Къде се намирам:
Относно Сайта
Разни
naRiba.com

Форум

Трифон за резан или св. Валентин ?
Модератор: dantho.mihov
- ribarq
- сериозен играч
Трифон за резан или св. Валентин ?
Кой какво ще празнува
няколко години вече празнувам св. Валентин .... тази година ще се налага да зарязваме с приятели
което ми се струва многоо добър вариант
курви върнете ми парите

няколко години вече празнувам св. Валентин .... тази година ще се налага да зарязваме с приятели

курви върнете ми парите
- Big^Fish
- сериозен играч
- Обратна връзка:
Бате,аз ше празнувам рожден ден
Иии най-вероятно ще използвам повода да се "подредя" едно хубаво и по повод на това,че вчера се дипломирах
Кво ми остава вече освен да ходя за риба и по к..ви
П.П.Жената всяка година ми се сърди на 14ти ,че празника го имам единствено и само като мой,а не общ....чак се чудя дали тази година да не я вкюча и нея,ама има цели 2 дни почти за да си го заслужи така че...

П.П.Жената всяка година ми се сърди на 14ти ,че празника го имам единствено и само като мой,а не общ....чак се чудя дали тази година да не я вкюча и нея,ама има цели 2 дни почти за да си го заслужи така че...

СЪБИРАЙТЕ СИ БОКЛУЦИТЕ, НЕ БЪДЕТЕ СВИНЕ!
Какъв е тоя св. Валентин? Кви са тия глупости? Някой може ли да ми го покаже в православния календар на коя дата се празнува точно? Айде стягайте се и стига сте се поддавали на това промиване на мозъци. Баси бизнеса направиха с този НЕБЪЛГАРСКИ празник. Щом и празниците вече почнаха да ни заменят правете сметка що за нация сме.
Обема на мозъка на обикновен рибар бил около 500 пъти по-голям от на рибата!
Е и какво от това?
Е и какво от това?
-
- кандидат преподавател
- Обратна връзка:
не толкова,че е НЕбьлгарски,колкото е католически,пьк доколкото се сещам май сме ИЗТОЧНО ПРАВОСЛАВНА цьрква.Livo написа:Какъв е тоя св. Валентин? Кви са тия глупости? Някой може ли да ми го покаже в православния календар на коя дата се празнува точно? Айде стягайте се и стига сте се поддавали на това промиване на мозъци. Баси бизнеса направиха с този НЕБЪЛГАРСКИ празник. Щом и празниците вече почнаха да ни заменят правете сметка що за нация сме.

Последно промяна от Бат Мирче-5кила на Сря Фев 13, 2008 9:23 am, променено общо 1 път.
"Всички животни са равни, но някои са по-равни от други".
-
- сериозен играч
- Обратна връзка:
Като сме безДЕЛНИЦИ да не сме безПРАЗНИЦИ ли?
Със жената си менкаме подаръци ,въпреки че тази година прекалих и олекнах с 500 стотака за "g600" а вечерта сме на ресторант , а от друга страна от обяд се събираме мъжете от блока и се почват едни зарезвания около барбекюто под асмата ,всеки вади вино ракии ,мезета и оро сме играли ,празнувахме и 1 февруари ,абе празник да има
ще направя утре снимки !
Със жената си менкаме подаръци ,въпреки че тази година прекалих и олекнах с 500 стотака за "g600" а вечерта сме на ресторант , а от друга страна от обяд се събираме мъжете от блока и се почват едни зарезвания около барбекюто под асмата ,всеки вади вино ракии ,мезета и оро сме играли ,празнувахме и 1 февруари ,абе празник да има

Мииии,на мен лично св.Валентин ми е .....много изкуствен "празник".направо бих казала......ми е досадно,когато наближава
И то не толкова от самата дата 14.02 или от това,че се набеждава за ....."празник",а от промиването на мозъци,което започва около месец преди самата дата
Ок,който си го чувства като ГОЛЯМ празник,нека си го празнува
Както казва един приятел:...
"Докато има тарикати,ще има и балъци"
,или беше обратното...."Докато има балъци,ще има и тарикати"
П.с.Недеийте да се вманячавате на тема сърца,лигави картички и любовни послания,че.......след 14-ти идва 15-ти и......ще се приземите с гръм и трясък

П.с.Недеийте да се вманячавате на тема сърца,лигави картички и любовни послания,че.......след 14-ти идва 15-ти и......ще се приземите с гръм и трясък

аз Трифончо си го почетох на първи подобаващо... сега мисля да обърна малко внимание на жената щото ми се струва че имаме прекалено много поводи да празнуваме с напиване и преяждане а любовта остава малко на заден план... затова за мен утре е празника на влюбените и ще го отпразнувам в романтична обстановка с любимата жена 

Amarena написа:Мииии,на мен лично св.Валентин ми е .....много изкуствен "празник".направо бих казала......ми е досадно,когато наближаваИ то не толкова от самата дата 14.02 или от това,че се набеждава за ....."празник",а от промиването на мозъци,което започва около месец преди самата дата
Ок,който си го чувства като ГОЛЯМ празник,нека си го празнува
Както казва един приятел:...
"Докато има тарикати,ще има и балъци"
,или беше обратното...."Докато има балъци,ще има и тарикати"
![]()
"въпрос на вкус"-казало кучето и си облизало гъза

Mitak написа:празнуваме с напиване и преяждане а любовта остава малко на заден план... затова за мен утре е празника на влюбените и ще го отпразнувам в романтична обстановка с любимата жена

Ей Mitak, добре го каза! Ама гле'й някои жени колко са романтични, а. Моята не е такава, та отивам за цветя и валентинки.
- chirusa_bg
- учете се от него
- Обратна връзка:
Мен пък св.Валентин ми харесва повече, красива работа си е.
Другото си го можем, ядене, пиене до безсъзнание и стига толкова.
Другото си го можем, ядене, пиене до безсъзнание и стига толкова.
- Но кое е това, което е тайна за улова на бабушка ? Тайна, която са знаели британците.
-Проста работа!!! Плувки 0.4-0.6 гр. ,основно влакно 0.10-0.08 и поводи 0.06.Оказа се че британците са имали поводи 0.04 , кука 26 и фуил вместо вердевас за стръв.
-Проста работа!!! Плувки 0.4-0.6 гр. ,основно влакно 0.10-0.08 и поводи 0.06.Оказа се че британците са имали поводи 0.04 , кука 26 и фуил вместо вердевас за стръв.
- Павел Иванов
- и господ не е толокова добър