Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Къде и какво кълве в момента.
naRiba.com

Форум

яз.Стефаново Радомир?
Модератор: Paublo_Eskobar
-
- новобранец
Re: яз.Стефаново Радомир?
Колега подлютената царевица се продава подлютена или сам си я правиш.
Момчета изчетох темата ма не видях какви са условията за риболова? Колко се плаща и т.н.
По-голям шаран от рибаря няма...
- Баш Щукар
- ще става разбирач
Не съм привърженик на баш шаранджийския риболов с дънни въдици, но доколкото знам, царевицата се накисва няколко дни преди излета и й се слава лют пипер. Поне така един колега ми е казвал, че прави.Valio_ribata написа:Колега подлютената царевица се продава подлютена или сам си я правиш.
А иначе може би и се продава готова, но в малки количества, предполагам.
- Баш Щукар
- ще става разбирач
Такса за въдица - 1бр/24 часа - 6 лвpacho69 написа:Момчета изчетох темата ма не видях какви са условията за риболова? Колко се плаща и т.н.
Ограничение - до 5 кг риба
Трофейни риби /над 5 кг/ се пускат обратно
Разрешено: палене на огън, лодки /радиоуправляеми или обикновени/
Видове риба: шаран трофеен, амур трофеен, европейски сом, червеноперка, бабушка, уклей, костур, щука, лин, слънчевка, скобар* и мряна*
* не съм ги виждал или хващал, но пазача не веднъж е казвал, че ги има.

Баш Щукар написа:Такса за въдица - 1бр/24 часа - 6 лвpacho69 написа:Момчета изчетох темата ма не видях какви са условията за риболова? Колко се плаща и т.н.
Ограничение - до 5 кг риба
Трофейни риби /над 5 кг/ се пускат обратно
Разрешено: палене на огън, лодки /радиоуправляеми или обикновени/
Видове риба: шаран трофеен, амур трофеен, европейски сом, червеноперка, бабушка, уклей, костур, щука, лин, слънчевка, скобар* и мряна*
* не съм ги виждал или хващал, но пазача не веднъж е казвал, че ги има.
По-голям шаран от рибаря няма...
-
- новобранец
Колеги дайте малко прясна информация за водоема ако имате. По специално ме интересува взъможен ли е риболова на щука на спининг. 

-
- научил се да хвърля
Винаги си е бил възможен. Трябва яко настояване за предпочитане сега май са клатушките.
-
- научил се да хвърля
Скоро някой да е ходил за щука?
- Баш Щукар
- ще става разбирач
Във вторник минах да видя какво става... Имаше един колега, тъкмо си тръгваше - с 2 тапи за щука - капо. Предполагам с обикаляне и настояване на спининг ще имаш успех!borenceto86 написа:Скоро някой да е ходил за щука?
-
- научил се да хвърля
Благодаря за инфото, а някъде в района къде мога да пробвам за щука- свободен водоем без таксаБаш Щукар написа:Във вторник минах да видя какво става... Имаше един колега, тъкмо си тръгваше - с 2 тапи за щука - капо. Предполагам с обикаляне и настояване на спининг ще имаш успех!borenceto86 написа:Скоро някой да е ходил за щука?
- Баш Щукар
- ще става разбирач
За р.Арката се сещам, че има щуки и е без такса. За друг свободен водоем със зъбатки не се сещам сега.borenceto86 написа:Благодаря за инфото, а някъде в района къде мога да пробвам за щука- свободен водоем без таксаБаш Щукар написа:Във вторник минах да видя какво става... Имаше един колега, тъкмо си тръгваше - с 2 тапи за щука - капо. Предполагам с обикаляне и настояване на спининг ще имаш успех!borenceto86 написа:Скоро някой да е ходил за щука?
-
- новобранец
Здравейте,
Преди около месец бях на Стефаново и за цял ден на тапа и въртене хванах само една писалка.
Поздрави!
Преди около месец бях на Стефаново и за цял ден на тапа и въртене хванах само една писалка.
Поздрави!
..и продължавам да твърдя, че ако не в световен мащаб, то поне в България, риболова е тръгнал от Язовира !!
- Баш Щукар
- ще става разбирач
Миналата събота имаше доста хора по стената, на плувка ловяха...
Да не би да са пуснали пъстърва? Някой знае ли нещо?
Да не би да са пуснали пъстърва? Някой знае ли нещо?
Щуки са ловили, не пъстърва. На яз. Стефаново никога повече пъстърва няма да пуснат - знаят, какво се получава ... 

- Баш Щукар
- ще става разбирач
Получава се това, че селските пияници приятели с Гошо пазача, ходят и хващат в първите дни по 8-9-10 пъстърви. И за другите риболовци нищо не остава...Д-р Флекс написа: На яз. Стефаново никога повече пъстърва няма да пуснат - знаят, какво се получава ...