Къде се намирам:
Относно Сайта
Разни
naRiba.com

Форум

Преговор на закона за пътищата
Модератор: dantho.mihov
ANGEL 123 майтап,майтап ама на гол
си е живо е...е ,:lol:
.Приятно ще ми е да се срещнем по улиците Софийски
или по язовирите Български
да си поговорим за ЗДП-то
и за други ги неща
.Колеги относно анти-радарите да знаете,че радара има такъв режим на работа при който вашия анти-радар не сигнализира ,а вие разбирате,че има радар чак когато ви спрат.За това караите по -внимателно
.

-
- кандидат преподавател
- Обратна връзка:
ебал сьм го в гьза и здп-то и тия дето са го измислили,и майките и бащите им и изобщо-целата ОБЩНОСТ.аз пьк сьм напраскан с актове,с 25 точки сьм назад и пр и то защо?защото неам навик да давам
са мое някой да каже "ами,като не спазваш здп-то"..да,ама не-всчиките актове са ми в провинцията и са от сорта,че сьм соф номер и ,че не им знам ХРАНИЛКИТЕ в Никопол напр,дето акта ми е,че сьм "спрял на по малко от 2 метра от сградата на сьда",щото аптечката ми била нам си ква и пр....ведньж се преебах да викна кат,като си разцепих джантата и гумата в една дупка и взеха та ми напраскаха АКТ,що не сьм се сьобразил,разбираш ли, с ПЬТНАТА ОБСТАНОВКА
е нема такава смешка...та дето викам-здп-то....тия дни ще ида да си извадя втора книжка за всеки случай.да не говорим са как ги дават-без ПОЛИГОН да еба да са минали-ми то направо дет се вика всеки МОЖЕ ДА ВЬРВИ-ми те не могат да паркират бе-НИКОЙ не им е показал
да не говорим,са ако питам позната ли ви е тая гледка:путка в скьпа кола-с едната рька плещи по телефона,а с другата-натиска клаксона
познато а?А?

"Всички животни са равни, но някои са по-равни от други".
- edimi
- научил се да хвърля
- Обратна връзка:
колеги, първо: всички нарушават по някой и друг параграф на ЗДП-то било с причина или някои от обикновенна наглост и простотия, въпроса е който ими дупе да нарушава да има дупе и да си понесе наказанието а не да им правим "хранилки" и да ни обвиняват че не ги знаем, мястото на хранилките е във водоемите, е и на много от "фуражките"им е там мястото ама нейсе.....т`ва е друууууга тема
. Другото което също е важно е да познаваме все пак малко въпросното ЗДП за да не ни правят на кауни и да ни пробутват трикове с несъществуващи, измислени и прочие нарушения или откровенно непознаване и "тълкуване" на закона както е удобно.....

малиии, кеф, риба
(heidy) Някой твърдят, че българите не искат и не могат да работят. Точно обратното - българите искат и могат да не работят.
(heidy) Някой твърдят, че българите не искат и не могат да работят. Точно обратното - българите искат и могат да не работят.
5кила мн.си прав за някой неща, за тъпата путка,която си е купила колата и книжката с пот на челото или к.р в устата
,или маминото баровче с последен модел БМВ,което само е чувало,че има листовки или полигон и т.н.,но за съжаление това е действителността,нали се сещаш,че комбинацията неопитен водач+мощна кола е = на убиец,от който могат да пострадат невинни хора. snegk тук си мн.прав
.

snegk написа:Хората си вършат работата,взима ли рушвети,като има кой да дава ще взимат.

Aaaaaa не! Мнозинството са излезли на пътя за да взимат рушвети, а не да си вършат работата! Казвам мнозинството, защото има и читави куки. Примерно в Плевен, ченгетата подкупи не взимат (поне от софиянци), направо пишат акта и не питат. Така след три акта (напълно основателни) в плевенски регион, там спазвам стриктно ЗДП и то не само, защото съм почти без точки. Та мисълта ми беше, че нещата ще се оправят като спрат да взимат, иначе войната продължава до пълно изтребване на противника, който и да е той!
-
- кандидат преподавател
- Обратна връзка:
Ачка и не само там, и след детелината
Вече седят и на правите, ВНИМАВАЙТЕ има безумни ограничения 60 и там дебнат
Съгласен съм , че трябва да пишат яко полицайте, но това че на магистрала има ограничение 60 и дебнтат зад него не го разбирам.(Ограничението де)
Докато не се пооправят тези ограничения няма да спазвам правилника и ще си ги съдя до дупка полицайте
Всяка година си ходя на повишаване на точки и закърпвам положението някакси
С последната ми кола от април 2005 имам около 220000 км и нямам никакво ПТП, а точките ми все около 10 стоят.
Айде че тръгвам за Русе след час и съм прежалил някоя друга точка.
Никой не коментира Тировете, ще ви нащтракам някоя и друга снимка как карат с 120-130 , при ограничения 40 и никой не ги спира и да ги спрът нашите полицай са безпомощни. Пишат акт , оня им го хвърля в лицето и пак газ до ламарината

Вече седят и на правите, ВНИМАВАЙТЕ има безумни ограничения 60 и там дебнат

Съгласен съм , че трябва да пишат яко полицайте, но това че на магистрала има ограничение 60 и дебнтат зад него не го разбирам.(Ограничението де)
Докато не се пооправят тези ограничения няма да спазвам правилника и ще си ги съдя до дупка полицайте

Всяка година си ходя на повишаване на точки и закърпвам положението някакси

С последната ми кола от април 2005 имам около 220000 км и нямам никакво ПТП, а точките ми все около 10 стоят.

Айде че тръгвам за Русе след час и съм прежалил някоя друга точка.
Никой не коментира Тировете, ще ви нащтракам някоя и друга снимка как карат с 120-130 , при ограничения 40 и никой не ги спира и да ги спрът нашите полицай са безпомощни. Пишат акт , оня им го хвърля в лицето и пак газ до ламарината

- Михалич
- ще става разбирач

Правилник за движение по пътищата. Доп. и изм. ДВ бр.1398/08.02.2008
Ал. 256 Органите на КАТ могат да налагат административни наказания и при следните случаи:
1. Спирате твърде бързо при подаден сигнал със стоп-палка. Спирачен път над 15 см.
2. Спирате по нареждане на катаджия разположен на неправилно място.
3. Неизправен ви е антирадара.
4. Липса на мрежа за комари на стъклата на автомобила.
5. Карате със затъмнени (тонирани) стъкла на очилата.
6. В аптечката липсват ментови бонбонки за отмириска. Значи са изядени!
7. Пожарогасителят в салона не е разположен според фен-шуй.
8. При приближаването на вашия автомобил на разстояние 100 метра, индикаторът на дрегера е позеленял и се е изпотило стъклото на антирадара.
9. Кучето в купето е непълнолетно, а се вози без специална, детска седалка.
10. Защо не сте си измили колата? Какво, не видяхте ли синът ми, който стои по-нагоре по улицата с кофа вода и четка?
11. Отказът да духнете за четвърти път в дрегера е крайно подозрителен. Това, че показанията при първите три проби са били отрицателни, все още нищо не означава.
12. Човекът в багажника е зле опакован и видимо с изтекъл срок на годност.
13. Имате твърде мръсни мисли. Чак не могат да се четат!
14. Показали сте не навреме среден пръст през прозореца.
15. Пресекли сте с поглед двойната, непрекъсната линия на шосето.
16. Регистрационният ви номер не е от щастливи числа.

Fly our flag, we teach them fear
Capture them, the end is near
Firing guns they shall burn
Surrender or fight there's no return
Under Jolly Roger!
Under Jolly Roger!
-
- кандидат преподавател
- Обратна връзка:
- Михалич
- ще става разбирач
А аз още се хиля на тва:5кила написа:тук се разцепих от смехМихалич написа:10. Защо не сте си измили колата? Какво, не видяхте ли синът ми, който стои по-нагоре по улицата с кофа вода и четка
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
" ......заека се усмихнал и попитал "каква предпочитате?имам с филтьр и без филтьр"...настало неловко мьлчание и накрая лисицата се изцепила "бе кво му говориш бе..не виждаш ли ЧЕ ПАК Е БЕЗ ШАПКА"
та така.."

Under Jolly Roger!
Under Jolly Roger!
-
- кандидат преподавател
- Обратна връзка:
- Михалич
- ще става разбирач
Ей тука некъв:
Влизам си аз в магазина през студения сезон и съм пазарувал не повече от 5 минути. Излизам и гледам - моторизиран катаджия пише акт. Викам:
- Аре бе пич, дай си почивка.
Той мрачно продължава да пише. Викам.
- Аре бе пич, щ'ти врътна една свирка.
Онзи ожесточено лепва акта на прозореца и започва да пише нов за несменени летни гуми.
- Абе пич, ти си шибан скинар ... аре бе!
Още не е приключил, лепва го на прозореца и започва нов. Този път за някаква пукнатина на прозореца. Това продължава повече от 20 минути. За всяка провокация, той започва нов фиш. Не ме е еня. Моята кола е на по-следващата пресечка. Просто мразя полицаите!

Влизам си аз в магазина през студения сезон и съм пазарувал не повече от 5 минути. Излизам и гледам - моторизиран катаджия пише акт. Викам:
- Аре бе пич, дай си почивка.
Той мрачно продължава да пише. Викам.
- Аре бе пич, щ'ти врътна една свирка.
Онзи ожесточено лепва акта на прозореца и започва да пише нов за несменени летни гуми.
- Абе пич, ти си шибан скинар ... аре бе!
Още не е приключил, лепва го на прозореца и започва нов. Този път за някаква пукнатина на прозореца. Това продължава повече от 20 минути. За всяка провокация, той започва нов фиш. Не ме е еня. Моята кола е на по-следващата пресечка. Просто мразя полицаите!

Under Jolly Roger!
Under Jolly Roger!
- CERRUTI
- сериозен играч
Колеги колкото и да преговаряме закона тапанарите по пътя няма да се свършат...
Преди малко като се прибирах от работа един толуп от лява лента без мигач направи десен завой и ме засече, избегнах удар и след малко пак същия пак ме засече без мигач и в опасна близост(стана на Вагон ресторанта на Красна поляна) светнах му къси,дълги а той ми бие спирачки да ме стресне...настигнах го на светофара на пазара на Кр.поляна и отидох да му искам обяснение защото ми беше кипнало,какво мислите че направи?Слезе от колата и тръгна с шут към мен,самоче не беше уцелил човака...понамачкахмесе малко,надделях му,дойде един човек и ни разтърва и тоя извади нож...това е втория път когато съжалих че не съм си взел пистолета....
не да го използвам но знае ли се?!?!?
"По добре да
носиш оръжието и да не ти трябва да го използваш,отколкото да потрябва и да не го носиш!!!!"
Преди малко като се прибирах от работа един толуп от лява лента без мигач направи десен завой и ме засече, избегнах удар и след малко пак същия пак ме засече без мигач и в опасна близост(стана на Вагон ресторанта на Красна поляна) светнах му къси,дълги а той ми бие спирачки да ме стресне...настигнах го на светофара на пазара на Кр.поляна и отидох да му искам обяснение защото ми беше кипнало,какво мислите че направи?Слезе от колата и тръгна с шут към мен,самоче не беше уцелил човака...понамачкахмесе малко,надделях му,дойде един човек и ни разтърва и тоя извади нож...това е втория път когато съжалих че не съм си взел пистолета....
не да го използвам но знае ли се?!?!?
"По добре да
носиш оръжието и да не ти трябва да го използваш,отколкото да потрябва и да не го носиш!!!!"
Последно промяна от CERRUTI на Сря Фев 13, 2008 9:35 pm, променено общо 1 път.