кепове с дълги дръжки. Истинската им цел, обаче е бялата риба и едра платика над кг., които се подвизават в тази част на езерото и заради, които са се позиционирали на парапета.
- chirusa_bg
- учете се от него
- Обратна връзка:
Мястото е супер, къде другаде може да те блъсне камион, докато си за риба. Ако пък си палне човек един огънче от от автомобилни гуми може скара да си направи.
- Но кое е това, което е тайна за улова на бабушка ? Тайна, която са знаели британците.
-Проста работа!!! Плувки 0.4-0.6 гр. ,основно влакно 0.10-0.08 и поводи 0.06.Оказа се че британците са имали поводи 0.04 , кука 26 и фуил вместо вердевас за стръв.
-Проста работа!!! Плувки 0.4-0.6 гр. ,основно влакно 0.10-0.08 и поводи 0.06.Оказа се че британците са имали поводи 0.04 , кука 26 и фуил вместо вердевас за стръв.
И щуки се ловят колеги. . .