Къде се намирам:
Относно Сайта
Разни
naRiba.com

Форум

Кличко vs Пулев
Модератор: dantho.mihov
- максимов96
- вече хвърля и на тежко
Re: Кличко vs Пулев
Според мен Пулев подцени Кличко и това му изигра лоша шега.
Много исках да победи,но знаех че няма да успее.Стискам палци за Кобрата,да се въстанови по-бързо и другия път да му строши мутрата

Разкажи как го води попера?На каква дълбочина ти удари?
Други път,може и да няма,или поне със Кличко.Забравете да има реванш със Украинеца,това просто няма да го бъде,ако беше по равностоен,може би.Кубрат още не е достигнал това ниво,което има Кличко,беше му рано за такъв мач.Разликата в мачовете е 45,е какво повече да говорим!Нека Кобрата направи още 10-15 мача(и да ги спечели),със подходящи съперници,и тогава може би ще е готов.Евала за изказването след мача,голям е!!! Но сънародниците ни в залата,показаха и една от най-лошите ни страни,липсата на уважение пред чужд НАЦИОНАЛЕН химн!
Последно промяна от magnetar на Нед Ное 16, 2014 5:46 pm, променено общо 1 път.
- RadoslavGeorgiev
- новобранец
аксел написа:Стикам му палци да издържи до 5-ия рунд от там нататък ще е по-лесно.

k
-
- фен клуб-скобар
Първия му нокдаун си беше от собственото му напрежение..това му изигра лоша шега.
Да не забравяме ,че това му е първата загуба и то достойна, няма срамно да те пребие световния шампион, факта ,че си ял бой от него е дори за уважение.
Както Кличко имаше загуби в началото така и нашия започва не може отведнъж...
Не мисля ,че това ще разклати психиката му, напротив ще си вземе урок как трябва да подхожда към по-сложни мачове и противници.
Да не забравяме ,че това му е първата загуба и то достойна, няма срамно да те пребие световния шампион, факта ,че си ял бой от него е дори за уважение.
Както Кличко имаше загуби в началото така и нашия започва не може отведнъж...
Не мисля ,че това ще разклати психиката му, напротив ще си вземе урок как трябва да подхожда към по-сложни мачове и противници.
- dunavski
- сериозен играч
- Обратна връзка:
След почти цяла година провокации най-накрая му затвориха устата. То не бяха закани и Кличко го било страх от него и накрая какво за 5 минути го пребиха от бой. Неможе срещу шампион с такава класа да тръбиш една година че ще го биеш и накрая да излезеш и да не покажеш никакви умения и нулева техника това най-малкото е смешно ако не жалко. Кличко защитава титлата си 10 години и неможе да излизаш срещу него с ръцете в джобовете и да очакваш някакво чудо. Цялата тази работа ми намирисва на черно тото иначе немога да разбера защо толкова се натискаше да се бие с него.
Член на - Canal Lure Anglers, Birmingham Anglers Assoociations, Angling Trust, International Flyfishing Federation

- GODzillata
- и господ не е толокова добър
Имал е 2 милиона причини!dunavski написа:... немога да разбера защо толкова се натискаше да се бие с него.

На риба - като на война! Fish'n'chicks!
Кеч & Рилийс...в тиганааа-аха-ха-хаааа...

- Вуйчо-Ваньо
- сериозен играч
Bethoven написа:Вчера беше уникална вечер за мен, защото съм ... Българин.
Едно малко момиченце разпиля всички каки с по две и три глави над нея и само защото беше от малка България завърши на второ място. Какво от това. Не е важно мястото. Първо, второ...десето. Важното е, че поне за два часа забравих в каква помия живея, забравих за реалното и ми стана хубаво. Всеки път щом чувах от някой от малките деца "Bulgaria" беше фантастично. Благодарен съм на тези три деца, че ми дадоха два часа хубава емоция, гордост и ... щастие. Благодаря на малката, прекрасна Крисия и на двамата уникални малки пианисти Ибрахим и Хасан Игнатови. Благодаря ви, че ви има и сте Българи.
Снощи след малките деца, един голям БЪЛГАРИН, един титан спрямо 90% от смачканите, лицемерни и слаби хора в нашата страна, донесе още слава на България. Да, загуби, загуби по-лош начин ... но това е боксът. Притеснение в началото, лош пдход в първите минути и край. Въпреки това и аз ПЯХ ХИМНА и ми настръхнаха космите от гордост, когато българският лъв, преоблечен като КОБРА се качи на ринга и заяви претенции към един от най-големите в света на спорта. Смелост, гордост, чест.
Коя друга нация може да се похвали с толкова разностранен талант???? Русия, Америка, Индия или Китай? Коя държава може да накара своите граждани да са горди по-толкова различни поводи. Може и да има такава страна но тя не е съставена от само 7 милиона бедни и живееща в мизерия хора. Не. И въпреки това, въпреки че ни мачкат ние доказваме максимата, че никога не може да се смачка онова което не може да бъде смачкано. Това е БЪЛГАРСКИЯТ ДУХ, БЪЛГАРСКАТА ЧЕСТ, БЪЛГАРСКАТА ГОРДОСТ, БЪЛГАРСКИЯТ ТАЛАНТ, това е БЪЛГАРИЯ. Снощи нашите деца и нашият боксьор ми дадоха да разбера, че имаме шанс, просто трябва да дойде правилното време и всичко ще се оправи, защото ние сме велик народ. ВЕЛИК НАРОД

Що се отнася до това:
Кобрата със сигурност носи огромно Българско сърце,каквото явно Киро няма!GODzillata написа:Мисля, че трябва да отдадем заслуженото на Кличко!Bethoven написа:....животно е тоя украински боклук......
Много грозно беше, когато нашата агитка го освиркваше.........уви, Бай Ганьо е европеец вече, бръмчи насам-натам без визи и показва на цял свят, че си е оня "бугар" от едно време...
Пулев също.......оня му даде микрофон да отговаря на въпроси на немски, а нашият де ли го задърпа, обяснявайки се в лИбоФ на феновете си.
Да не говорим, че се прави на шут след първия нокдаун, подскачайки на един крак и плезейки се.
Абе...Бугаристан в Дойчланд!
Пич,да не си подал молба за украинско гражданство?

ПП:Дунавски,според теб какво трябваше да направи преди мача?Да тръби:аз излизам срещу Кличко,но няма да го бия,защото той е шампион!

- GODzillata
Нямам!Вуйчо-Ваньо написа:Кобрата със сигурност носи огромно Българско сърце,каквото явно Киро няма!
Пич,да не си подал молба за украинско гражданство?
Освен това презирам ганьовците у нас и в чужбина!

- dunavski
- сериозен играч
- Обратна връзка:
[quote="Вуйчо-Ваньо"]
Като толкова напираш да се биеш срещу състезател от такъв ранг имаш ли подготовка имаш ли опит на базата накво присираш толкова да се биеш? Че си имал 10 мача и си ги спечелил и си се помислил за безсмъсртен или пък са ти платили доста пари за това? Не омаловажавам постижението му но както се казваше в една реклама само с мерак не става трябва и нещо друго.
Като толкова напираш да се биеш срещу състезател от такъв ранг имаш ли подготовка имаш ли опит на базата накво присираш толкова да се биеш? Че си имал 10 мача и си ги спечелил и си се помислил за безсмъсртен или пък са ти платили доста пари за това? Не омаловажавам постижението му но както се казваше в една реклама само с мерак не става трябва и нещо друго.
Член на - Canal Lure Anglers, Birmingham Anglers Assoociations, Angling Trust, International Flyfishing Federation

- Красимир Атанасов
- учете се от него
Не знам кой кого презира но всички тези Ганьовци подкрепяха Кубрат преди мача и след загубатаGODzillata написа:Освен това презирам ганьовците у нас и в чужбина!

Един мой приятел написа:
Смятам с това да приключа писането си в темата,която имаше съвсем друг характер.Абе то и Ахил го утепаха в битката за Троя,но в историята ще си остане като герой-нал тъй?
- Вуйчо-Ваньо
- сериозен играч
Киро,много европейско изказване е това за ганьовците.Жалко,че само това ти е направило впечатление от Кубрат.Него,който и да го беше гледал вчера щеше да разбере,че е Българин,а теб някой ако те чете едва ли това ще му стане ясно!
Дунавски,нито един Българин до момента не е достигал до такова постижение!Самият факт,че е достигнал до главен претендент за титлата е огромен успех,който ме кара да настръхвам от гордост,че съм Българин!Това,че е загубил от световния шампион не е срам.Същото се е случило със още десетки други претенденти и какво от това?
Дунавски,нито един Българин до момента не е достигал до такова постижение!Самият факт,че е достигнал до главен претендент за титлата е огромен успех,който ме кара да настръхвам от гордост,че съм Българин!Това,че е загубил от световния шампион не е срам.Същото се е случило със още десетки други претенденти и какво от това?

- Диканаров
- кандидат преподавател
Много ми е мъка за пребиването на Пулев. Ако не бе първият накдаун в първият рунд, който много рано го разлюля, навярно щеше да има още рундове. Според мен не бе неговата вина, а тактиката на треньорският му екип! Той е дисциплиниран състезател и прие най-изгодната за Майданака позиция за бой от разстояние. Защо му наложиха такъв бой? Защо не му наложиха "близък бой", който би му дал по-добри перспективи и предпазил от левите крушета? Кубрат щеше да го приеме дисциплинирано и мисля, че това бе печелившото. Неща да вярвам, че боксовата мафия е стигнала до екипът на Кубрат, ама кой знае! Кубрате, напред и дръзко, а и с поуката от първата си загуба ще си и по-мъдар. След година-две, ще имаш нов шанс! Тогава надявам се да не го пропуснеш! Ще го чакам за да ликувам с теб!
Няма малки и голями, има хванати и изтървани!
Вуйчо-Ваньо написа:Киро,много европейско изказване е това за ганьовците.Жалко,че само това ти е направило впечатление от Кубрат.Него,който и да го беше гледал вчера щеше да разбере,че е Българин,а теб някой ако те чете едва ли това ще му стане ясно!

- GODzillata

Абе вие или не разбирате за какво иде реч или просто не ви прави впечатление?!

Евала на Пулев за това, че достигна до този мач!
Евала на Пулев за трибагреника!
Евала на бг агитката за подкрепата!
НО! - Не примем за нормално това, че агитката освиркваше така Кличко, не приемам за достойно поведението на Пулев преди мача, след първия нокдаун, както и след свършека на мача - това е!
Химна и присъствието на българина на ринга ме изпълниха с гордост, докато другите неща - със срам!
Помните ли двамата боксьори, когато позираха на кантара?
Кличко беше като от стомана - здрав бик, само мускули.
И въпреки че би - се отнесе достойно с Пулев, а нашият какво направи, а?
Пак ще го кажа - гледахме Булгаристан в Дойчланд!
Това е. Аз казах.
Хау!

- Вуйчо-Ваньо
- сериозен играч
Ами многобройните номера на Кличко преди мача също не му правят чест,още повече,че той е настоящият шампион.
То не бяха номера с контузии,ръкавици,акредитации за екипа на Кобрата,отказа му спортсменски да даде допинг тест,по време на мача постоянно търсене на клинч и т.н.
В сравнение с тези маймунджолъци на шампиона опита на Кубрат да покаже,че не е наранен от нокдауна със стойка на един крак е нищо.
И двамата показаха добър набор от различни номерца и хитринки.Все пак те са боксьори а не дипломатически аташета на страните си!
Кличко победи Кубрат - никой не омаловажава този факт.Украинеца е машина.
Въпреки загубата Кубрат Пулев си остава един достоен Българин,на който му предстоят още много успехи в професионалния бокс.
Дай Боже да имаме още много поводи за радост и гордост,а който иска и след най - великата му победа може да му търси кусури какво е казал,какво е направил и др.
То не бяха номера с контузии,ръкавици,акредитации за екипа на Кобрата,отказа му спортсменски да даде допинг тест,по време на мача постоянно търсене на клинч и т.н.
В сравнение с тези маймунджолъци на шампиона опита на Кубрат да покаже,че не е наранен от нокдауна със стойка на един крак е нищо.
И двамата показаха добър набор от различни номерца и хитринки.Все пак те са боксьори а не дипломатически аташета на страните си!
Кличко победи Кубрат - никой не омаловажава този факт.Украинеца е машина.
Въпреки загубата Кубрат Пулев си остава един достоен Българин,на който му предстоят още много успехи в професионалния бокс.
Дай Боже да имаме още много поводи за радост и гордост,а който иска и след най - великата му победа може да му търси кусури какво е казал,какво е направил и др.