Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Водоеми и реки
naRiba.com

Форум

МАРИЦА-всичко за и по реката
Модератор: sapuna
-
- новобранец
Re: МАРИЦА-всичко за и по реката
Здравейте колеги. Ако някой има прясна информация за бента на Маноле и за нивото на реката, ако може да сподели...
-
- научил се да хвърля
Абе без да съм Ванга и без да съм бил на бента мога да ти споделя ,че или ще е като Нил ,или в краен случай като Амазонка след дъждовен периодvalentin9902 написа:Здравейте колеги. Ако някой има прясна информация за бента на Маноле и за нивото на реката, ако може да сподели...

успех на бента

Инфо от днес...
Нивото в Пловдив е високо, водата е мътна и бърза. Интересното е че се пльоснат и рибоци от време на време, така че знае ли се...
Нивото в Пловдив е високо, водата е мътна и бърза. Интересното е че се пльоснат и рибоци от време на време, така че знае ли се...
Спининг мания...
Пада ли нивото на реката, че искам да ходя да въртя мъкърътъ )
Същата работа е - зле. Ако брега не е висок, водата е разлята и трябва много газене.
Спининг мания...
- vobler4o
- вече хвърля и на тежко
Пада колега горе долу е добре ,но иска ощеafgany написа:Пада ли нивото на реката, че искам да ходя да въртя мъкърътъ )
Тайната на успеха се крие в това - човек да не се страхува да експериментира!!
Точно там - в разливите са пасажите сега, съответно и хищниците.....Ако брега не е висок, водата е разлята....

- vobler4o
- вече хвърля и на тежко
Правилно ,сега рибата е в ръкавите и разливите ако мога да намеря от някъде рибки събота или неделя ще скоча до реката да пробвам хищника на дъно.
Тайната на успеха се крие в това - човек да не се страхува да експериментира!!
-
- новобранец
Здравейте колеги, утре се очертава хубаво време за риболов. Мисля да направя един излет, но не знам нивото добре ли е за риболов в момента. Ако някой има някаква информация относно риболова край Пловдив да сподели .. 

- Don4o_62
- учете се от него
аз утре ще ходя да купувам хляб от хлебарницата и някой да сподели дали ще е мек... 

Главната причина за стреса.... Ежедневният контакт с Идиоти 

Търсих из нета, но не намерих да има Онлайн камера, която да показва реката на живо, за да се вижда нивото... някой не знае ли за такава... или да вземе да си тури една на прозореца, аз бих, но моя е малко далеч на 40 км... )
http://plovdiv.meteo.bg/hydrostations.php" onclick="window.open(this.href);return false; 

-
- фен клуб-скобар
Преди години имахме една онлайн камера,която живееше на брега на Марицаafgany написа:Търсих из нета, но не намерих да има Онлайн камера, която да показва реката на живо, за да се вижда нивото... някой не знае ли за такава... или да вземе да си тури една на прозореца, аз бих, но моя е малко далеч на 40 км... )

Любо-Кроки.
Всеки ден даваше инфо за реката.
- Don4o_62
- учете се от него
Завчера преди дъжда бях над Пловдив,повъртях малко но само едно подгонване и то на воблер,разни блесни хич не ги отчита,един беше хвърлил 2 пръчки до сами брега на жива рибка и докато се мотках наоколо изкара една малка щука,гледа я и и се мереше да я прибере,викам колега ами тя малка,ако я пуснеш ще порасне
неохотно я пусна,после вече бях на високото при колата и събирах и тоя шмиргел гледам още една изкара, ама я мушна светкавично в чантата
значи има щучки ама си искат жива рибка,ама има и серсеми дето ги прибират

Главната причина за стреса.... Ежедневният контакт с Идиоти 

- daniel defoe
- разбира нещата