и аз искам съвет
Модератори: Paublo_Eskobar, emo vasilev
-
- фен клуб-скобар
и аз искам съвет
тубертини или тика кое е по добро като се има и в предвид ралика от около 90-100 лв. в полза на тубертини. аи тубертинито са и малко по -леки
- Local
- учете се от него
Съветвам колегата да уточни за кои модели на Тубертини и Тика става въпрос, общо взето много съм видял от тези марки и ми е минало през ръцете. Нека да каже и аз кой ценови клас става въпрос.
ПС: погрешно съм прочел че е за щеки но нищо...
ПС: погрешно съм прочел че е за щеки но нищо...
Последно промяна от Local на Сря Фев 13, 2008 5:07 pm, променено общо 1 път.
Клавиатура риба не лови!!!
-
- фен клуб-скобар
tubertini proksima02 8м.300гр или proksima 03 8м 400гр. и tica winner 8м. 307гр . или adventure 8м.320гр. или signal 8м.370 гр. Чудя се кои от петте и най вече тубертинито е двойно по-евтино. Не че толкова ми е за парите но те не са никак малко. тубертинито са на цени от 165 и 205 лв. а тика 322, 273 и 367
- Local
- учете се от него
Имах Adventure na 8m , направих няколко риболова... и се разделихме не беше това моята пръчка, като цяло тиките са най-леки. Обърни обаче внимание на серията на Тубертини Altexha те са малко по ефтини от тиката 260-290 от 7 до 9 метра. Мога удря да огледам една такова Тубертини на 8 метра , да ти разкажа подробно на ЛС и да ти кажа цената, ако ще съм полезен ще се радвам да го направя. Иначе отзивите от тиките са перфектни
Клавиатура риба не лови!!!
-
- фен клуб-скобар
ок ще съм ти благодаренLocal написа:Имах Adventure na 8m , направих няколко риболова... и се разделихме не беше това моята пръчка, като цяло тиките са най-леки. Обърни обаче внимание на серията на Тубертини Altexha те са малко по ефтини от тиката 260-290 от 7 до 9 метра. Мога удря да огледам една такова Тубертини на 8 метра , да ти разкажа подробно на ЛС и да ти кажа цената, ако ще съм полезен ще се радвам да го направя. Иначе отзивите от тиките са перфектни
-
- фен клуб-скобар
-
- учете се от него
Аз също живо се интересувам от ето този модел:Local написа: Обърни обаче внимание на серията на Тубертини Altexha те са ...
http://www.vidrax-fishing.com/catalog/p ... ts_id=1164
Колега, ако гледаш него, постни моля ,ако не те затруднява какви са ти впечатленията(за осмицата)

-
- фен клуб-скобар
аз се бях навил на тика но днес го открих този на видракс и пак започнах да се чудя. тези на видракс дават ли ги с калъфи или трябва да се купуват допълнително.доколкото разбрах видракса е само със шпиц връх нямя връх за ластик. а искам и боло от една от двете марки .IDA написа:Аз също живо се интересувам от ето този модел:Local написа: Обърни обаче внимание на серията на Тубертини Altexha те са ...
http://www.vidrax-fishing.com/catalog/p ... ts_id=1164
Колега, ако гледаш него, постни моля ,ако не те затруднява какви са ти впечатленията![]()
-
- фен клуб-скобар
-
- фен клуб-скобар
колегата локал даде супер информация за тубертинито .посетих сайта си напълних кошницата с директен, боло, макара и няколко близалки и плувки за 410 лв с отстъпката само чакам заплатата и ги взимам и щте ви разправям после.alcora написа:300 гр са си 3 ракии поне на мен никога не са ми тежали)))
за 8 ца си е направо малко !
А макарите на абугарсия стават ли?