Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Моят риболовен излет
naRiba.com

Форум

риболов по тунджа-Крушаре
- pechat
- научил се да хвърля
риболов по тунджа-Крушаре
Здравейте колеги,толкова съм ядосан от това което заварих на реката,че ме държи втори ден.В неделя отидох на гости на родителитеми в с.Крушаре обл.Сливен,пристигане в 9 ч. 15 мин за кафе и бегом към реката а там голяма изненада.На място, на което ходя за риба от 15 години ,вече немога да ловя.И не само аз а никой вече няма достъп.Чудя се към кой да се обърна да се спре тая анархия и неспазване на законите.
- Прикачени файлове
-
- IMAG0768.jpg (605.88 KiB) Преглеждано 4531 пъти
-
- IMAG0767.jpg (573.66 KiB) Преглеждано 4531 пъти
-
- IMAG0765.jpg (680.34 KiB) Преглеждано 4531 пъти
- azareus
- ще става разбирач
Re: риболов по тунджа-Крушаре
Човека си е придобил част от реката!!! Боже, боже ... това само в Абусрдистан може да се случи. Търси първо "Господари на ефира", после институциите сами ще се задействат.
"Основен недостатък на човека е, че не предвижда буря, когато времето е хубаво..." /Макиавели/
- stankof
- ще става разбирач
Нищо не ме учудва,нали става въпрос за България все пак 

ПАЗИ БОЖЕ ОТ НЕКАНЕН ГОСТ ОТ ГНИЛ МОСТ И ОТ ЧОВЕК ПРОСТ НА ГОЛЯМ ПОСТ!
-
- разбира нещата
- Обратна връзка:
Господарите са едни страхливци които се задействат единствено по принципа ''на умряло куче нож вадят''azareus написа:Човека си е придобил част от реката!!! Боже, боже ... това само в Абусрдистан може да се случи. Търси първо "Господари на ефира", после институциите сами ще се задействат.
Ако са сигурни че атакувания обект е беззащитен без значение че може да е виновен-това е друга тема, и няма пртекциите на власт имащите.
Късмета е резултат от много добро планиране !!!
kolegi s pristanishteto na baikal (r.dunav) e sushtoto, a daje se otvarqt ako lovish i do ogradata
izvinqvam se za pisaneto

izvinqvam se za pisaneto
- pechat
- научил се да хвърля
така беше до преди месец
- Прикачени файлове
-
- tt.jpg (2.86 MiB) Преглеждано 4001 пъти
Безобразие
! Пълно безобразие и пълно безхаберие на властите
!
Продължават с пълното съсипване на България

Продължават с пълното съсипване на България

- mesket4eto
- научил се да хвърля
Не искам никой за оправдавам, ама сега на Крушаре е доста вдигнато нивото на Тунджа, тъй, че може би само привидно някой видите ли е оградил реката. Много участъци от брега, където се ловеше риба, сега са под вода.
Кръв повръщам - риба не връщам!!!!!
!!!!!Troli Rapala написа:Така де,но ми писна от реплики-"Купих си Екусима преди 3 дена и съм много доволен"!![]()
- pechat
- научил се да хвърля
Вярно е че е вдигната водата, но ако познаваш района съм снимал снимките застанал на перваза на ресторанта ,който е на 1,8 м височина и оградата е плътно до него.След тази ограда е казана и там ограждението е до водата,след него започава висок бряг и пътя ,200 м и пак същото затраждение на друг.
- Божидар
- кандидат преподавател
- Обратна връзка:
Много точно и вярно казано!Съпругата ми е от съседното село ,така че съм запознат с проблема!pechat написа:Вярно е че е вдигната водата, но ако познаваш района съм снимал снимките застанал на перваза на ресторанта ,който е на 1,8 м височина и оградата е плътно до него.След тази ограда е казана и там ограждението е до водата,след него започава висок бряг и пътя ,200 м и пак същото затраждение на друг.
На Бодлива Крава ,Бог рога не дава!
Светът е оцелял,защото се е смял!
Светът е оцелял,защото се е смял!