Инфо за р. Струма!

Този подфорум е създаден с цел да научаваме всичко за дадени водоеми, както каква риба има, така също и удобни места за риболов.

Модератор: sapuna

Публикувай отговор
humfy
вече хвърля и на тежко
вече хвърля и на тежко

Re: Инфо за р. Струма!

Мнение от humfy »

ц
:)
Старите
рибари никога не умират.. те просто така... си миришат.
DJONI RINGO
фен клуб-скобар

Мнение от DJONI RINGO »

Вас лъжа мен истина-Асен наистина знае всеки вир из Благоевградския район :)То не че остана вече нещо неизвестно! Много сме играчите-реката стана малка:) Ебре скобарджии бре,ебре специално за моя приятел Чо Велека бре :)
Монтанеца и Вальо Колев -НАЙ ГОЛЕМИТЕ!!!!!

Личен лекар на скобарите :)
Аватар
jasonsmith
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от jasonsmith »

DJONI RINGO написа:Вас лъжа мен истина-Асен наистина знае всеки вир из Благоевградския район :)То не че остана вече нещо неизвестно! Много сме играчите-реката стана малка:) Ебре скобарджии бре,ебре специално за моя приятел Чо Велека бре :)
На шега на майтап, НаскоБо също позна едно от местата на които ловя само по тревата!
Даже нямаше бряг, а само трева. Така че съм склонен да вярвам, че може да се познае мястото наистина само по тревата и камъните!
:fishing12:
AlbinoTrout
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от AlbinoTrout »

Струма при Благовград днес:
Реката голяма и бистра , нищо не скача , рибари почти няма. Нивото поне 20 см повече от вчера. На Бистрака колегите се мъчеха с южният вятър и вълните без резултат. Общо взето мрачна картина.
Интересно вчера под Третия кормораните подгониха рибите към плиткото и до брега изкочи риба. Мина дядо с раница и каза , че била бяла риба. След това успяхме да го убедим и той я пусна.
Аватар
калин кацаров
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от калин кацаров »

AlbinoTrout написа:Струма при Благовград днес:
Реката голяма и бистра , нищо не скача , рибари почти няма. Нивото поне 20 см повече от вчера. На Бистрака колегите се мъчеха с южният вятър и вълните без резултат. Общо взето мрачна картина.
Интересно вчера под Третия кормораните подгониха рибите към плиткото и до брега изкочи риба. Мина дядо с раница и каза , че била бяла риба. След това успяхме да го убедим и той я пусна.

Днес гаден вятър, ама имам над 10 скобара на Бело поле
Аватар
prodigy666
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от prodigy666 »

хъмфи и тва е у моя район ода само че отрсреща нежелая да казвам къде е сам се сети защо и колко хора има там :!:
П“С за чичо велека Та кои искара местото на гаспром бе чак и смешен филм наприхте еи аи стига одте си на искаро и на богров аман от гости
humfy
вече хвърля и на тежко
вече хвърля и на тежко

Мнение от humfy »

prodigy666 написа:хъмфи и тва е у моя район ода само че отрсреща нежелая да казвам къде е сам се сети защо и колко хора има там :!:
П“С за чичо велека Та кои искара местото на гаспром бе чак и смешен филм наприхте еи аи стига одте си на искаро и на богров аман от гости

ейй 3 дни обикаля,докато разбереш къде е! :lol:
Ебавам се,оставаше и да не знаеш къде е при такава обширна панорамна снимка :wink:
Моя район е от Невестино до Крупник,повече памет ми требе на хардо :D
Старите
humfy
вече хвърля и на тежко
вече хвърля и на тежко

Мнение от humfy »

Някой случайно да е разцепвал скобите днес?! :fishing9:
Старите
Аватар
topsoft
фен клуб-скобар

Мнение от topsoft »

Чакам доказателствата под формата на снимков материал :)

Големи благодарности към Киро (изи), че отдели време и ми спаси излета, паднали ми бяха батериите на фотото.

.... to be continued.....

Изображение

https://www.youtube.com/watch?v=fh_wW-b ... e=youtu.be" onclick="window.open(this.href);return false;
Изображение

Изображение
M_tech1 написа:П.П.Някой да знае къде изкупуват риба,че тези трудно ги раздадох даже?
http://www.fotosviat.bg
Аватар
sashoart
фен клуб-скобар

Мнение от sashoart »

topsoft написа:Чакам доказателствата под формата на снимков материал :)

Големи благодарности към Киро (изи), че отдели време и ми спаси излета, паднали ми бяха батериите на фотото.

Изображение

https://www.youtube.com/watch?v=fh_wW-b ... e=youtu.be" onclick="window.open(this.href);return false;

И сега какво ще правиш? Превърте играта :D Мен след подобно скубане поне година не ми е същото.. Браво,Браво тъкмо преди лошото време,аз май няма да успея,може би,може би.. :)
фен клуб-скобар
Аватар
indalo
фен клуб-скобар

Мнение от indalo »

Адаш, кво ги напраи ти бе :shock: Баси избиването. Браво, напълни ми очите.
Чудя се луд ли съм или не съм.
Не мога да спя преди риболов и това си е........
http://www.krakra-fishing.com/wp-conten ... /03/kf.jpg" onclick="window.open(this.href);return false;
Аватар
Veleka
фен клуб-скобар

Мнение от Veleka »

prodigy666 написа: П“С за чичо велека Та кои искара местото на гаспром бе чак и смешен филм наприхте еи аи стига одте си на искаро и на богров аман от гости
Предполагам, че много се гордееш с горния си пост. Не знам дали сам си разбираш какво пишеш, но определено разби всичките ми представи за нискообразован и неграмотен млад човек. Намесата на Гугъл-преводача ми помогна да разгадая "гениалните" ти умотворения. Сега директно на въпроса. Никога не съм харесвал някой да ми дава тон в живота - т.е. сам си решавам къде да ходя и какво да правя. Не е нужно също така да ме възприемаш като гостенин на Благоевград, защото винаги съм си поемал разноските по престоя. В случай, че ме поканиш на риболовен излет и подсигуриш всичко необходимо за него, едва тогава бих се чувствал гост.
В заключение ти препоръчвам да поработиш и върху собствената си социализация. Не е нужно да страниш постоянно от колегите на реката и да ги заобикаляш от 200 метра. Човекът е социален индивид и изпитва потребност да общува - нещо, което определено ти куца.
Последно промяна от Veleka на Вто Ное 18, 2014 12:34 am, променено общо 1 път.
45324
Все някога ще науча риболова на скобар!!!
Аватар
Veleka
фен клуб-скобар

Мнение от Veleka »

topsoft написа:Чакам доказателствата под формата на снимков материал :)

Изображение

Иво недей така бе човек. Ще ти сложат снимката на входа на Благоевград и няма да те пуснат повече на реката :)
Евала. Невероятен риболов. Следващият излет с камерите на Хоби ТВ.
45324
Все някога ще науча риболова на скобар!!!
Аватар
naskobo
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от naskobo »

Veleka написа:
prodigy666 написа: ........ еи аи стига одте си на искаро и на богров аман от гости
Предполагам, че много се гордееш ......
Я, тук станало интересно :axe:

Батка, само почакай още малко да пуснат магистралата до Бл и пътя от СФ да се върже за 40 мин, да се изсипят няколко хилядарки и ще видиш тогава "гости" на к'во се вика :mrgreen: Има да ни търсиш сегашните 5-6 абдала, дето една риба не сме прибрали от реката.....
Нещата трябва да са възможно най-прости, но не и повече от това! - А. Айнщайн
DJONI RINGO
фен клуб-скобар

Мнение от DJONI RINGO »

Киро те снима ,ама друг ти каза къде са :finga: :finga: :finga: :finga: :mrgreen: ебати добрия е тоя!Насковия е същия :D но сме си дружки което е най важно-обаче вече ми създавате дискомфорт и ще се наложи да се криеме :D Евала на Топсофта голем е!Предполагам се радваш,че свинарника остана на заден план ;)Такова смазване от сам човек ми се чини,че скоро тука не е имало,а и няма да има:DТоя сезон повечето хора от форума се представиха много достойно ,ловиха и пускаха........ Едно голямо БРАВО:)
Монтанеца и Вальо Колев -НАЙ ГОЛЕМИТЕ!!!!!

Личен лекар на скобарите :)
Публикувай отговор

Обратно към “Водоеми и реки”