Къде се намирам:
Относно Сайта
Разни
naRiba.com
Форум
Относно Сайта
Разни
Пътеводител за прехода. На себе си ли служим?
Модератор: dantho.mihov
- трапера
- сериозен играч

Re: Пътеводител за прехода. На себе си ли служим?
Нямаш ли вариант за дизел или газ?!?Vid написа: Вече се уморих, топля две стаи с климатици и плащам 400 лв. за това. Другият ми вариант е котелното- ама като изляза от там съм кат негър, само бялото на очите и зъбите ми светкат...
Тук нийй усилено премахваме нафтовите котли и ги заменяме с газови такива. Говоря за големшки китюци 200~300кВ, колкото за триетажно блокче с три входа....
А пък в жилищата , които не са на ТЕЦ
Но ти като си живял в Швайц, знаеш как стоят нещата с Хаусфервалтунгите
..........................
Вярно, че вчера беше годишнина от падането на режима. За мен си беше обикновен работен ден. От няколко дена въртят документални филми за падането на Берлинската стена. И тез бая са се мъчили завалиите. И досега източните германци са гледани от западните малко като втора ръка
ПС- още бръмчат по улиците Симсонки и МЗта
лягам си star
събуждам се super star
събуждам се super star
Абе ,Свилене че кво им е на симсонките и мз-ките? Аз първо седнах на балканче ,после симсон,минск , иж с кош.Всички те са ме возили доволно.Вярно ,сега коленете болят,наколенки-помагайте ,ама тук ,на село си беше престижно да бръмкаш по улиците с моторетка.Ех ,младост....
Късмет.Всичко е до късмет. 
- Don4o_62
- учете се от него

и аз карах Чз - та и Етз - та на времето,щото нямаше друго де,та да не ме болят коленете сега
отвътре на дънките пришивах по една наколенка от плътен матерял
сега ми е смешно,но пък и не ме болят колената,лятото си бях харесал една Ямаха ХТ - 600 куб. и викам на жената,ще ставам пак рокер,малко дърт ама карай
и ще те карам по балкани,гори и черните пътища на разходки,вика навози ме времето на мотори по черни пътища,сега искам с джип да ми е топличко и мекичко
искала....и аз искам прясно женско ама няма 
Главната причина за стреса.... Ежедневният контакт с Идиоти 
- Павел Иванов
- и господ не е толокова добър

Видьо , понекога ти се чудя от де ти ги ражда главата тез работиVid написа:...п.п. КЪм шопите и властимащите- Да спрем да убиваме провинцията, че накрая ще убием държавата и най накрая себе си...
И при нас така от доста време вече . Кофтито е че как всичко тука , газификацията като крайни сметки почти никога не излиза по-тънко от отопление с климатици , примерно . Мила родна картинка . Тва Видьо къде мрънка за топлофикация къде я нема , си представям как два пъти повече ще мрънка кога се наложи да плаща "компенсиращи" сметки от по 100+ кинти летото без да се топли ама ...трапера написа:...Тук нийй усилено премахваме нафтовите котли и ги заменяме с газови такива...
Спинингиста , разсширени вени нямаааааааа !
Риболовът е за разтоварване а не за натоварване!
Павел Иванов
Павел Иванов
- daniel defoe
- разбира нещата

Аууууууууууууууу, e пъ таквоз животно немаVid написа:п.п. КЪм шопите и властимащите- Да спрем да убиваме провинцията, че накрая ще убием държавата и най накрая себе си..
Ако я караме така, съвсем скоро ще започнем да се питаме:
- Извинете, а къде точно серът гладните ?
p. s. В София категорично нема софиенци, цЪ, в „тежка чужбина” са заминале сите - да се скиторат „немили, клети, недраги”.
Говорът се изкелиферчи, навсекъде си треа вече симултанен преводач, а и колите по улиците, пред суперите и пред блоковитье са с всекакви номера УЮ, ХУ, Ю и др.
От години в "столицата" е ... «Вся власть провинциалистам!»

- G.Petkov

Vid написа:... мъчим ги да ги ловим-големите сулки... и са пълни със зрял хайвер, все едно ще го хвърлят след месец....
Понякога, макар и рядко съм хващал по някоя едра бяла през есента, и наистина са пълни с хайвер. Може би по-едрите женски хвърлят хайвера по-рано !!!
И щуките са така.
Ама щото ловя на рибка - хващам блуждаещи и ловуващи риби, едва ли мога да заметна точно над гнездото. Пък нали мъжките правят и пазят гнездо !
Ама това са само спомени
Тази година - гола вода, ще ида да купя бяла от магазина, че гледам са се появили вече !
Да се ева в рибаря
-
dantho.mihov
- Модератор

Като захапахте темата за столицата и провинцията, ето ви един цитат :
Икономистите установяват, че вместо да намалява, пропастта между стандарта на живот в различните региони се увеличава. София остава недостижима за всички останали области.
Поместен е в тази публикация : http://dnes.dir.bg/news/institut-pazarn ... i-15866799" onclick="window.open(this.href);return false;
Поста ми е без да влагам някаква умисъл или да вземам нечия страна. Това са си факти.
Икономистите установяват, че вместо да намалява, пропастта между стандарта на живот в различните региони се увеличава. София остава недостижима за всички останали области.
Поместен е в тази публикация : http://dnes.dir.bg/news/institut-pazarn ... i-15866799" onclick="window.open(this.href);return false;
Поста ми е без да влагам някаква умисъл или да вземам нечия страна. Това са си факти.
- Христо Рангелов
- разбира нещата

Пуснал съм тема, ако можете помагайте.. 
"The more you know, the less you carry"
- трапера
- сериозен играч

Ице поръчкай из Гуглето за "техническо чертане", може да (би трябвало) излезе помощ!Христо Рангелов написа:Пуснал съм тема, ако можете помагайте..
Нищо бе, имах предвид, Че са "соц. символи"Павел Три написа:Абе ,Свилене че кво им е на симсонките и мз-ките?......Ех ,младост....
Павка, аз в БГ на климатик само съм се охлаждал, щот съм на ТЕЦ. Но съм бил зимата в приятели, които се отопляват с климатици- много сух въздуха бе, или на мен тъй ми се струва, или климатиците не са читави
В Мюнхен няма климатици в жилищата, просто не са нужни, има само в ОА обекти.
лягам си star
събуждам се super star
събуждам се super star
- GODzillata

Ае, Ице, а да земем да се явиме и вместо теб на изпита, а?Христо Рангелов написа:Пуснал съм тема, ако можете помагайте..
@По темата - Софаа винаги е била друга България......от една страна, уубу, че тук не е куту там, от друга - кофти, че мноо неща ги нема тук!
...'ма две добри има само у спортния бридже де....и те така.
На риба - като на война! Fish'n'chicks!
Кеч & Рилийс...в тиганааа-аха-ха-хаааа...
Кеч & Рилийс...в тиганааа-аха-ха-хаааа...

Учи ,Ицо ,учи ,че даскала много лош
и за подсказване пише единица .
Късмет.Всичко е до късмет. 
- Павел Иванов

В Токио пък примерно , хората си се отопляват основно с климатиктрапера написа:...В Мюнхен няма климатици в жилищата...
Пародията в БГ е , че имаме най-евтиният ток в Европа , докато всички други горива са ни с почти равни стойности с "другите" членки на ЕС . Не случайно НЕК и Топлофикация са постоянно на системи и в латентен фалит . Кофтито е , че и това си е с цел . Все пак тока крепи правителствата , доказа се и при Филип , и при Жан и при Боко
Иначе относно изсушаването , не случайно климатик се купува за определено помещение , с определени характеристики , а не на принципа "той ми каза тва да си взема" и същото време , "да ама аз си взех подобно с двеста кинти по-тънкана"
Ице и мен мъ нервиш с тоя ти мързел
Павел Иванов
Павел Иванов
- Jack Daniels
- разбира нещата

Всеки климатик е термопомпа от вида въздух-въздух, може би имаш предвид термопомпа въздух-водаПавел Иванов написа: а ако случайно човек си бръкне малко по-дълбоко в джобето и си оформи климатици с термо помпа
Както и да се въртиш, гъза ти винаги ще е отзад
- G.Petkov

Павел Иванов написа:...Ице и мен мъ нервиш с тоя ти мързел ...
Ами човекът пробва, бре
Ако се навие някой - добре дошло
Ицо,
От мен няма да намажеш - това за което питаш ми е напълно непознато.
Ама Свилен е прав - ръчкай в компа, все ще изпадне нещо !
Ако и там не стане - огледай се, фиксирай най-грозната зубрачка в групата или потока, приобщи се към нея и ще те "светне"
Естествено, после да споделиш за резултата, че съм любопитен
Ама много хубави емотикони са пуснали в сайта
Най-много ми хареса ето този -
От всичките , само този пълни "трюмчето"
Бат Стан ходи с такова сандъче и редовно го пълни !
Пък аз съм оборудван ей тъй,
Не знам дали може да стане на емотикон, а
Последно промяна от G.Petkov на Вто Ное 11, 2014 10:15 pm, променено общо 1 път.
- Павел Иванов

Jack Daniels написа:...може би имаш предвид термопомпа въздух-вода
Павел Иванов
Павел Иванов