Къде се намирам:
Относно Сайта
Разни
naRiba.com

Форум

Кличко vs Пулев
Модератор: dantho.mihov
Re: Кличко vs Пулев
Животно e и Пулев няма отказване реванша ще има KO за него.Bethoven написа:Е всичко приключи...........животно е тоя украински боклук......
Как се надявах да мине 8-ми рунд от там вече години играят повече от опита но....
- Bethoven
- вече хвърля и на тежко
БРАВО на Кубрат за думите след края Вдигна високо главата и намери сили да нахъса всички българи в залата, а и тук. Което след толкова бой говори за ГОЛЯМ ДУХ. Браво, Кобра
Някой може ли да поясни какви са алтернативите пред КОБРАТА за напред
написа:Обърни си шапката с козирката назад. Шарана си мисли, че си тръгваш и започва да кълве.
- Вуйчо-Ваньо
- сериозен играч
Ами той е млад.Кариерата му няма да приключи с един загубен мач за титлата.Следва възстановяване,после нови тренировки и след това промоутърите му да му уреждат мачове и ...те така.

- Д.Граховски
- кандидат преподавател
Мниго лошо за Кубрат, това със сигурност му влияе на психиката. Нещото което забелязах е че играе много открито със свален гард , а и не се пази, в началото на рунда нападаше и се изморявяше бързо, Кличко веднага го видя това и .... Малко опит има нашето момче, но все някога ще вдигне титлата.
Tell people there’s an invisible man in the sky who
created the universe, and the vast majority believe you.
Tell them the paint is wet, and they have to touch it to be sure.

[url]http://maximo.bg/url]
created the universe, and the vast majority believe you.
Tell them the paint is wet, and they have to touch it to be sure.

[url]http://maximo.bg/url]
- Красимир Атанасов
- учете се от него
Гарда го пусна още след първият нокдаун след вторият още повече,а след третият вече беше всичко приключило.
Жалко наистина,че загуби с нокаут,но това е спорта за съжаление.
Сега ще се възстанови и ще Започне от там където свърши,а не от начало както казват всички.
Според мен излезе изплашен кобрата,цялата тази мафия около него му дойде в повече според мен.
Чакаме реванша,когато и с който и да е.
Жалко наистина,че загуби с нокаут,но това е спорта за съжаление.
Сега ще се възстанови и ще Започне от там където свърши,а не от начало както казват всички.
Според мен излезе изплашен кобрата,цялата тази мафия около него му дойде в повече според мен.
Чакаме реванша,когато и с който и да е.
- barutchiata ©
- Администратор
Много исках Пулев да победи, и силно се надявах да е така. Обаче още след първия рунд ми стана ясно на къде отиват нещата. Кличко си е машина с голям опит и безпощадни удари. Дано да има реванш за нашето момче и да победи.
- pacho109
- сериозен играч
Кличко си е с класи над всички останали,това е истината!Пожали Кобрата!Още първият рунд мача можеше да свърши.Неправилна тактика на Кубрат,тръгна да се надиграва с украинеца
Добре,че не го нокаутира с дясната си ръка,защото можеше да има фатални последици за Кобрата!

Чърчил: "Нима искате избори, които се решават от най-ненужните гласове, дадени за най-ненужните кандидати?"
Чърчил:" На Балканите има повече история,отколкото те могат да понесат!"
http://vremeto.v.bg/
- GODzillata
- и господ не е толокова добър
Мисля, че трябва да отдадем заслуженото на Кличко!Bethoven написа:....животно е тоя украински боклук......
Много грозно беше, когато нашата агитка го освиркваше.........уви, Бай Ганьо е европеец вече, бръмчи насам-натам без визи и показва на цял свят, че си е оня "бугар" от едно време...
Пулев също.......оня му даде микрофон да отговаря на въпроси на немски, а нашият де ли го задърпа, обяснявайки се в лИбоФ на феновете си.
Да не говорим, че се прави на шут след първия нокдаун, подскачайки на един крак и плезейки се.
Абе...Бугаристан в Дойчланд!
На риба - като на война! Fish'n'chicks!
Кеч & Рилийс...в тиганааа-аха-ха-хаааа...

Кеч & Рилийс...в тиганааа-аха-ха-хаааа...

- Patera
- вече хвърля и на тежко
Кличко си го смаза и го наказа за арогантното му поведение от няколко месеца насам. От колко време говори, че бил подготвен, че Кличко "бягал" от мача и т. н., ама се видя, че много хляб има още да яде.
I can teach you wonders if you give me your soul
Marvels and wild dreams can be yours
I can teach you how iron turns to gold
And how life can grow so old
Marvels and wild dreams can be yours
I can teach you how iron turns to gold
And how life can grow so old
- Bethoven
- вече хвърля и на тежко
Вчера беше уникална вечер за мен, защото съм ... Българин.
Едно малко момиченце разпиля всички каки с по две и три глави над нея и само защото беше от малка България завърши на второ място. Какво от това. Не е важно мястото. Първо, второ...десето. Важното е, че поне за два часа забравих в каква помия живея, забравих за реалното и ми стана хубаво. Всеки път щом чувах от някой от малките деца "Bulgaria" беше фантастично. Благодарен съм на тези три деца, че ми дадоха два часа хубава емоция, гордост и ... щастие. Благодаря на малката, прекрасна Крисия и на двамата уникални малки пианисти Ибрахим и Хасан Игнатови. Благодаря ви, че ви има и сте Българи.
Снощи след малките деца, един голям БЪЛГАРИН, един титан спрямо 90% от смачканите, лицемерни и слаби хора в нашата страна, донесе още слава на България. Да, загуби, загуби по-лош начин ... но това е боксът. Притеснение в началото, лош пдход в първите минути и край. Въпреки това и аз ПЯХ ХИМНА и ми настръхнаха космите от гордост, когато българският лъв, преоблечен като КОБРА се качи на ринга и заяви претенции към един от най-големите в света на спорта. Смелост, гордост, чест.
Коя друга нация може да се похвали с толкова разностранен талант???? Русия, Америка, Индия или Китай? Коя държава може да накара своите граждани да са горди по-толкова различни поводи. Може и да има такава страна но тя не е съставена от само 7 милиона бедни и живееща в мизерия хора. Не. И въпреки това, въпреки че ни мачкат ние доказваме максимата, че никога не може да се смачка онова което не може да бъде смачкано. Това е БЪЛГАРСКИЯТ ДУХ, БЪЛГАРСКАТА ЧЕСТ, БЪЛГАРСКАТА ГОРДОСТ, БЪЛГАРСКИЯТ ТАЛАНТ, това е БЪЛГАРИЯ. Снощи нашите деца и нашият боксьор ми дадоха да разбера, че имаме шанс, просто трябва да дойде правилното време и всичко ще се оправи, защото ние сме велик народ. ВЕЛИК НАРОД
Едно малко момиченце разпиля всички каки с по две и три глави над нея и само защото беше от малка България завърши на второ място. Какво от това. Не е важно мястото. Първо, второ...десето. Важното е, че поне за два часа забравих в каква помия живея, забравих за реалното и ми стана хубаво. Всеки път щом чувах от някой от малките деца "Bulgaria" беше фантастично. Благодарен съм на тези три деца, че ми дадоха два часа хубава емоция, гордост и ... щастие. Благодаря на малката, прекрасна Крисия и на двамата уникални малки пианисти Ибрахим и Хасан Игнатови. Благодаря ви, че ви има и сте Българи.
Снощи след малките деца, един голям БЪЛГАРИН, един титан спрямо 90% от смачканите, лицемерни и слаби хора в нашата страна, донесе още слава на България. Да, загуби, загуби по-лош начин ... но това е боксът. Притеснение в началото, лош пдход в първите минути и край. Въпреки това и аз ПЯХ ХИМНА и ми настръхнаха космите от гордост, когато българският лъв, преоблечен като КОБРА се качи на ринга и заяви претенции към един от най-големите в света на спорта. Смелост, гордост, чест.
Коя друга нация може да се похвали с толкова разностранен талант???? Русия, Америка, Индия или Китай? Коя държава може да накара своите граждани да са горди по-толкова различни поводи. Може и да има такава страна но тя не е съставена от само 7 милиона бедни и живееща в мизерия хора. Не. И въпреки това, въпреки че ни мачкат ние доказваме максимата, че никога не може да се смачка онова което не може да бъде смачкано. Това е БЪЛГАРСКИЯТ ДУХ, БЪЛГАРСКАТА ЧЕСТ, БЪЛГАРСКАТА ГОРДОСТ, БЪЛГАРСКИЯТ ТАЛАНТ, това е БЪЛГАРИЯ. Снощи нашите деца и нашият боксьор ми дадоха да разбера, че имаме шанс, просто трябва да дойде правилното време и всичко ще се оправи, защото ние сме велик народ. ВЕЛИК НАРОД
- Bethoven
- вече хвърля и на тежко
Същия този "бугар" и шут отказа едни 5 000 000 Е за да се състезава за Дойчланд;GODzillata написа:Пулев също.......оня му даде микрофон да отговаря на въпроси на немски, а нашият де ли го задърпа, обяснявайки се в лИбоФ на феновете си.
Да не говорим, че се прави на шут след първия нокдаун, подскачайки на един крак и плезейки се.
Същия този "бугар" и шут с гордост развяваше знамето на Бугаристан и викаше БЪЛГАРИ ОБИЧАМ ВИ...........за разлика от доста чуждо/путко/поклонници и гъзолизци.
- pacho109
- сериозен играч
За това адмирацииBethoven написа:Същия този "бугар" и шут отказа едни 5 000 000 Е за да се състезава за Дойчланд;GODzillata написа:Пулев също.......оня му даде микрофон да отговаря на въпроси на немски, а нашият де ли го задърпа, обяснявайки се в лИбоФ на феновете си.
Същия този "бугар" и шут с гордост развяваше знамето на Бугаристан и викаше БЪЛГАРИ ОБИЧАМ ВИ...........за разлика от доста чуждо/путко/поклонници и гъзолизци.

Но, говорим за мача-огромна разлика в класите

Истината е ,че досега Кубрат не беше срещнал силни съперници,едни дембели с паласки ,скриващи половината им шорти,или пък на 40 и кусур години

Чърчил: "Нима искате избори, които се решават от най-ненужните гласове, дадени за най-ненужните кандидати?"
Чърчил:" На Балканите има повече история,отколкото те могат да понесат!"
http://vremeto.v.bg/
- Красимир Атанасов
- учете се от него
Прекалявате с това "добре,че не го нокаутира със серия от удари".
Както кобрата така и Кличко и всички други боксьори са тренирани за тези неща.
Ако от всеки нокаут боксьорите даваха фира,то снощи трябваше да са на ринга някакви ученички и пищейки да си бията шамари и скубят косите.
Да,Кличко беше по-добър и подготвен,факт.
Относно приказките на кобрата към Кличко и обратно това си е режисиран филм с цел вдигане на интереса към мача и съответно голяма гледаемост.
Аз дори очаквах да си бият по-един шамар още на кантара,но явно вече това е демоде и атаките се водят от медиите.Като съм сигурен,че в много от промо-клиповете дори самите боксьори даже и не участват.
А това,че публиката освиркваше Кличко,ами разбира се какво да правят
Това,че застана на един крак си е запазена марка на кобрата да покаже,че е стабилен.
Цялата работа е,че излезе скован и уплашен на ринга и това му изигра лоша шега.
Типично бг черта е да плюеме по-наши спортисти след загуба.
Аз съм горд от участието на кобрата на такъв важен форум.
Страни с много по-големи традиции в бокса гледаха от вкъщи,а не са на ринга.
Така,че ще чакаме по-добри времена и отново ще трпнеме пред екраните.
Както кобрата така и Кличко и всички други боксьори са тренирани за тези неща.
Ако от всеки нокаут боксьорите даваха фира,то снощи трябваше да са на ринга някакви ученички и пищейки да си бията шамари и скубят косите.
Да,Кличко беше по-добър и подготвен,факт.
Относно приказките на кобрата към Кличко и обратно това си е режисиран филм с цел вдигане на интереса към мача и съответно голяма гледаемост.
Аз дори очаквах да си бият по-един шамар още на кантара,но явно вече това е демоде и атаките се водят от медиите.Като съм сигурен,че в много от промо-клиповете дори самите боксьори даже и не участват.
А това,че публиката освиркваше Кличко,ами разбира се какво да правят

Това,че застана на един крак си е запазена марка на кобрата да покаже,че е стабилен.
Цялата работа е,че излезе скован и уплашен на ринга и това му изигра лоша шега.
Типично бг черта е да плюеме по-наши спортисти след загуба.
Аз съм горд от участието на кобрата на такъв важен форум.
Страни с много по-големи традиции в бокса гледаха от вкъщи,а не са на ринга.
Така,че ще чакаме по-добри времена и отново ще трпнеме пред екраните.
Добре се представи Кубрат,гордея се с него.За Клечко не мога да отрека подготовката ама тия прегръдки и лягане върху нашия с цел да го измори не ми направиха добро впечатление,тъй де...