Къде се намирам:
Относно Сайта
Разни
naRiba.com

Форум

Кличко vs Пулев
Модератор: dantho.mihov
- dunavski
- сериозен играч
- Обратна връзка:
Re: Кличко vs Пулев
Стига ве човек!!! За какво постижение говориш. Само защото е излялъз пред кличко трябва да ме прави горд така ли. Кличко го направи за смях пред цял свят, размотава го с 3 нокдауна като можеше да приключи мача още във втория рунд, но той го остави 5 рунда само зада даде на публиката нещо за гледане. След втория нокдоаун Кубрат тотално загуби представа за време и място размахваше ръце наляво и на дясно напълно беззащитен и накрая Кличко го довърши просто защото нямаше на каде повече. Не казвам че Кубрат не е добър, но на този етап според мен неможе да се мери с Кличко и просто избърза все още му липсва опит за съперници от този ранг.Вуйчо-Ваньо написа:Киро,много европейско изказване е това за ганьовците.Жалко,че само това ти е направило впечатление от Кубрат.Него,който и да го беше гледал вчера щеше да разбере,че е Българин,а теб някой ако те чете едва ли това ще му стане ясно!
Дунавски,нито един Българин до момента не е достигал до такова постижение!Самият факт,че е достигнал до главен претендент за титлата е огромен успех,който ме кара да настръхвам от гордост,че съм Българин!Това,че е загубил от световния шампион не е срам.Същото се е случило със още десетки други претенденти и какво от това?
Член на - Canal Lure Anglers, Birmingham Anglers Assoociations, Angling Trust, International Flyfishing Federation

- Вуйчо-Ваньо
- сериозен играч
Под чертата звучиш много мъдро и логично.Кубрат все още не е на нивото на Кличко - това е вече ясно и не мисля,че някой ще го отрече.Но ако срещата не бе се състояла,как по дяволите щеше да се разбере дали му е на нивото или не.Няма боксьор на света,който след като си е извоювал мач за титлата да се откаже,защото не е на нивото на шампиона.dunavski написа:Стига ве човек!!! За какво постижение говориш. Само защото е излялъз пред кличко трябва да ме прави горд така ли. Кличко го направи за смях пред цял свят, размотава го с 3 нокдауна като можеше да приключи мача още във втория рунд, но той го остави 5 рунда само зада даде на публиката нещо за гледане. След втория нокдоаун Кубрат тотално загуби представа за време и място размахваше ръце наляво и на дясно напълно беззащитен и накрая Кличко го довърши просто защото нямаше на каде повече.
-------------------------
Не казвам че Кубрат не е добър, но на този етап според мен неможе да се мери с Кличко и просто избърза все още му липсва опит за съперници от този ранг.
Що се отнася за поста ти над линията:сън няма да ме хване да разбера теб какво изобщо би те направило горд Българин.Ако Кубрат беше пребил украинеца щеше да е ОК,ама като загуби - кучета го яли,това ли е твоята логика?По тази логика и националния отбор по футбол през 1994 г.адски се изложи,че не стана световен шампион а загуби пагубно от Италия на полуфинала и от Швеция на малкия финал.

- preparatos
- вече хвърля и на тежко
dunavski написа:Стига ве човек!!! За какво постижение говориш. Само защото е излялъз пред кличко трябва да ме прави горд така ли. Кличко го направи за смях пред цял свят, размотава го с 3 нокдауна като можеше да приключи мача още във втория рунд, но той го остави 5 рунда само зада даде на публиката нещо за гледане. След втория нокдоаун Кубрат тотално загуби представа за време и място размахваше ръце наляво и на дясно напълно беззащитен и накрая Кличко го довърши просто защото нямаше на каде повече. Не казвам че Кубрат не е добър, но на този етап според мен неможе да се мери с Кличко и просто избърза все още му липсва опит за съперници от този ранг.Вуйчо-Ваньо написа:Киро,много европейско изказване е това за ганьовците.Жалко,че само това ти е направило впечатление от Кубрат.Него,който и да го беше гледал вчера щеше да разбере,че е Българин,а теб някой ако те чете едва ли това ще му стане ясно!
Дунавски,нито един Българин до момента не е достигал до такова постижение!Самият факт,че е достигнал до главен претендент за титлата е огромен успех,който ме кара да настръхвам от гордост,че съм Българин!Това,че е загубил от световния шампион не е срам.Същото се е случило със още десетки други претенденти и какво от това?
Така е! Да, крайната цел не бе постигната, но в случая е редно и да се каже нещо за пътя, който бе изминат. Подкрепата, която той получи, стотиците развети знамена и еуфорията в залата говорят ясно, че има подкрепата на най-големия господар - публиката.
И в падения, и в победи, тя ще бъде неизменна част от него.....Достойната загуба е наполовина победа...
Наистина,подкрепата на публиката(Българите) беше невероятна,за Кубрат и за България,и аз настръхнах като ги гледах и слушах,беше невероятно!Но когато дойде момента с Украинският химн,просто прехвърлих на друг канал,за малко.Защо мамка му трябва да се подиграваме(с освиркване)на чужд химн,ние не уважаваме никой друг освен себе си,и за това не може да чакаме уважение от другите.
-
- разбира нещата
- Обратна връзка:
Дунавски,много е лесно отстрани,човек да коментира,нещо от което не разбира,не забравяй,че Кобрата си заслужи този мач,побеждавайки 20 други боксьори преди това.Огромна чест му прави,че продължи да се бие след невероятно тежкия нокдаун в първия рунд,вместо да си полегне,той парите така или иначе си ги взима.
Този мач за съжаление протече точно както си знаех предварително,даже се обзаложих за нокаут с лявата ръка в пети рунд след няколко нокдауна.Според мене Кличко спечели този мач,не толкова,защото може да удря силно,а защото беше много по-подвижен от Кобрата,показа невероятно добра игра с крака.Тук е мястото да отбележа изключително некомпетентната треньорска работа при подготовката на Кобрата.Кличко е непобедим в позиционния бой,с по-дълги ръце и по-тежки удари,играейки по този начин пасивно,на контраатака Кобрата няма никакъв шанс,независимо дали и след колко време може да има повторен мач.Кому беше нужно,Кубрат да качи толкова много килограми и бързината да му падне.Защо не беше специално работено върху защитата на Кобрата,която не е на висота,както се видя от предишните му мачове.При толкова еднообразна в техническо отношение игра,статична позиция с краката,трябва да стане чудо за да победи.Това е скромното ми мнение и нека в заключение да кажа,че Кубрат е един велик българин и ще си остане такъв завинаги.
Този мач за съжаление протече точно както си знаех предварително,даже се обзаложих за нокаут с лявата ръка в пети рунд след няколко нокдауна.Според мене Кличко спечели този мач,не толкова,защото може да удря силно,а защото беше много по-подвижен от Кобрата,показа невероятно добра игра с крака.Тук е мястото да отбележа изключително некомпетентната треньорска работа при подготовката на Кобрата.Кличко е непобедим в позиционния бой,с по-дълги ръце и по-тежки удари,играейки по този начин пасивно,на контраатака Кобрата няма никакъв шанс,независимо дали и след колко време може да има повторен мач.Кому беше нужно,Кубрат да качи толкова много килограми и бързината да му падне.Защо не беше специално работено върху защитата на Кобрата,която не е на висота,както се видя от предишните му мачове.При толкова еднообразна в техническо отношение игра,статична позиция с краката,трябва да стане чудо за да победи.Това е скромното ми мнение и нека в заключение да кажа,че Кубрат е един велик българин и ще си остане такъв завинаги.
валатът не най-лошото нещо на света
- Vesko1
- сериозен играч
Без коментар
http://www.facebook.com/video.php?v=1033291860030509" onclick="window.open(this.href);return false;
...а какво е това под бинтовете на Кличко,може би бинтован бокс?

Всичко беше една голяма измама....за много пари.
http://www.facebook.com/video.php?v=1033291860030509" onclick="window.open(this.href);return false;
...а какво е това под бинтовете на Кличко,може би бинтован бокс?

Всичко беше една голяма измама....за много пари.

http://daewoo-chevrolet.com
Пичка всеки може да си хване...но 22 килограмов амур хващат само ..майсторите.
- orion30
- разбира нещата
Нещо ми напомня мача Бразилия - Германия.
Някой тръгна с големия живарник за риба.......
А Пулев на Кличко трябваше да благодари,
че в крайна сметка не го УБИ.
Да е жив и здрав Пулев, но ще трябва да работи повече с ръкавиците, отколкото с устата.
А освиркване на чужд химн и на шампион е простащина./не е подкрепа/.

Някой тръгна с големия живарник за риба.......
А Пулев на Кличко трябваше да благодари,
че в крайна сметка не го УБИ.

Да е жив и здрав Пулев, но ще трябва да работи повече с ръкавиците, отколкото с устата.
А освиркване на чужд химн и на шампион е простащина./не е подкрепа/.

- Вуйчо-Ваньо
- сериозен играч
Абе човек,какъв живарник,каква риба,каква Германия или Бразилия говориш?Българин е спечелил правото да се бие за титлата в тежка категория!Получава огромна подкрепа (невиждана до сега според немските журналисти) от обичащи и уважаващи го фенове.
После губи мача - явно не е на нивото на Кличко!Това се отнася за всички съперници на Кличко в момента.Просто той е на върха за сега.
А това е смешно:
После губи мача - явно не е на нивото на Кличко!Това се отнася за всички съперници на Кличко в момента.Просто той е на върха за сега.
А това е смешно:
Аман от хейтъри!!!orion30 написа:.....А Пулев на Кличко трябваше да благодари,
че в крайна сметка не го УБИ......

-
- ще става разбирач
Koe му е смешното, няма хейт, а реалност ...Наистина извади страшен късмет, че не попадна на десния прав на Кличко. Шанън Бригс и той имаше голяма уста, а след мача - директно в интензивното. А в епикризата - счупена орбита на лявото око, счупен нос, счупена дясна скула и лицева фрактура над дясната вежда в допълнение -спукано дясно тъпанче и откъснат ляв бицепс ....още ли ти е смешноВуйчо-Ваньо написа: А това е смешно:Аман от хейтъри!!!orion30 написа:.....А Пулев на Кличко трябваше да благодари,
че в крайна сметка не го УБИ......

Кличко го усети, че е АМАТЬОР и кръчмарски побойник и му приключи кариерата с левия ....
- Вуйчо-Ваньо
- сериозен играч
По твоята логика никой да не излиза да се бие срещу Кличко,защото той удари ли с десния убива или троши кости.Наистина ми става още по - смешно!
Ако мислиш наистина,че Кубрат е АМАТЬОР и кръчмарски побойник,ти си не смешен а направо жалък,поне в моите очи.
И последно:с левачката на Кличко приключи мача за Кобрата,но не и кариерата му!
Ако мислиш наистина,че Кубрат е АМАТЬОР и кръчмарски побойник,ти си не смешен а направо жалък,поне в моите очи.
И последно:с левачката на Кличко приключи мача за Кобрата,но не и кариерата му!

- orion30
- разбира нещата
Драги Вуйчо,
четете ми поста избирателно. Както виждате съм пожелал на наш'то момче да е живо и здраво.
Същото пожелавам и на Вас.
Това е първия боксов мач който гледам и това видях на телевизора.
Дори "облъчен" от нашите медии:
"Кличко бяга от мач с Пулев"
"Кличко се страхува"
"Кличко е момиченце"
бях склонен да вярвам, че тавариш Кличко/щото не си пием ракията заедно/ е медийна звезда, а каква стана тя.........
Главата на Пулев приличаше на ритана зелка.
Браво че е стигнал до тук и срам за лошото му поведение след мача.
Доколкото си спомням Кличко първо поздрави опонента си и чак тогава публиката.
Не съм и симпатизант и на Кличко, просто гледах мача и унищожих две-три бири.
Бъди здрав
четете ми поста избирателно. Както виждате съм пожелал на наш'то момче да е живо и здраво.
Същото пожелавам и на Вас.
Това е първия боксов мач който гледам и това видях на телевизора.
Дори "облъчен" от нашите медии:
"Кличко бяга от мач с Пулев"
"Кличко се страхува"
"Кличко е момиченце"
бях склонен да вярвам, че тавариш Кличко/щото не си пием ракията заедно/ е медийна звезда, а каква стана тя.........
Главата на Пулев приличаше на ритана зелка.
Браво че е стигнал до тук и срам за лошото му поведение след мача.
Доколкото си спомням Кличко първо поздрави опонента си и чак тогава публиката.
Не съм и симпатизант и на Кличко, просто гледах мача и унищожих две-три бири.
Бъди здрав
-
- ще става разбирач
Имах предвид, че в бокса както във всеки един спорт, има неписани правила които ако не се спазват и зачитат се наказват жестоко и брутално ...Вуйчо-Ваньо написа:Бля бля бля
Тук си говорим за бокс от който явно не разбираш, та личните нападки и патриотизма- ги зарежи.
Пулев има добри качества. Самоуверен е и има самочувствие и ... дотам. Няма нито интелекта, нито опита, нито подготовката, нито качествата да бъде ПРОФЕСИОНАЛЕН световен шампион тежка категория по бокс. Схвана ли накъде бия ? Който разбира от бокс на ниво над ракиено-туршиеното , знае много добре че има огромна разлика между професионалисти и аматьори.Пулев си го тренира бате Мишо, той е негов продукт. Перфектен и интелигентен треньор, но аматьор. Пулев е на 33 години, за да стане професионалист му трябва добър професионален треньор, но дори и да го има е много трудно на тази възраст да пречупи стила си, защото има движения и отигравания, които са автоматично заучени с годините тренировки. Той не може да стане професионалист. Също не е такъв талант, че да си струва огромната инвестиция в него. Зауерланд инвестираха в него определена сума и го жертваха сега, за да могат да си възвърнат инвестицията. Те са финансови затруднени в момента. Това е истината за този мач. Трагедията, е че никой нормален компетентен човек не обясни това на целокупния български народ......
Кариерата му свърши. Направиха го на глупак самите му хора и той го разбра. Оттук нататък е надолу. Ще бъде трамплин за по-млади боксьори, които ще се възползват от неговия рейтинг, за да се издигнат. Отсега нататък ще го пускат на сериозни противници, от които, той най-вероятно ще губи....
Последно промяна от deso_bg на Пон Ное 17, 2014 2:48 pm, променено общо 1 път.
-
- разбира нещата
а бе мани ги такива,способни са да оплюят всеки ,за най-малкото.не всеки ден се раждат велики спортисти ,достойни да защитават България.Вуйчо-Ваньо написа:Абе човек,какъв живарник,каква риба,каква Германия или Бразилия говориш?Българин е спечелил правото да се бие за титлата в тежка категория!

изобщо пък ме изумиха

1-стойката на един крак ,може да се обясни със факта ,че Пулев се опасява от съдийска подкрепа,и да не му бъде свирен нокаут.
2-освиркване на химна:може би е нормална реакция на хора ,неудобряващи случващото се в Украйна."братята "са подържници на майдана,и последвалите безредици ,довели до гражданска война и избиването на хиляди не съглсни със проевропейската политика на превратажийте.
3-обвиненията за"мафия".замислете се само над факта ,че единият е проверяван 6 пъти за допинг,и през цялото време е трябвало да стои "на повикване ",за да могат по всяко едно време да го тестват.А Кличко ,ще е тестван само СЛЕД МАЧА.

.
пожелавам ти да станеш по-голям от КОБРАТА,да се изявиш като истински профисионалист и да защитиш честа на БЪЛГАРИЯ.Пък ако ще и милиарди да получиш ,няма да съм ти душманин.А НЕ като повечето да се продадат на чужди страни и да се състезават под чужд флаг.защо има толкова злоба ,ненавист и завист във някои "елементи"deso_bg написа:Кличко го усети, че е АМАТЬОР и кръчмарски побойник и му приключи
кариерата с левия ....

НЕ СМЕ НАРОД ,А МЪРША......
ВАСИЛ ЛЕВСКИ: "...Ако допуснете утре, когато сте вече свободни да ви управляват днешните турски мекерета и разните му лихвари и чорбаджии, които и днес ви грабят най-безжалостно, то по-добре да си останем под сянката на султана....."
-
- разбира нещата
ето още една причина,да го УВАЖАВАМЕ.deso_bg написа:Пулев има добри качества. Самоуверен е и има самочувствие и ... дотам. Няма нито интелекта, нито опита, нито подготовката, нито качествата да бъде ПРОФЕСИОНАЛЕН световен шампион тежка категория по бокс.

ВАСИЛ ЛЕВСКИ: "...Ако допуснете утре, когато сте вече свободни да ви управляват днешните турски мекерета и разните му лихвари и чорбаджии, които и днес ви грабят най-безжалостно, то по-добре да си останем под сянката на султана....."
- Вуйчо-Ваньо
- сериозен играч
Много се извинявам на колегата deso_bg за некомпетентния ми пост.deso_bg написа:Имах предвид, че в бокса както във всеки един спорт, има неписани правила които ако не се спазват и зачитат се наказват жестоко и брутално ...Вуйчо-Ваньо написа:Бля бля бля
Тук си говорим за бокс от който явно не разбираш, та личните нападки и патриотизма- ги зарежи.
Пулев има добри качества. Самоуверен е и има самочувствие и ... дотам. Няма нито интелекта, нито опита, нито подготовката, нито качествата да бъде ПРОФЕСИОНАЛЕН световен шампион тежка категория по бокс. Схвана ли накъде бия ? Който разбира от бокс на ниво над ракиено-туршиеното , знае много добре че има огромна разлика между професионалисти и аматьори.Пулев си го тренира бате Мишо, той е негов продукт. Перфектен и интелигентен треньор, но аматьор. Пулев е на 33 години, за да стане професионалист му трябва добър професионален треньор, но дори и да го има е много трудно на тази възраст да пречупи стила си, защото има движения и отигравания, които са автоматично заучени с годините тренировки. Той не може да стане професионалист. Също не е такъв талант, че да си струва огромната инвестиция в него. Зауерланд инвестираха в него определена сума и го жертваха сега, за да могат да си възвърнат инвестицията. Те са финансови затруднени в момента. Това е истината за този мач. Трагедията, е че никой нормален компетентен човек не обясни това на целокупния български народ......
Кариерата му свърши. Направиха го на глупак самите му хора и той го разбра. Оттук нататък е надолу. Ще бъде трамплин за по-млади боксьори, които ще се възползват от неговия рейтинг, за да се издигнат. Отсега нататък ще го пускат на сериозни противници, от които, той най-вероятно ще губи....
От твоя разбирам,че си напълно на ясно не само с професионалния бокс,но и с икономика,и с финансовото състояние на Зауерланд,и с Кличко тийм,и с всичко въобще.
Явно ти си бил нормалния компетентен човек,който е трябвало да ни разясни тези неща.И сега вече целокупния Български народ знае!
Само се чудя като си толкова компетентен,защо не му станеш личен треньор на Кобрата.Със сигурност можеш да го направиш световен шампион.Или още по - добре да заемеш неговото място.И на теб бих се радвал също като на Кубрат Пулев - тогава,но сега.....