Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Водоеми и реки
naRiba.com

Форум

Риболов в Софийска област-язовири,кариери,реки....
Модератор: sapuna
Re: Риболов в Софийска област-язовири,кариери,реки....
днес ги проверих да не разкарвам колегата напразно там са

-
- научил се да хвърля
Този таен да не е случайно 1 отбелязан на снимката или го няма на гугъл мапс и гугъл земя:)lyudmil75 написа:Там неси губи времето ,има един където неси вади тапите и мрежите от там а ИАРА неги интересува и вчера имаше мрежи на Негован и никой недоиде след като им звъняхborenceto86 написа:Значи аз идвам от път 1 както съм го отбелязал на снимката, а там където съм сложил точката там ли се намира патичарника. Благодаря предварително. Ако може сложи по някоя стрелка на снимката и кратко обяснение как да стигна от пътя от който идвам, път 1.
Подобре след Кубратово минаваш първия мост и вдясно караш по черния път и ще стигнеш един таенсамо връщаи малките щуклета че са много лакоми
- Прикачени файлове
-
- taen.png (3.26 MiB) Преглеждано 2507 пъти
-
- вече хвърля и на тежко
Днес на Хераково една извадена пастърва и една скъса пред кепа.Общо взето много слаб риболов.
- StaAnt
- ще става разбирач
Вчера на Пожарево 9 пастърви–двама човека.Между пастървите излиза и шаран.Доста колеги имаха и от двата вида риба във живарниците.Размера на пастървите е 400–500грама,като има и редки екземпляри около800грама.
Вчера на Чепинци 1бр. щука. Едно кълване - една риба.
Като цяло - голямо нещене. Нито на червеи от разни модели, нито на рибета. Виждаха се костури, но не пипаха. Мирната също я нямаше.
Като цяло - голямо нещене. Нито на червеи от разни модели, нито на рибета. Виждаха се костури, но не пипаха. Мирната също я нямаше.
- bogno
- вече хвърля и на тежко
Браво колега.Аз само 6 мижави уклея които заложих за щука и сулка но нищо.
Жена ми мисли,че съм на работа, шефът мисли, че съм болен, приятелите знаят, че съм НА РИБА!
- forever_2pac
- научил се да хвърля
Я вчера одих на яз. Искър. С лодка, за костур 3-4 малки за 6 часа. Къде ли не обикаляхме. Пробвах на блесни и силикони, ама нъцки. На щъркела разцепват уклея.
Тва е.
Тва е.
- chirusa_bg
- учете се от него
- Обратна връзка:
От Безден е останало една локва. Било така от доста време, но аз се изненадах неприятно..
- Но кое е това, което е тайна за улова на бабушка ? Тайна, която са знаели британците.
-Проста работа!!! Плувки 0.4-0.6 гр. ,основно влакно 0.10-0.08 и поводи 0.06.Оказа се че британците са имали поводи 0.04 , кука 26 и фуил вместо вердевас за стръв.
-Проста работа!!! Плувки 0.4-0.6 гр. ,основно влакно 0.10-0.08 и поводи 0.06.Оказа се че британците са имали поводи 0.04 , кука 26 и фуил вместо вердевас за стръв.
и аз бях от ония дни,обаче риболов си има,шараните си взимаха доволно.Шарани над 2кг не извадихме.
Този язовир ми е един от любимите и често си ходя там.На пролет ,ще ги мориме едрите
Този язовир ми е един от любимите и често си ходя там.На пролет ,ще ги мориме едрите

- Paublo_Eskobar
- Модератор
В недяля бях на Кътина да видя има ли някоя бабушка за фин риболов!?
Въпреки всичката ми позитивност и настроение,нямаше дори помръдване на плувката-иначе е много хубаво.

Въпреки всичката ми позитивност и настроение,нямаше дори помръдване на плувката-иначе е много хубаво.

Този който никога не е грешил, никога не е опитвал нещо ново!
Алберт Айнщайн
Алберт Айнщайн
-
- новобранец
В неделя аз също бях на Кътина,нямах пипане.Забелязал съм,че като стане много студено рибата се активизира.
- bogno
- вече хвърля и на тежко
А искам да запитам колегите от по старото поколение дали си спомнят за една щукарска(и не само)дестинация икакво е актуалното положение там(струва ли си да бия път).Става дума за бившите мини "Болшевик".
Жена ми мисли,че съм на работа, шефът мисли, че съм болен, приятелите знаят, че съм НА РИБА!
-
- новобранец
Язовирът е на мината , пътя е затрупан и не дават да се влиза .
-
- научил се да хвърля
Колега на какво лови пъстървите и още ли е 10 лв на въдица и рибата не се плаща.StaAnt написа:Вчера на Пожарево 9 пастърви–двама човека.Между пастървите излиза и шаран.Доста колеги имаха и от двата вида риба във живарниците.Размера на пастървите е 400–500грама,като има и редки екземпляри около800грама.
-
- научил се да хвърля
Днес на Санчо Панса от 7:30 до 13:30 пълно капо, има един тарикат с бял Мерцедес не си вади тапите, преди
2-3 седмици пак беше и беше хванал една и тогава му минаха на проверка и му направиха проблем за 7 въдици, не знам кога ходи, ама дано проверките са по-чести! После минах и на враждебна и гумаджийницата и там беше зле, 2-3 ма колеги и те нищо! Това е от мен!
2-3 седмици пак беше и беше хванал една и тогава му минаха на проверка и му направиха проблем за 7 въдици, не знам кога ходи, ама дано проверките са по-чести! После минах и на враждебна и гумаджийницата и там беше зле, 2-3 ма колеги и те нищо! Това е от мен!