Трифон за резан или св. Валентин ?

Всичко за което не намирате подходящ форум

Модератор: dantho.mihov

Аватар
ribarq
сериозен играч
сериозен играч

Трифон за резан или св. Валентин ?

Мнение от ribarq »

Кой какво ще празнува :?: :lol:
няколко години вече празнувам св. Валентин .... тази година ще се налага да зарязваме с приятели :lol: :lol: :lol: което ми се струва многоо добър вариант :D :D :D

курви върнете ми парите
Аватар
Big^Fish
сериозен играч
сериозен играч
Обратна връзка:

Мнение от Big^Fish »

Бате,аз ше празнувам рожден ден :D Иии най-вероятно ще използвам повода да се "подредя" едно хубаво и по повод на това,че вчера се дипломирах :wink: Кво ми остава вече освен да ходя за риба и по к..ви :lol:
П.П.Жената всяка година ми се сърди на 14ти ,че празника го имам единствено и само като мой,а не общ....чак се чудя дали тази година да не я вкюча и нея,ама има цели 2 дни почти за да си го заслужи така че... :lol:
СЪБИРАЙТЕ СИ БОКЛУЦИТЕ, НЕ БЪДЕТЕ СВИНЕ!
ceco65
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от ceco65 »

трифон зарезан естествено :drinkers: струва ми се по наш празник :smt023
Аватар
Livo
вече хвърля и на тежко
вече хвърля и на тежко

Мнение от Livo »

Какъв е тоя св. Валентин? Кви са тия глупости? Някой може ли да ми го покаже в православния календар на коя дата се празнува точно? Айде стягайте се и стига сте се поддавали на това промиване на мозъци. Баси бизнеса направиха с този НЕБЪЛГАРСКИ празник. Щом и празниците вече почнаха да ни заменят правете сметка що за нация сме.
Обема на мозъка на обикновен рибар бил около 500 пъти по-голям от на рибата!
Е и какво от това?
Бат Мирче-5кила
кандидат преподавател
кандидат преподавател
Обратна връзка:

Мнение от Бат Мирче-5кила »

Livo написа:Какъв е тоя св. Валентин? Кви са тия глупости? Някой може ли да ми го покаже в православния календар на коя дата се празнува точно? Айде стягайте се и стига сте се поддавали на това промиване на мозъци. Баси бизнеса направиха с този НЕБЪЛГАРСКИ празник. Щом и празниците вече почнаха да ни заменят правете сметка що за нация сме.
не толкова,че е НЕбьлгарски,колкото е католически,пьк доколкото се сещам май сме ИЗТОЧНО ПРАВОСЛАВНА цьрква. :wink: както и да е-не е лощо повече празници да има,па докато не почнем да празнуваме ЧЕТВЬРТИ ЮЛИ,както навремето ОКТОМВРИЙСКАТА революция,дето се оказа ноемврийска,аз сьм спокоен.наздраве :lol:бих предложил сьщо и банго васили и рамазан байрям-не,че не се празнуват де,ама ние не знаем :lol: :lol: аз на втори февруари ударих един геврек,а вие?
Последно промяна от Бат Мирче-5кила на Сря Фев 13, 2008 9:23 am, променено общо 1 път.
"Всички животни са равни, но някои са по-равни от други".
Nedeltcho Delev

Мнение от Nedeltcho Delev »

Трифон зарезаааааааааан,и нищо друго :partyman: :partyman: :partyman:
БОВСКИЯТ КОРМОРАН
сериозен играч
сериозен играч
Обратна връзка:

Мнение от БОВСКИЯТ КОРМОРАН »

Като сме безДЕЛНИЦИ да не сме безПРАЗНИЦИ ли?
Със жената си менкаме подаръци ,въпреки че тази година прекалих и олекнах с 500 стотака за "g600" а вечерта сме на ресторант , а от друга страна от обяд се събираме мъжете от блока и се почват едни зарезвания около барбекюто под асмата ,всеки вади вино ракии ,мезета и оро сме играли ,празнувахме и 1 февруари ,абе празник да има :idea: ще направя утре снимки !
ИзображениеИзображениеИзображениеИзображение
Ivak
кандидат преподавател
кандидат преподавател
Обратна връзка:

Мнение от Ivak »

Трифон Зарезан разбира се, но тази година ще мина и 1-2 часа св Валентин.

Жорка лафа е курви върнете ми парите , аз ще ви върна еб..ето :lol: :lol: :lol:
Amarena
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от Amarena »

Мииии,на мен лично св.Валентин ми е .....много изкуствен "празник".направо бих казала......ми е досадно,когато наближава :roll: И то не толкова от самата дата 14.02 или от това,че се набеждава за ....."празник",а от промиването на мозъци,което започва около месец преди самата дата :? Ок,който си го чувства като ГОЛЯМ празник,нека си го празнува :P Както казва един приятел:... :smt023 "Докато има тарикати,ще има и балъци" :smt023 ,или беше обратното...."Докато има балъци,ще има и тарикати" :smt017

П.с.Недеийте да се вманячавате на тема сърца,лигави картички и любовни послания,че.......след 14-ти идва 15-ти и......ще се приземите с гръм и трясък :shock:
Аватар
Mitak
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от Mitak »

аз Трифончо си го почетох на първи подобаващо... сега мисля да обърна малко внимание на жената щото ми се струва че имаме прекалено много поводи да празнуваме с напиване и преяждане а любовта остава малко на заден план... затова за мен утре е празника на влюбените и ще го отпразнувам в романтична обстановка с любимата жена :D
Изображение
Аватар
Mitak
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от Mitak »

Amarena написа:Мииии,на мен лично св.Валентин ми е .....много изкуствен "празник".направо бих казала......ми е досадно,когато наближава :roll: И то не толкова от самата дата 14.02 или от това,че се набеждава за ....."празник",а от промиването на мозъци,което започва около месец преди самата дата :? Ок,който си го чувства като ГОЛЯМ празник,нека си го празнува :P Както казва един приятел:... :smt023 "Докато има тарикати,ще има и балъци" :smt023 ,или беше обратното...."Докато има балъци,ще има и тарикати" :smt017

П.с.Недеийте да се вманячавате на тема сърца,лигави картички и любовни послания,че.......след 14-ти идва 15-ти и......ще се приземите с гръм и трясък :shock:

"въпрос на вкус"-казало кучето и си облизало гъза
Изображение
Аватар
Dedy
учете се от него
учете се от него

Мнение от Dedy »

Mitak написа:празнуваме с напиване и преяждане а любовта остава малко на заден план... затова за мен утре е празника на влюбените и ще го отпразнувам в романтична обстановка с любимата жена :D
:smt045 :smt045 :smt045 :smt045

Ей Mitak, добре го каза! Ама гле'й някои жени колко са романтични, а. Моята не е такава, та отивам за цветя и валентинки.
Аватар
chirusa_bg
учете се от него
учете се от него
Обратна връзка:

Мнение от chirusa_bg »

Мен пък св.Валентин ми харесва повече, красива работа си е.
Другото си го можем, ядене, пиене до безсъзнание и стига толкова.
- Но кое е това, което е тайна за улова на бабушка ? Тайна, която са знаели британците.
-Проста работа!!! Плувки 0.4-0.6 гр. ,основно влакно 0.10-0.08 и поводи 0.06.Оказа се че британците са имали поводи 0.04 , кука 26 и фуил вместо вердевас за стръв.
Аватар
Павел Иванов
и господ не е толокова добър
и господ не е толокова добър

Мнение от Павел Иванов »

И бира дедо попе и бира ! Демек ще си празнувам и двата с най-големо задоволствие :D Тва че единят православен другият католически ........... абе мани бегай ! Св. Валентин си се празнуваше и преди 10.11.1989г. от който искаше та ....... Виж банго Васил и Рамазана може и на патерица :D
Jechev
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от Jechev »

ето ви една друга гледна точка за св.Валентин :idea: :!: http://gorichka.bg/index.php?p=10&l=1&id=618
Ако цял живот се взираш в едно лайно, то цял живот ще ти мирише!
Джоко Росич

Алкохола не решава проблемите....млякото също.
Изображение
Публикувай отговор

Обратно към “Разни”