Къде се намирам:
Внимание
Бракониери !
naRiba.com

Форум

Уволниха шефа на ИАРА – Пловдив
Модератор: bobopeli
- mesket4eto
- научил се да хвърля
Уволниха шефа на ИАРА – Пловдив
"Бракониерите в Пловдивско от снощи отвориха шампанското и вече пият и пируват. Най-големият им душманин – шефът на пловдиското подразделение на ИАРА Емин Гуне, от вчера е уволнен. Изгонването му, очевидно по политически причини, предизвика огромно възмущение в средите на спортните риболовци и в активистите на Фронта за борба с бракониерите, които подготвят протест срещу уволнението му.
В случая е уволнен човек, който си вършеше съвестно работата. Припомняме, че преди година Емин Гуне, екипът му и колегите риболовци от Пловдив сформираха Фронта за борба с бракониерите – съвместна организация от инспектори и доброволци, която си постави за цел веднъж завинаги да изрита бракониерите от язовир „Пясъчник” и останалите водоеми в региона. Ние няма да говорим, ще оставим да говорят цифрите – само за година съвместни действия Фронтът е извадил повече от 20 км мрежи и води всекидневни действия срещу гадовете. Направени бяха 150 проверки по „Пясъчник”, „Домлян”, реките Марица и Чая и др. Освен всичко друго, се увеличи почти двойно броят на издадените риболовни билети. Дето се казва, човекът работи както трябва за всички – и за Иван, и за Стоян, и за Ахмед, и за Мехмед."
Както се казва, честито
http://www.bigfish.bg/news/novini/Bezob ... ovdiv.html" onclick="window.open(this.href);return false;
В случая е уволнен човек, който си вършеше съвестно работата. Припомняме, че преди година Емин Гуне, екипът му и колегите риболовци от Пловдив сформираха Фронта за борба с бракониерите – съвместна организация от инспектори и доброволци, която си постави за цел веднъж завинаги да изрита бракониерите от язовир „Пясъчник” и останалите водоеми в региона. Ние няма да говорим, ще оставим да говорят цифрите – само за година съвместни действия Фронтът е извадил повече от 20 км мрежи и води всекидневни действия срещу гадовете. Направени бяха 150 проверки по „Пясъчник”, „Домлян”, реките Марица и Чая и др. Освен всичко друго, се увеличи почти двойно броят на издадените риболовни билети. Дето се казва, човекът работи както трябва за всички – и за Иван, и за Стоян, и за Ахмед, и за Мехмед."
Както се казва, честито

http://www.bigfish.bg/news/novini/Bezob ... ovdiv.html" onclick="window.open(this.href);return false;
Кръв повръщам - риба не връщам!!!!!
!!!!!Troli Rapala написа:Така де,но ми писна от реплики-"Купих си Екусима преди 3 дена и съм много доволен"!![]()
- MITKO70
- кандидат преподавател
Re: Уволниха шефа на ИАРА – Пловдив
Нормално колега,както дойдоха миналата година ,на куп по всички звена от ДПС,при смяна на властта сега си отиват.При вас е за съжаление ,обаче май само този шеф взе нещата присърце и работеше.Но ,на други места нещата не са така.Специално за любимия ни Сопот стана точно обратното.Отстраниха човека който работеше и под закрилата на спуснатия шеф от ДПС-Троян,3 бригади мрежари,отделно други бракониери му разказаха играта за една зима.Никакъв контрол/умишлено/ и язовира е върнат назад с 5-6 г. откъм големи риби.Да видим кой ще назначат,а пък вие сте прокарали верния път,така че и с новото ръководство по същия начин. 

Всичко може,но не всеки го можe.

- Don4o_62
- учете се от него
Ни на Марица,ни на Чая съм видял от години присъствие на ИАРА,та дай да не пресилваме нещата,виж на Марица чобаните редовно казват, как минала лодка с ток и обирали едрите риби,но само те го виждат и знаят
за тоя шеф не знам,но дано си върнат Миро от Кърдж. ИАРА,че работата отива много на зле на тия язовири,особено на горния

за тоя шеф не знам,но дано си върнат Миро от Кърдж. ИАРА,че работата отива много на зле на тия язовири,особено на горния
Главната причина за стреса.... Ежедневният контакт с Идиоти 

Пловдивчани твърдят, че човека си е вършил добре работата, значи е редно да го защитим. Независимо от това, че ДПС в миналото правителство съвсем безпринципно подмени почти целия състав на ИАРА със свои хора, но явно това назначение по изключение се е оказало сполучливо.
Нещата трябва да са възможно най-прости, но не и повече от това! - А. Айнщайн
- kostakosta
- научил се да хвърля
Мога да кажа, че и при нас регионалната шефка е от ДПС, но жената си върши съвестно работата. Има 3 големи язовира в района и доколкото позволява наличния личен състав - добре се справя. Щом бракониерите я псуват;). А не само те. Магазините където се пласира рибата също реват от нея.
-
- научил се да хвърля
Няма да е за дълго и тяkostakosta написа:при нас регионалната шефка е от ДПС,

аз за това съм гласувал на тея избори ...пожелавам на дпс е това

- mesket4eto
- научил се да хвърля
Аз пък си пожелавам повече риби да има във водоемите и по- малко политичестки чистки и назначения в ИАРА, инак ще ловим само....дедовия 

!!!!!Troli Rapala написа:Така де,но ми писна от реплики-"Купих си Екусима преди 3 дена и съм много доволен"!![]()
- butnik
- рибар фанатик
- Обратна връзка:
Типичното избързване-още не е назначен заместника,не се знае как ще подходи с борбата срещу нарушителите и му слагаме бесилото.А не си ли дават сметка негодуващите,че при една евентуална не замяна ще настроите новия шеф на ИАРА Пловдив срещу себе си.Свалям ви шапка за това ,което правите,за това,че се лишавате от лично време,средства и...за да се унищожи тая сган по водоемите ни,има за усвояване пари от Евро фондовете в тая насока,така,че времето ще покаже дали това е бил вярното назначение.Далеч съм от политически възгледи.
Винаги прощавайте на враговете си-за тях няма нищо по-дразнещо от това.....
Щом си върши работата отговорно, трябва да го защитим. Защото ако дойде някой мързеливец, роднина на някой управляващ с единствена мисъл да се закачи на хранилката или пък да облагодетелства някой друг - въобще няма да ни е по-добре.
- kostakosta
- научил се да хвърля
Мен ми е през .... от коя партия е шефа на ИАРА. Местна или централна. Искам той да работи за защита на МОИТЕ и на КОЛЕГИТЕ и РИБИТЕ интереси. Ако ще да е от "партията на морските водорасли на Марс". И не виждам смисъл да се сменя един ръководител след като е доказал, че работи добре.
Ама така се работи в държавната администрация по нашите географски ширини. И за това сме на тва дередже.
Ама така се работи в държавната администрация по нашите географски ширини. И за това сме на тва дередже.
- borislav58
- сериозен играч
Много е точен и си върши съвестно задълженията.Кога на Пясъка се ловило толкова шаран.Какво като е от друга етническа общтност.
Всичко заебавам и за риба заминавам!
http://www.peticiq.com/iara_plovdiv" onclick="window.open(this.href);return false;
Сомът обича смелите!
- Диканаров
- кандидат преподавател
Аз подписах- "за"! Дано да го възстановят по-бързо и да уволнят Велев - началникът на ИАРА-Ловеч незабавно!
За целият му период на началничество, катерът на ИАРА бе на сухо в двора на ресторанта на Бони!
И от там с бинокъл наблюдаваше яз.Сопот, при редките си визити!
От това местните и вносни мушмороци бяха повече от доволни, мрежите им пълни, задоволяването на клиентелата им с пряста риба редовно! 

Няма малки и голями, има хванати и изтървани!
- steven1969_bg
- научил се да хвърля
Сваляш трънки...Ай сиктир,вместо шапки да беше дал некой лев!Като няма пари за бензин за лодката кво ми пишеш тука бе,Бутник?Момчетата не спят поне по една нощ в седмицата,стават и бягат за работа,постват какво вършат а вие по едно благодаря не пишете и ето - пак мрънкане!Политиката е за извинение,който иска резултати взима сам тоягата,това е.Стига пустословия,аман!И наистина няма повече да пиша тук,аман от бутници,банвайте там квото и така да е...butnik написа:Типичното избързване-още не е назначен заместника,не се знае как ще подходи с борбата срещу нарушителите и му слагаме бесилото.А не си ли дават сметка негодуващите,че при една евентуална не замяна ще настроите новия шеф на ИАРА Пловдив срещу себе си.Свалям ви шапка за това ,което правите,за това,че се лишавате от лично време,средства и...за да се унищожи тая сган по водоемите ни,има за усвояване пари от Евро фондовете в тая насока,така,че времето ще покаже дали това е бил вярното назначение.Далеч съм от политически възгледи.
не ме е срам да уча нови неща и да ме подсещат за стари...
- mesket4eto
- научил се да хвърля
Колеги няма смисъл от дрязги и безсмислени спорове. Щер поживеем, ще видим, дано за е за доброто на работата смяната, а не да е десант на поредния партиен парашутист.