Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Специализиран риболов
Спинингов риболов
naRiba.com

Форум

Да питам за едно блеснище
Модератори: Павел Иванов, sestrata
Да питам за едно блеснище
Те това ми е блесничката
[/img]
Марката и е Heintz Blinker
Дълга е 13см.
Тежи около 50/60 гр.
Питам; за какъв тип риболов се използва
От брега или за влачене
Да не е специално за сом
Абе всичко което можете да споделите за нея.
Просто ми се струва много голяма и тежка.

Марката и е Heintz Blinker
Дълга е 13см.
Тежи около 50/60 гр.
Питам; за какъв тип риболов се използва

От брега или за влачене

Да не е специално за сом

Абе всичко което можете да споделите за нея.
Просто ми се струва много голяма и тежка.
- GODzillata
- и господ не е толокова добър
Re: Да питам за едно блеснище
Май те това ти е кла'тушката?koko bau написа:Те това ми е блесничката

На риба - като на война! Fish'n'chicks!
Кеч & Рилийс...в тиганааа-аха-ха-хаааа...

Кеч & Рилийс...в тиганааа-аха-ха-хаааа...

- CERRUTI
- сериозен играч
Re: Да питам за едно блеснище
Човек това много голямо,като онези приспособления на докторите с който бъркат в устата и те карат да казваш-Аааааkoko bau написа:Дълга е 13см.
Тежи около 50/60 гр.

- krokibg
- учете се от него
Коко,това си става за сомове !!! Има един бай Димитър,който си лови сомове от години,само на такива огромни клатушки.Понеже човека е социално слаб и не разполага със пари за воблери и т.н,си прави такива от лъжици.има доста големи сомове хванати на такава клатушка.Ползувай си я когато можеш и няма да съжаляваш.Това е моето мнение за нея.Успех.
Глупаците и завистниците нямат изтребване,като хлебарките са !!!
Аз нямам проблем с хората,те имат проблем с мене !!!!!
Аз нямам проблем с хората,те имат проблем с мене !!!!!
-
- научил се да хвърля
Това е "лъжицата" на Д-р Хайнц, изобретена от него предимно за щука.Но това не и пречи да лови и другите хищници, както споменаха и колегите.Много е възможно това да е оригинал, заради надписа най-вече.Но пък малко ме обърква монтажа на първата тройка - по принцип е подвижна.В момента се предлагат от ДАМ, които са най-близо до оригинала.
Мога да намеря и допълнителна информация, ако някой го интересува, но едва ли е толкова важно.Важното е, че клатушката лови!
Мога да намеря и допълнителна информация, ако някой го интересува, но едва ли е толкова важно.Важното е, че клатушката лови!
-
- учете се от него
Ето ги по-долу и мойте щукотрепачи. На горния ред са чешки клатушки с дължина 9/11см от този модел който коментираме. Имах и 15 сантиметрови с две куки но не хващаха толкова добре. Долните две са по-нов модел и също са доказано уловисти. И двата модела ловят и щуки и бели риби. Направил съм и едно подобрение- т.н. ефект "червено око" - червено око , обкрайчено с черно или обратното-значително подобрява кълването! В дясно са два вида стримери- поголемия е с кука 3/0 и тяло от сгъната бирена капачка , по-малкия е с кука първи номер. Големите стримери ги ползвам с 15 грамово плаващо сбирулино , повод 1.20-1.50м.Целата тая железария не съм я ползвал последните 3-4 години , но не мисля че щуките са си променили навиците , само дето напоследък пооредяха....

-
- учете се от него
Влез в галерията и ги увеличи максимално! Само идейния проект е мой, (и кукитеitso написа:Много интересни стримери!Браво!Можеш ли само тях да снимаш?И близо до повърхността ли ги водиш?

- Павел Иванов
- и господ не е толокова добър