Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Водоеми и реки
naRiba.com

Форум

Риболов във Варненска Област? Рибарници, язовири, реки?
Модератор: sapuna
Re: Риболов във Варненска Област? Рибарници, язовири, реки?
Не е смешно АнатолииииАнатоли Стоименов написа:zhikata написа:Туй пък кой ти го каза?pasator написа:По неофициална информация,язовир Тръстиково е отворен за свободен риболов.Билети за дневен риболов се издават в магазин Go fish при Стефан![]()
![]()

- radoadvokat
- ще става разбирач
Здравей колега информацията ти наистина е неофициална!!! Тръстиково не е " отворен" камо ли за "свободен" риболов, каквото да знечи това!!! Иначе в момента строим фабрика за консерви, рибни, докато цъкате по клавишите, вместо да ходите за риба да има какво да хапвате!!!pasator написа:По неофициална информация,язовир Тръстиково е отворен за свободен риболов.Билети за дневен риболов се издават в магазин Go fish при Стефан
Поздрав!!!
То хубаво,ама......аз консумирам само трицона и то пържена .Вие там трицона във фабриката ще имате ли?radoadvokat написа:Здравей колега информацията ти наистина е неофициална!!! Тръстиково не е " отворен" камо ли за "свободен" риболов, каквото да знечи това!!! Иначе в момента строим фабрика за консерви, рибни, докато цъкате по клавишите, вместо да ходите за риба да има какво да хапвате!!!pasator написа:По неофициална информация,язовир Тръстиково е отворен за свободен риболов.Билети за дневен риболов се издават в магазин Go fish при Стефан
Поздрав!!!

- kolintodorov
- новобранец
Информацията ми е от преди седмица(последните 7 дни не бях в БГ), но тогава като ходих почти всички сектори бяха почистени идеално и пазачите казаха, че ще бъде пуснат язовира за риболов при различни до сега условия, но не знаеха точно кога. Не знам колко роба е вадена от язовира, но риба определено има, дори си подобрих рекорда 17,500кг Амур.
Нещо за Венелин?
Вчера кълвеше,днеска не ще!
Така,да опресним малко темата,че мухляса.Вчера на Провадийка отчетохме раздвижване на кефала.А днес доволно се представи и Здравец с 4 успешни и няколко неотразени удара на крокодилчетата.Успешните бяха 4 по-около2,5кг а едната 4,7кг.Успех и наслука на всички колеги и споделяйде.
- Fishing_Fan
- разбира нещата
Сподели какъв е статута на яз. Здравец ?Doncho69 написа:Така,да опресним малко темата,че мухляса.Вчера на Провадийка отчетохме раздвижване на кефала.А днес доволно се представи и Здравец с 4 успешни и няколко неотразени удара на крокодилчетата.Успешните бяха 4 по-около2,5кг а едната 4,7кг.Успех и наслука на всички колеги и споделяйде.
Колега язовира е на ловното и дават само с билет и пред хижата.Това е така, защото го зарибиха с доста хубави рибоци и в момента дават само за щука,а за друго чак след забраната.
-
- научил се да хвърля
Колеги, този язоври не го знам. Бихте ли споделили как се стига до него , т.к. на MAPS-a не излиза.
Колега като влезеш в с.Здравец ще гледаш от лявата страна за автобусна спирка жълта на цвят и свиваш преди нея вляво,после се оглеждаш за магазин от дясната страна и свиваш вдясно на първата пресечка след него и караш само направо по асвалта и си на язовира.А и щях да забравя като отидеш ще те посрещнат едни кучета но не са страшни,само си пази храната ако носиш такава.УСПЕХ и мисля че съм те упътилкакто трябва.
-
- вече хвърля и на тежко
айде честито на язовира .. досега беше кочина и нямаше риба сега няма да остане и вода ... хубаво че прати цяла варненска област там .... жив и здрав
-
- вече хвърля и на тежко
Колега не мога да разбера какъв ти е проблема ?!!?!?! Язовира не е свободен от вчера или днес . Миналата есен в тази тема пак се спомена за там и за щуките от там , да не да са свършили ????? Това е идеята на форума като хванеш да кажеш къде , за да може и друг да си прекара добреchaikata написа:айде честито на язовира .. досега беше кочина и нямаше риба сега няма да остане и вода ... хубаво че прати цяла варненска област там .... жив и здрав

Отиди в неделя на язовира и ще разбереш какъв е проблема.Ivan_nikolov написа:Колега не мога да разбера какъв ти е проблема ?!!?!?! Язовира не е свободен от вчера или днес . Миналата есен в тази тема пак се спомена за там и за щуките от там , да не да са свършили ????? Това е идеята на форума като хванеш да кажеш къде , за да може и друг да си прекара добреchaikata написа:айде честито на язовира .. досега беше кочина и нямаше риба сега няма да остане и вода ... хубаво че прати цяла варненска област там .... жив и здравХайде със здраве и наслука
![]()
написа:Обърни си шапката с козирката назад. Шарана си мисли, че си тръгваш и започва да кълве.
Абе що не си гледате болното здраве.Не пишете и не споделяте и ако някой напише нещо се започва една поезия не ти е работа.Айде със здраве.
-
- новобранец
Даите инфо за някоя река около варна,не съм ходил на река и за това не знам,ще съм много благодарен може и на лс
Бог създаде хората.Полковник Самуел Колт ги направи равни