Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Водоеми и реки
naRiba.com

Форум

Инфо за р. Струма!
Модератор: sapuna
-
- фен клуб-скобар
Re: Инфо за р. Струма!
Вас лъжа мен истина-Асен наистина знае всеки вир из Благоевградския район
То не че остана вече нещо неизвестно! Много сме играчите-реката стана малка:) Ебре скобарджии бре,ебре специално за моя приятел Чо Велека бре 

Монтанеца и Вальо Колев -НАЙ ГОЛЕМИТЕ!!!!!
Личен лекар на скобарите
Личен лекар на скобарите

- jasonsmith
- разбира нещата
На шега на майтап, НаскоБо също позна едно от местата на които ловя само по тревата!DJONI RINGO написа:Вас лъжа мен истина-Асен наистина знае всеки вир из Благоевградския районТо не че остана вече нещо неизвестно! Много сме играчите-реката стана малка:) Ебре скобарджии бре,ебре специално за моя приятел Чо Велека бре
Даже нямаше бряг, а само трева. Така че съм склонен да вярвам, че може да се познае мястото наистина само по тревата и камъните!

-
- ще става разбирач
Струма при Благовград днес:
Реката голяма и бистра , нищо не скача , рибари почти няма. Нивото поне 20 см повече от вчера. На Бистрака колегите се мъчеха с южният вятър и вълните без резултат. Общо взето мрачна картина.
Интересно вчера под Третия кормораните подгониха рибите към плиткото и до брега изкочи риба. Мина дядо с раница и каза , че била бяла риба. След това успяхме да го убедим и той я пусна.

Реката голяма и бистра , нищо не скача , рибари почти няма. Нивото поне 20 см повече от вчера. На Бистрака колегите се мъчеха с южният вятър и вълните без резултат. Общо взето мрачна картина.
Интересно вчера под Третия кормораните подгониха рибите към плиткото и до брега изкочи риба. Мина дядо с раница и каза , че била бяла риба. След това успяхме да го убедим и той я пусна.

- калин кацаров
- сериозен играч
AlbinoTrout написа:Струма при Благовград днес:
Днес гаден вятър, ама имам над 10 скобара на Бело поле
- prodigy666
- разбира нещата
хъмфи и тва е у моя район ода само че отрсреща нежелая да казвам къде е сам се сети защо и колко хора има там
П“С за чичо велека Та кои искара местото на гаспром бе чак и смешен филм наприхте еи аи стига одте си на искаро и на богров аман от гости

П“С за чичо велека Та кои искара местото на гаспром бе чак и смешен филм наприхте еи аи стига одте си на искаро и на богров аман от гости
-
- вече хвърля и на тежко
prodigy666 написа:хъмфи и тва е у моя район ода само че отрсреща нежелая да казвам къде е сам се сети защо и колко хора има там![]()
ейй 3 дни обикаля,докато разбереш къде е!

Ебавам се,оставаше и да не знаеш къде е при такава обширна панорамна снимка

Моя район е от Невестино до Крупник,повече памет ми требе на хардо

Старите
рибари никога не умират.. те просто така... си миришат.
-
- вече хвърля и на тежко
Някой случайно да е разцепвал скобите днес?! 

Старите
Чакам доказателствата под формата на снимков материал 
Големи благодарности към Киро (изи), че отдели време и ми спаси излета, паднали ми бяха батериите на фотото.
.... to be continued.....

https://www.youtube.com/watch?v=fh_wW-b ... e=youtu.be" onclick="window.open(this.href);return false;

Големи благодарности към Киро (изи), че отдели време и ми спаси излета, паднали ми бяха батериите на фотото.

https://www.youtube.com/watch?v=fh_wW-b ... e=youtu.be" onclick="window.open(this.href);return false;

http://www.fotosviat.bgM_tech1 написа:П.П.Някой да знае къде изкупуват риба,че тези трудно ги раздадох даже?
topsoft написа:Чакам доказателствата под формата на снимков материал
И сега какво ще правиш? Превърте играта

фен клуб-скобар
- indalo
- фен клуб-скобар
Адаш, кво ги напраи ти бе
Баси избиването. Браво, напълни ми очите.

Чудя се луд ли съм или не съм.
Не мога да спя преди риболов и това си е........
http://www.krakra-fishing.com/wp-conten ... /03/kf.jpg" onclick="window.open(this.href);return false;
Не мога да спя преди риболов и това си е........
http://www.krakra-fishing.com/wp-conten ... /03/kf.jpg" onclick="window.open(this.href);return false;
Предполагам, че много се гордееш с горния си пост. Не знам дали сам си разбираш какво пишеш, но определено разби всичките ми представи за нискообразован и неграмотен млад човек. Намесата на Гугъл-преводача ми помогна да разгадая "гениалните" ти умотворения. Сега директно на въпроса. Никога не съм харесвал някой да ми дава тон в живота - т.е. сам си решавам къде да ходя и какво да правя. Не е нужно също така да ме възприемаш като гостенин на Благоевград, защото винаги съм си поемал разноските по престоя. В случай, че ме поканиш на риболовен излет и подсигуриш всичко необходимо за него, едва тогава бих се чувствал гост.prodigy666 написа: П“С за чичо велека Та кои искара местото на гаспром бе чак и смешен филм наприхте еи аи стига одте си на искаро и на богров аман от гости
В заключение ти препоръчвам да поработиш и върху собствената си социализация. Не е нужно да страниш постоянно от колегите на реката и да ги заобикаляш от 200 метра. Човекът е социален индивид и изпитва потребност да общува - нещо, което определено ти куца.
Последно промяна от Veleka на Вто Ное 18, 2014 12:34 am, променено общо 1 път.
Иво недей така бе човек. Ще ти сложат снимката на входа на Благоевград и няма да те пуснат повече на рекатаtopsoft написа:Чакам доказателствата под формата на снимков материал

Евала. Невероятен риболов. Следващият излет с камерите на Хоби ТВ.
Я, тук станало интересноVeleka написа:Предполагам, че много се гордееш ......prodigy666 написа: ........ еи аи стига одте си на искаро и на богров аман от гости

Батка, само почакай още малко да пуснат магистралата до Бл и пътя от СФ да се върже за 40 мин, да се изсипят няколко хилядарки и ще видиш тогава "гости" на к'во се вика

Нещата трябва да са възможно най-прости, но не и повече от това! - А. Айнщайн
-
- фен клуб-скобар
Киро те снима ,ама друг ти каза къде са
ебати добрия е тоя!Насковия е същия
но сме си дружки което е най важно-обаче вече ми създавате дискомфорт и ще се наложи да се криеме
Евала на Топсофта голем е!Предполагам се радваш,че свинарника остана на заден план
Такова смазване от сам човек ми се чини,че скоро тука не е имало,а и няма да има:DТоя сезон повечето хора от форума се представиха много достойно ,ловиха и пускаха........ Едно голямо БРАВО:)

Монтанеца и Вальо Колев -НАЙ ГОЛЕМИТЕ!!!!!
Личен лекар на скобарите
Личен лекар на скобарите