Съпругата и Аз сме Горди родители!

Всичко за което не намирате подходящ форум

Модератор: dantho.mihov

Публикувай отговор
Аватар
Божидар
кандидат преподавател
кандидат преподавател
Обратна връзка:

Съпругата и Аз сме Горди родители!

Мнение от Божидар »

Колеги днес 11 ноември фамилия Григорови сме горди родители ,че във фамилията имаме доктор Венцислав Григоров който завърши Хуманитарна медицина в София с пълно 6/шест/ следването за шест години.....дай Боже от тук нататък да ни радва още повече!При първа възможност и среща с Вас ще :drinkers: Пожелавам на всички да изпитат тази Гордост, която изпитваме !
На Бодлива Крава ,Бог рога не дава!
Светът е оцелял,защото се е смял!
Аватар
nicko67
вече хвърля и на тежко
вече хвърля и на тежко

Re: Съпругата и Аз сме Горди родители!

Мнение от nicko67 »

Това май е най-добрият подарък за рожденния ден който си имал през живота си.
Честито на момчето и дано да реализира мечтите си.
Аватар
Красимир Атанасов
учете се от него
учете се от него

Мнение от Красимир Атанасов »

Няма как да не се гордее човек!
Когато хващаш рибата, губиш стръвта. Това е необходима загуба.
Аватар
emo vasilev
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от emo vasilev »

Честито Божо ,много се труди момчето и е имало защо ! :wink:
п.п.Задели едни 100гр.габровска препеченица да уважим събитието на някоя от срещите... :drinkers:
Аватар
GODzillata
и господ не е толокова добър

Мнение от GODzillata »

БраО, Божо, да ви е жив и здрав и да ви радва с мноо професионални успехи в бъдеще! :D :drinkers:
На риба - като на война! Fish'n'chicks! :mrgreen:
Кеч & Рилийс...в тиганааа-аха-ха-хаааа...Изображение
Аватар
fixxer
Администратор
Администратор
Обратна връзка:

Мнение от fixxer »

Честито и от мен и разбира се много успехи и занапред
http://naRiba.com
WINNERS DON'T USE DRUGS
Аватар
pacho69
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от pacho69 »

Бравос и от мене, да е жив и здрав доктора и пациентите му
По-голям шаран от рибаря няма...
Аватар
Божидар
кандидат преподавател
кандидат преподавател
Обратна връзка:

Мнение от Божидар »

253-ма новозавършили лекари от Медицински университет – София положиха Хипократова клетва днес в зала 1 на НДК.

Отличниците на випуска са общо 47, двама от тях са с успех 6.00 – д-р Анелия Нанкова и д-р Венцислав Григоров, поради което получиха наградата „Златен Хипократ”.

„Това е поредното попълнение, което влиза в редиците на българското лекарско съсловие. През годините Медицинският факултет е произвел над 39 000 лекари за нашата страна”, каза деканът на Медицински факултет, професорът по неврохирургия – Марин Маринов.

По традиция абсолвентите връчиха приза „Любим преподавател”, избран чрез гласуване сред випускниците във фейсбук. Победителят тази година е д-р Светослав Тошев, главен асистент в Катедрата по обща хирургия.

Дипломи получиха и 64 млади лекари от Македония, Гърция, Турция, Албания, Израел, САЩ, Канада, Индия, Китай и ЮАР.

Събитието за пореден път постави въпроса „От сега накъде?” пред младите лекари. Според различни статистики средно около 80 % от медиците предпочитат да работят в чужбина.

„Водещият фактор за емиграция е десеткратното по-високото заплащане и възможността за добро кариерно развитие.“, сподели ректорът на МУ-София, чл.кор. проф. Ваньо Митев.

„Възможност за развитие за младите лекари има и в Медицинския университет и една част от тях ще останат като асистенти. Но извън университета нещата са много трудни. Първо, стартовото заплащане е изключително ниско и второ – тотална липса за перспектива за развитие. Реформата, която министър Москов иска да направи, е жизнено важна. Средствата, които се отпускат за здравеопазване, са три пъти по-малко, отколкото в останалите държави“, каза още той.

„Завършваме медицина, а се чудим как да оцелеем.“, с тъга споделя току що диплонираният лекар – д-р Феодор Оджаков.

Той споделя, че е късметлия и вече си е намерил работа като съдебен медик, но твърди, че за повечето му колеги това ще е изключително трудно. Затова, според д-р Оджаков, все по-малко стават тези, които искат да се реализират в България.

„Системата у нас е объркана, няма ясни правила и точни принципи, по които младите лекари да започнат работа и специализация“, допълни той.

Д-р Йордан Христов е друго младо попълнение за българската медицина. Като малък е мечтаел да стане спортен журналист, но за да продължи семейната традиция, записва медицина, за което не съжалява.

За разлика от повечето си колеги мисли да остане в България и да специализира кардиология.

Споделя, че не го плаши ниската заплата, а за него тя е стимул и предизвикателство да оцелее и да успее. Д-р Христов вярва, че приемането на новата наредба за специализации ще даде на младите медици като него по-добри възможности за реализация
На Бодлива Крава ,Бог рога не дава!
Светът е оцелял,защото се е смял!
lusienn

Мнение от lusienn »

Да са живи и здрави и много щастливи.
:D Мир любов и щастие за всички

Риболовци.
Публикувай отговор

Обратно към “Разни”