Пътеводител за прехода. На себе си ли служим?

Всичко за което не намирате подходящ форум

Модератор: dantho.mihov

Заключено
lusienn
и господ не е толокова добър

Re: Пътеводител за прехода. На себе си ли служим?

Мнение от lusienn »

Ама Кире-Китайци си имам достатъчно по складовете на Илиенци-половината и повече го превзеха,

като търговци,много отдавна над 10 години вече.

С рибарите от тях се познаваме покрай такъмите :D
:D Мир любов и щастие за всички

Риболовци.
Аватар
Красимир Атанасов
учете се от него
учете се от него

Мнение от Красимир Атанасов »

GODzillata написа:...че девойчето не смрди бре......
Мераците са ти притъпили сетивата :lol:
Когато хващаш рибата, губиш стръвта. Това е необходима загуба.
Аватар
G.Petkov

Мнение от G.Petkov »

Красимир Атанасов написа:...

Кихам веднага...
... и се чувстваш боГ.

Ето това е отговор !!!
По същество, съдържателен и изчерпателен :D !
Личи си, че изводите са направени от лична практика,
А не преразкази по картинки :wink: !

GODzillata написа:...не че съм я мирисал под мишницата де...

Следващият път - да си мирисал :D !
Не че ако изпотиш някоя нашенска лелка, наяла се с чесън, ще е по-добра миризмата от тази на скаридите,
Ама ей така, да има разлика в усещанията :D !

А иначе Свилен е прав,
И аз много се смях на "око на канарче" :lol: :lol: :lol: !
Аватар
Trias
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от Trias »

jamix написа:Един от тунелите на Хеопсовата пирамида, задух, жега, клаустрофобична тъмнина, вървят двама осторожно навътре.. По едно време единият казва: -Оф аре, Пешо, пиши КУР и да си бегаме..

Пиша " КУР " , ама не се знае , кво ще стане :finga: :rolleyes: :D Форумът ни е морален и няма място за цинизми ! :oops:
lovo-бай СТОЯН
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от lovo-бай СТОЯН »

Краси ,приятелю.Прочетох внимателно ,няколко пъти в детайли, какво си преживял.И оставам с убеждението ,че си попаднал на Китайка от Ромски произход. :D :D :D Има ги ,има ги...рядкост са,ама се случват. :mrgreen: Живял си в Мадрид,и предполагам са ти познати пресечните улички на Гран Виа.Та да раскажа на групата,и за моите преживявания в столицата.,,Тука нема спа с минерална вода''.Преди три дни ходих на масаж,с акупунктура,за олабване на- напрежението.Както си бях полегнал,дойде едно девойче с дръпнати очета.....По моя преценка,раждана след десети ноември 89г.Та се успокоих, че нема нищо комунистическо в нея.Лежа си аз ,и наблюдавам грациозните и Азиатски движения.С голямя лекота,и без да усетя болка ........ми заби шест игли.Две във врата и по-две, във всяко рамо.След нема и секунди,направих палатка с кърпата.По-натам е ясно.Та мисълта ми беше,че Китай е голяма страна.Срештат се синигери,...ама има и такива ,с око на щтраус. :D :D :drinkers: :drinkers: :drinkers:
Ако умееш да летиш, не-казвай на никого, защото няма да можеш да се отървеш от учители!
Аватар
Красимир Атанасов
учете се от него
учете се от него

Мнение от Красимир Атанасов »

lovo-бай СТОЯН написа:...Живял си в Мадрид,и предполагам са ти познати пресечните улички на Гран Виа....
Gran via,Casa del campo,Flowers park..... Къде ли не съм огрявал.Добре,че историята мълчи :mrgreen:
Когато хващаш рибата, губиш стръвта. Това е необходима загуба.
Аватар
Trias
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от Trias »

Красимир Атанасов написа:
lovo-бай СТОЯН написа:...Живял си в Мадрид,и предполагам са ти познати пресечните улички на Гран Виа....
Gran via,Casa del campo,Flowers park..... Къде ли не съм огрявал.Добре,че историята мълчи :mrgreen:
https://www.google.com/url?sa=t&rct=j&q ... PBNL7whd6Q" onclick="window.open(this.href);return false;

България като географска дестинация си остава най-хубавото място на света ! А София е много древен град ! Сердика , Средец : навсякъде , където копат метрото или Лъвов мост ,излизат археологически находки ! Те не са точно наши български , но са под българска юрисдикция :idea: Траки , Римляни, Славяни , Прабългари , Хуни , Татари , Кумани , Турци или други етноси , всички общо ни оформят , като нация ! Едни сме завладявали , а други са ни завладявали ! Това е положението ! Гордея се , че България съществува и съм сигурен , че България ще си остане на картата на света ! Ние сме древен народ ! Историята не може да се променя !!!

Ама варвари сме били , щото прецакахме Балдуин Фландърски :?: А ... :?: ...и го опандизихме в Балдуиновата кула на средата на Търновград :|
Аватар
G.Petkov

Мнение от G.Petkov »

Красимир Атанасов написа:...Добре,че историята мълчи ...

Ама, Краси,
Историята като мълчи,
Тя темата е да си споделяме, бре :D !

Само внимавай някой друг да не се зачете,
Че да си нямаш ядове :wink: !
Аватар
G.Petkov

Мнение от G.Petkov »

lovo-бай СТОЯН написа:,...ама има и такива ,с око на щтраус...
:lol: :lol: :lol:

Баси,
Все окомерни сравнения :D !
Аватар
Vid
кандидат преподавател
кандидат преподавател

Мнение от Vid »

Trias написа: България като географска дестинация си остава най-хубавото място на света ! А София е много древен град ! Сердика , Средец : навсякъде , където копат метрото или Лъвов мост ,излизат археологически находки ! Те не са точно наши български , но са под българска юрисдикция :idea: Траки , Римляни, Славяни , Прабългари , Хуни , Татари , Кумани , Турци или други етноси , всички общо ни оформят , като нация ! Едни сме завладявали , а други са ни завладявали ! Това е положението ! Гордея се , че България съществува и съм сигурен , че България ще си остане на картата на света ! Ние сме древен народ ! Историята не може да се променя !!!
Историята може да се променя. Жив пример е това де се случва в Македонско... Оне градят и надграждат историята... и наливат пари, ама яко.. :lol: Ние го отричаме, защото сме наясно що става, но дали поколението след 100 г. ще го знае това???

А, ние с нашата история кВо правим? Нищо, щото пари все няма..., това не е от вчера или от миналия ден...., а за разкопки и история пари трябва да има, защото тези разкопки е нужно да бъдат освен изровени, така и надграждани и реставрирани, до толкоз, че да се виждат кВо са били някога за да привличат туристи... Ама, пари няма, а има такива за крадене- 4 млр. лв. или 5% от БВП са изчезнали яко дим от КТБ, а скромните 4 млн. лв. не могат се намерят за реставрация на исторически обекти???? Булгаристан-абсурдистан..., т.е. оправия Йок.
‎Късметът е пресечната точка на предварителната подготовка и шанса.
Сенека
Аватар
vatus56
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от vatus56 »

Мдаааа, нали някой беше казал: "Българите се чувстваме като дамски превръзки... живеем на хубаво място, в неподходящо и лошо време."
Кофтито е, че май "цикъла" така е зациклил, че най вероятно ще се оцъклим, преди да дойдат по хубави времена..
Никоя риба не е по - важна от живота !
Аватар
Trias
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от Trias »

Vid написа: Историята може да се променя. Жив пример е това де се случва в Македонско... Оне градят и надграждат историята... и наливат пари, ама яко.. :lol: Ние го отричаме, защото сме наясно що става, но дали поколението след 100 г. ще го знае това???
Там в Македония е друго ... :) Сега тебе , ако народа те избере за законен министър-председател на Републиката , с Народно събрание , с избори ...шъ си дадаш ли властта на нашия премиер Бойко Борисов :D Тая няма да я бъде , щото куче кокал не дава никому ! Ми то моето кученце Бенджи много ме слушка и обичка , ама оня ден , като набара един кокал до кофата за боклук , баси не мога да и го извадя от устата ! :mrgreen:
Аватар
G.Petkov

Мнение от G.Petkov »

Абе и аз съм се "набръчкал",
Ама гледам да потърся позитивното :D !

Днес си угодих с риболов и гъбобер,

Изображение

Пък след обяда заведох жената до най-новият МОЛ в София да си купи нещо по случай, че вече 35 години си я гледам, а тя ме търпи :D !

А там - празник :shock: !
Нов МОЛ - нов късмет !!!!!!!
Тълпи народ, издокарали се по най-новата молна култура :roll: !
Смях и жалост ме обзема като ида в някой от МОЛЦИТЕ,
Карикатурни образи, пички със силиконови джуки, пички с екстеншъни,
Пичове по "плочки" и пичове с танцуващи походки,
Пълен ташак, да го ева :lol: !
Щастливи потребители, награбили торби с покупки и трескаво обясняващи по лачените си телефони, какви чудесии са си купили на други, подобни на тях молци, които все още не са се сдобили " с страшната жилетка без ръкави" :lol: !
И това го говори мъж на друг мъж :roll: !
Сякаш съм зрител на карнавал !

Пак казвам, че ходя заради жената,
Какво ли не правим заради тях :D !
А да не споменаваме за онези с "око на канарче" :lol: !

Иначе най-новия МОЛ е гола вода,
Жената не само не си купи нищо, ами го отписа и за следващи набези :D !
Обаче тълпите бяха жестоки !
Аватар
Павел Три
кандидат преподавател
кандидат преподавател

Мнение от Павел Три »

МОЛ =мъжки облекла лачени ? :smt017
Късмет.Всичко е до късмет. :D
lusienn

Мнение от lusienn »

Днес ходих на Искъра.

Изображение

Това е маршрута сутринта.По вода.
:D Мир любов и щастие за всички

Риболовци.
Заключено

Обратно към “Разни”