Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Специализиран риболов
Спинингов риболов
naRiba.com

Форум

Спининг въдици на достъпна цена
Модератори: Павел Иванов, sestrata
- maranzika
- сериозен играч
Re: Спининг въдици на достъпна цена
Що не му поръчате нещо за хилядарка поне?...Д.Граховски написа: и да не превишава ценовия диапазон от 150-180 лева,

- Vid
- кандидат преподавател
Я, си мислъ, че Д.Граховски е достатъчно компетентен в спин-риболова и нищо не му препоръчвам..., защото пръчките кои ползвам са малко над неговата ценова граница..maranzika написа:Що не му поръчате нещо за хилядарка поне?...Д.Граховски написа: и да не превишава ценовия диапазон от 150-180 лева,![]()
![]()
Човека пита за нещо конкретно,а вие му препоръчвате с цени нагоре...Е то тогава хич да не е писал колко пари може да отдели..
![]()
Граховски, ако мислиш да търсиш костур, залагай на пръчки с твърд връх, ако гониш големи сулки, заложи на стегнати бланки с кух връх....
Късметът е пресечната точка на предварителната подготовка и шанса.
Сенека
Сенека
Една от най-големите мъдрости на Мечо Пух:maranzika написа:Що не му поръчате нещо за хилядарка поне?...Д.Граховски написа: и да не превишава ценовия диапазон от 150-180 лева,![]()
![]()
Човека пита за нещо конкретно,а вие му препоръчвате с цени нагоре...Е то тогава хич да не е писал колко пари може да отдели..
![]()
...,,Колкото повече,толкова повече''....човека си решава,но пък има избор...
ПАЗЕТЕ ЧИСТОТА НА ВОДОЕМИТЕ
- franky
- ще става разбирач
- Обратна връзка:
Един съвет от мен - когато сте на излет с колега, с по-скъпи такъми от вашите, по-добре не ги "пробвайте", защото вероятността скоро да имате непредвидени разходи рязко се увеличава 

Щастието се гради от малки радости, а не от хазартни попадения.
- Д.Граховски
- кандидат преподавател
В такъв случай ги барам като девственицаfranky написа:Един съвет от мен - когато сте на излет с колега, с по-скъпи такъми от вашите, по-добре не ги "пробвайте", защото вероятността скоро да имате непредвидени разходи рязко се увеличава

Tell people there’s an invisible man in the sky who
created the universe, and the vast majority believe you.
Tell them the paint is wet, and they have to touch it to be sure.

[url]http://maximo.bg/url]

- franky
- ще става разбирач
- Обратна връзка:
Имах предвид, че като се барне хубавия такъм, после искаме и ние такъв 

Щастието се гради от малки радости, а не от хазартни попадения.
- Vid
- кандидат преподавател
Я па мислЪ, че не е точно така. И смятам, че е нужно да се "барат" повече такъми. Защото, дори най хубавия такъм за един, въобще не е най хубавия за друг, без значение от чистотата на карбоновата оплетка в случаяТ...franky написа:Имах предвид, че като се барне хубавия такъм, после искаме и ние такъв
Такъмът, дали става въпрос само за пръчката или цялото оборудване е много специфичен за всеки риболовец, като акция, строй, дължина, вид дръжка и пр. и пр..
В този смисъл, няма хубав такъм, има такъв, който примерно мен ме кефи..., щото съм пипал и много класни пръчки, ама не са моите...
Сенека
Сенека
Някой с впечатления от FilStar Red Shadow http://www.filstar.com/bg/" onclick="window.open(this.href);return false;Пръчки/3/aСпининг/65/Red.Shadow/6546/ . Гледах я в магазина, на цвят, пипане и тръскане ми допадна. Смятам да си взема една по коледните намаления и на пролет да търся кефали с нея. Интересува ме, тази с акция 3-15 и дължина 2.30, дали се справя с изхвърляне на 3гр. примамки? Също, огъва ли се прекалено много, когато води мепс 2 срещу течението на реки като Тунджа и Марица?
- radogagov
- ще става разбирач
Пръчката изглежда добре, а и от Филстар имат претенции, че тази серия и Блек Шадоу са качествени и надеждни http://blog.filstar.com/%D0%BD%D0%BE%D0 ... ed-shadow/. Това само времето ще покажеk99 написа:Някой с впечатления от FilStar Red Shadow http://www.filstar.com/bg/" onclick="window.open(this.href);return false;Пръчки/3/aСпининг/65/Red.Shadow/6546/ . Гледах я в магазина, на цвят, пипане и тръскане ми допадна. Смятам да си взема една по коледните намаления и на пролет да търся кефали с нея. Интересува ме, тази с акция 3-15 и дължина 2.30, дали се справя с изхвърляне на 3гр. примамки? Също, огъва ли се прекалено много, когато води мепс 2 срещу течението на реки като Тунджа и Марица?

Здравейте,
днес си закупих спининг 2.40.Снадката е с вътрешно коляно и засечка на долната половина.Горната половина влиза върху това ,обаче остават няколко сантиметра разстояние между двата лакирани пръстена? Това не ми се вижда нормално? Проблем ли е и как мога да го реша?
днес си закупих спининг 2.40.Снадката е с вътрешно коляно и засечка на долната половина.Горната половина влиза върху това ,обаче остават няколко сантиметра разстояние между двата лакирани пръстена? Това не ми се вижда нормално? Проблем ли е и как мога да го реша?
Не е проблем колега, направено е ако настъпи износване вследствие на множество разглобявания сглобявания да не се разхлопа снадката, да потъне още навътре и да продължи да зклинва добре.
Това е добра новина,защото ми хареса много! Просто ми залепна на ръката.
БЛАГОДАРЯ!
БЛАГОДАРЯ!
- Д.Граховски
- кандидат преподавател
Ако искаш кастинг такъм си вземи хубав такъв, иначе ще останеш многп разочарован. А и бая време и влакно трябва да отделиш за учение 

Tell people there’s an invisible man in the sky who

- Vid
- кандидат преподавател
Точно казано. Ако нямаш поне 1,5 см. дистанс при сглобката, ще е нужно да се притесниш и да не купуваш....JIRO написа:Не е проблем колега, направено е ако настъпи износване вследствие на множество разглобявания сглобявания да не се разхлопа снадката, да потъне още навътре и да продължи да зклинва добре.
Отделен въпрос е, че докато настъпи това износване, ти отдавна ще си я потрошил та пръчка или забравил в килера....
Сенека
Сенека