Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Къде и какво кълве в момента.
naRiba.com

Форум

R.I.P.....Червена Могила до Радомир
Модератор: Paublo_Eskobar
- Бисо
- сериозен играч
R.I.P.....Червена Могила до Радомир
Колеги,яз.Червена Могила до Радомир,приключи курса.!!!!
От известно време сме в едни преговори с Антонио-арендатора,по време на които сам каза,че в момента едва ли има повече от 100 кг. риба,които смята да извади за Никул ден,че нямал пари.Дори и рибата на Сдружението"Кракра"-Парник е продадена или изядена а договора с нас смятал,за "пълен ташак".....!!! Доста нерви и мъки хвърлихме там и получавахме единствено обещания...Обещания,които си останаха празни и по-лошо..Аз лично прекратявам всякакви отношения и посещения там.Безмислено е...за съжаление
Последните излети там,сами по себе си са доказателство за по-горното, с една или по- малко риби......Баси..!??!!!
От известно време сме в едни преговори с Антонио-арендатора,по време на които сам каза,че в момента едва ли има повече от 100 кг. риба,които смята да извади за Никул ден,че нямал пари.Дори и рибата на Сдружението"Кракра"-Парник е продадена или изядена а договора с нас смятал,за "пълен ташак".....!!! Доста нерви и мъки хвърлихме там и получавахме единствено обещания...Обещания,които си останаха празни и по-лошо..Аз лично прекратявам всякакви отношения и посещения там.Безмислено е...за съжаление
Последните излети там,сами по себе си са доказателство за по-горното, с една или по- малко риби......Баси..!??!!!
Paparaka написа: За мен всеки риболов е състезание. Ако не с тези, с които съм за риба, то със самата риба.
- daanndo
- фен клуб-скобар
Re: R.I.P.....Червена Могила до Радомир
Да си го стопанисва сам тогава,сега като разкажем насам натам и верно е приключил курса
-
- ще става разбирач
Затова си ходи по-Струма бате Бисере и си питай фара,кото ти се ловят шарани си иди на някой свинарник и не се занимавай с простотий.
- dako71
- сериозен играч
- Обратна връзка:
Решението е самото сдружение да арендова някое язовирче.
"Орташкото месо и кучетата не го ядът!"
"Орташкото месо и кучетата не го ядът!"
- Бисо
- сериозен играч
Paparaka написа: За мен всеки риболов е състезание. Ако не с тези, с които съм за риба, то със самата риба.
- Paublo_Eskobar
- Модератор
Това,което се е случило е много стряскащо и направо не ми се вярва....
Имате пълната подкрепа от форума.
Имате пълната подкрепа от форума.
Този който никога не е грешил, никога не е опитвал нещо ново!
Алберт Айнщайн
Алберт Айнщайн
- emo vasilev
- сериозен играч
От Сдружение"Кракра"-Парник казаха , че цялата тази история е пълна пародия и нямало нищо вярно. От Бигфиш също са свалили новината като недостоверна .Според арендатора имало доста риба и можело да се провери и нямало място за притеснение .Просто имало някакво ...... недоразумение . 

- Бисо
- сериозен играч
Г-н Василев.недоразумение е Вашия пост!!!
.Всичко останало са цитати от разговорите с арендатора и то пред още хора присъствали по време на тези разговори..А масовите копота от известно време там,сами по себеси са показателни за количеството риба,налични в язовира...!!!
А факта,че нямате сърце,нито дупе да пътърсите сметка,за своята собсвеност и нарушенията по договора, е единствено Ваш проблем и показател за бъдещето на........както и да е.
Недоразумение....Няма.
Коментарите на колегите във ФБ,са доста красноречеви.Колеги,които за разлика от Вас са в течение с казуса Ч.Могила.
П.п.
Преди да делнета този пост......помислете!!!
Това ви действие няма да ви направи по-смели,нито по-решителни.
Успех.
.Всичко останало са цитати от разговорите с арендатора и то пред още хора присъствали по време на тези разговори..А масовите копота от известно време там,сами по себеси са показателни за количеството риба,налични в язовира...!!!
А факта,че нямате сърце,нито дупе да пътърсите сметка,за своята собсвеност и нарушенията по договора, е единствено Ваш проблем и показател за бъдещето на........както и да е.
Недоразумение....Няма.
Коментарите на колегите във ФБ,са доста красноречеви.Колеги,които за разлика от Вас са в течение с казуса Ч.Могила.
П.п.
Преди да делнета този пост......помислете!!!
Това ви действие няма да ви направи по-смели,нито по-решителни.
Успех.
- emo vasilev
- сериозен играч
Биска , нали се сещаш че аз няма как да зная подробности около този случай - просто това беше коментара на сдружението в което между другото аз вече нямам участие .Гледам и във Бигфиш е свалена новината .....та за това реших да напиша няколко думи и то по информация дадена ми от сдружението .
Извинявам се ако съм те засегнал лично , но така ми бяха поднесени фактите !
Поста ти никой няма да делка , напротив ще бъдем обективни в тази история за да може при доказване на вина арендатора да си получи заслуженото .Както каза и Цецо - имате подкрепата на целият форум , а това не е никак малко.
В най скоро време очакваме факти ,които да помогнат за изясняване на истината !
Извинявам се ако съм те засегнал лично , но така ми бяха поднесени фактите !
Поста ти никой няма да делка , напротив ще бъдем обективни в тази история за да може при доказване на вина арендатора да си получи заслуженото .Както каза и Цецо - имате подкрепата на целият форум , а това не е никак малко.
В най скоро време очакваме факти ,които да помогнат за изясняване на истината !
Уф , голям взрив се очертава.Ако някой има още нещо да казва, да го казва и да се свършва. Няма да защитавам никой,работи се по информацията на Бисо. Всички статии които са махнати са по мое настояване с цел изясняване на случая.
Ивайло Захариев
председател на "Риболовен клуб Кракра"
Ивайло Захариев
председател на "Риболовен клуб Кракра"
- Бисо
- сериозен играч
.....Аз също...emo vasilev написа:..... сдружението в което между другото аз вече нямам участие.....
!
emo vasilev написа: Извинявам се ако съм те засегнал лично , ...... !

Важно е разбирателство да има. И я вземете да станете членове на сдружението, и двамата знаете защо.