Къде се намирам:
Относно Сайта
Разни
naRiba.com
Форум
Относно Сайта
Разни
Пътеводител за прехода. На себе си ли служим?
Модератор: dantho.mihov
- Вуйчо-Ваньо
- сериозен играч

Re: Пътеводител за прехода. На себе си ли служим?
То хобаво,ама всички мнения,които се отнасят за мача си стоят а си изтрил моето,което нямаше нищо общо с мача,ама карай да върви!Митев написа:Ае по - кротко , имаше тема за мача , тука е по-друга .................

Вуйчо-пиши ми на лични-че изпуснах Клюката,и са нема да мога да Спа-без да ти знам тайната.
Иначе Митев-скоро не е пускал Ножове-Нови.
Иначе Митев-скоро не е пускал Ножове-Нови.
Риболовци.
- Jack Daniels
- разбира нещата

Абе Люско, ти граматиката за нищо я нямаш, туй тирета, главни букви, малко логика в написаното - за нищо ги нямаш. То вярно че форумът не е граматически, ама поне го докарай до знанията някъде към 3-4 клас.
Както и да се въртиш, гъза ти винаги ще е отзад
Vid написа:...
Все пак нашия човек си прибра 2 млн.?, то не че оная псевдопевачка наречена Андреа няма да му ги духне за някой и друг месец...
Може пък и да му е сестра !
- G.Petkov
- и господ не е толокова добър

Еййййййй,
Това - Мамбата направо ни "скри топката"
!
Голям майтап е в Нета, коментарии - жестоко
!
Прибирам се вечерта и жената, която въобще не се интересува от спорт,
Отворила "Дир БГ" и се смее, та се залива от смях
!!!
Питам я:
- Кажи на какво се смееш !
И тя ми показва,
- "Да отдадем дължимото и публиката в залата, наподобяваща цигански оркестър от с. Мечка в Роял Албърт Хол, а именно : безумните крясъци, освиркването на .... химн, имам чувството, че българските емигранти са изключително диви мизерни питеци, които само чакат повод да изхвърлят някаква агресия някъде... Все едно Радка-Пиратка в Лувъра.."
Цял следобед чела коментарите в Нета и се беше усмихнала като месечина
!
Малко съм редактирал текста, щото Митев следи за реда
!
Ама и аз се смях много.
Пък аз днес прочетох една много балансирана статия в "Блиц" - http://www.blitz.bg/sport/article/252246" onclick="window.open(this.href);return false;,
Който има интерес - да я види!
А и във футбола малко се поизложихме - вече 26 години не можем да излезем от Родината!
Повтарят гола на Костадинов от 1994 година с някаква неистова надежда да се повтори, ама ............ тц !
Дано пък икономиката дръпне,
Имаме си правителство - сговорна дружина,
Ше опраи работата - май
!
Дано!
Това - Мамбата направо ни "скри топката"
Голям майтап е в Нета, коментарии - жестоко
Прибирам се вечерта и жената, която въобще не се интересува от спорт,
Отворила "Дир БГ" и се смее, та се залива от смях
Питам я:
- Кажи на какво се смееш !
И тя ми показва,
- "Да отдадем дължимото и публиката в залата, наподобяваща цигански оркестър от с. Мечка в Роял Албърт Хол, а именно : безумните крясъци, освиркването на .... химн, имам чувството, че българските емигранти са изключително диви мизерни питеци, които само чакат повод да изхвърлят някаква агресия някъде... Все едно Радка-Пиратка в Лувъра.."
Цял следобед чела коментарите в Нета и се беше усмихнала като месечина
Малко съм редактирал текста, щото Митев следи за реда
Ама и аз се смях много.
Пък аз днес прочетох една много балансирана статия в "Блиц" - http://www.blitz.bg/sport/article/252246" onclick="window.open(this.href);return false;,
Който има интерес - да я види!
А и във футбола малко се поизложихме - вече 26 години не можем да излезем от Родината!
Повтарят гола на Костадинов от 1994 година с някаква неистова надежда да се повтори, ама ............ тц !
Дано пък икономиката дръпне,
Имаме си правителство - сговорна дружина,
Ше опраи работата - май
Дано!
- G.Petkov

Вуйчо-Ваньо написа:...То хобаво,ама всички мнения...
Вуйчо,
То мнения много, бре
Виж ги колко са в темата - към 140 000 !
Та разкажи и ти нещо - за живота, рибите, трапезите,
Прехода обича такива истории
- GODzillata

И аз...на това особено:G.Petkov написа:...
Ама и аз се смях много.
"Последно кобра ли е или слепок?"
А ти забеляза ли, че всички защитници на Пулев все така пишат?Jack Daniels написа:Абе Люско, ти граматиката за нищо я нямаш...
Аз затфа съм принуден тук да пиша те така, че да ме разбират
На риба - като на война! Fish'n'chicks!
Кеч & Рилийс...в тиганааа-аха-ха-хаааа...

- G.Petkov

Ааааааааааа,GODzillata написа: ...Аз затфа съм принуден тук да пиша те така..
Кире,
"Затфа" може, а "свадба" не може, а
И запетайки много съм слагал,
Сиреч раздавам го културтрегер, нали
Не си прав,
Нема Справедливос
- Красимир Атанасов
- учете се от него

Много Хинтелигенция взе да лъха нещо ми се струва 
Всички сте толкова осведомени,че поствате чужди анализи,копнати от уикипедия,че чак мирише
Мач между Кличко и Пулев отваря теми за боксьори от 60-те години,ти да видиш.
Киро говори за въпросният мач като за черно тото,сам си противоречи.
Какво означава това,че Кубрат е дал мача на Кличко ли?
Аз заложих 5 евро за Кубрат при коефициент 5,5!
За протокола ако това беше футболен мач и класата е такава между двата отбора,коефициента щеше да е над 100,но както и да е.
Важното е,че цяла Бг се опитва да плюе по-Кубрат.
Киро,ако беше спечелил Кубрат колко чифта гащи щеше да смениш,а
Освиркван химн,ала бала.Всички сме големи европейци в обществото,ама после ф кенефа по-три казанчета вода не ни стигат да си измие ме.....
Ако това,че Кубрат се би за СВЕТОВНА ТИТЛА и загуби не е за уважение,кое бе хора?
Простолюдието се изказа.Ключ.
Всички сте толкова осведомени,че поствате чужди анализи,копнати от уикипедия,че чак мирише
Мач между Кличко и Пулев отваря теми за боксьори от 60-те години,ти да видиш.
Киро говори за въпросният мач като за черно тото,сам си противоречи.
Какво означава това,че Кубрат е дал мача на Кличко ли?
Аз заложих 5 евро за Кубрат при коефициент 5,5!
За протокола ако това беше футболен мач и класата е такава между двата отбора,коефициента щеше да е над 100,но както и да е.
Важното е,че цяла Бг се опитва да плюе по-Кубрат.
Киро,ако беше спечелил Кубрат колко чифта гащи щеше да смениш,а
Освиркван химн,ала бала.Всички сме големи европейци в обществото,ама после ф кенефа по-три казанчета вода не ни стигат да си измие ме.....
Ако това,че Кубрат се би за СВЕТОВНА ТИТЛА и загуби не е за уважение,кое бе хора?
- Jack Daniels
- разбира нещата

Само ако знаеш колко мераклии има да станат боксова круша за нЕкое милионче, включително и оня шебек дето все върви по петите на Кличко. Кличко най-добре го каза - Кубрат е добър боксьор , ама много си вярва. ......а иначе Шанънчо познай какво го чака след тази случка, ако все пак Кличко му се навие на акълаКрасимир Атанасов написа: Ако това,че Кубрат се би за СВЕТОВНА ТИТЛА и загуби не е за уважение,кое бе хора?
А иначе клоуна иска да стане като него, .....като яде от неговата храна, но нещо не издържа на напитката му
Но пък не може да му се отрече че е твърда кратуна.Преди време Витали го думка като тъпан цял мач , но не можа да го свали на земята. Рядко някой може да отнесе толкова бой и да остане прав.
Последно промяна от Jack Daniels на Пон Ное 17, 2014 11:44 pm, променено общо 2 пъти.
- GODzillata

Jack Daniels написа:Преди време Витали го думка цял мач...
Хората и животни не бият така!
На риба - като на война! Fish'n'chicks!

простолюдието рече : "Бой и ебане не се връщат! " ! Това е българска народна поговоркаКрасимир Атанасов написа:Много Хинтелигенция взе да лъха нещо ми се струва ...Ако това,че Кубрат се би за СВЕТОВНА ТИТЛА и загуби не е за уважение,кое бе хора?
Ми то и аз , като гледам тука има-нема съм си променил мнението ,къде два-три пъти , ама карайте , важното е правописа .
Последно промяна от Trias на Вто Ное 18, 2014 12:28 am, променено общо 4 пъти.
- Jack Daniels
- разбира нещата

..и да приключа с тоя мач / че май е време да захапем чичовото за малтийския резил че остана нещо в сянка/
та - след такъв бой, казваш евала и поздравяваш победителя! ....а нашия - ръкавиците,съдиите, мафията, международното положение и кой знае какво още са му виновни.
та - след такъв бой, казваш евала и поздравяваш победителя! ....а нашия - ръкавиците,съдиите, мафията, международното положение и кой знае какво още са му виновни.
- Vid
- кандидат преподавател

Точно, дори Кличко го поздрави за добрия мач, че му устоя до 5-тия рунд, а нашия плюе ли плюе... Снощи го гледах по новините на летище София и горещото му посрещане, ама тоя продължава да плюе...Jack Daniels написа:та - след такъв бой, казваш евала и поздравяваш победителя! ....а нашия - ръкавиците,съдиите, мафията, международното положение и кой знае какво още са му виновни.
Това ми прилича на оная приказка- на калпав к@р, вълната му пречи. Нищо спортсменско няма в това поведение, чак е отвратително и отблъскващо....
Колеги, навремето тренирах и участвах в подобен спорт и вярвайте ми- на ринга има двама участника и един съдия, който е там не за друго, а за да им попречи да не се утрепят... Все останало е фантасмагория.... Това да не е колективен спорт как е футбола? Или на нашето момче са му пробутали копринени ръкавици или обувки с оловни подметки???
Ако Кубрат е истински спортсмен, ще иде да стисне ръката на Кличко, ще му благодари за това, че го обуха като кат шкембе в дувар и ще си направи изводите и от там ще прибави този си опит за следващия двубой...
Направо този "спортист" ми падна в очите, сигур она псевдопевачка наречена Андрея му е влезнала под кожата..., чета и последното и тъпо изказване, че оно с то мач без малко да я бие по популярност
Късметът е пресечната точка на предварителната подготовка и шанса.
Сенека
Сенека
- Красимир Атанасов
- учете се от него

Vid
Отдавна всички знаем,че нищо българско(булгаристанско или абсурдистанско) не ти харесва и ти е паднало в очите.
Оня насранко Григор Димитров как мина падна в очите като загуби в Стокхолм и с това ме накара да се срамувам и туря бурка като вървя по-улиците.Отделно тъпото копеле Григоров пада и от Джокович,абе мърша от всякъде и ми падна много яко в очите.
Грижа го е само да е под поличката на оная,к'ва беше?
Абе нещастник от класа както и всички Бг спортисти.
Само хора къде са имали два часа по-физкултура спорт изказват мнения,че били видиш ли в тези спортове и знаели А и Б.
За какво да му стиска ръката на Кличко?
За това,че не го пусна на прескоференция ли?
За това,че не пусна екипа му на ринга ли?
За това,че тренира без ръкавици ли?
А относно това за мафията как ти звучи това,ще цитирам коментаторите от мача:
"Току що пристигнаха два автобуса с Украински бизнесмени и заеха редовете около ринга"
Точно тази мафия описа Кубрат.
Или според теб това бяха хора от кръжока по-ракето моделиране?
Аре спри са с този негативизъм,баси.
Турция и Гърция имат атлети с които да се гордееш,давай.
Отдавна всички знаем,че нищо българско(булгаристанско или абсурдистанско) не ти харесва и ти е паднало в очите.
Оня насранко Григор Димитров как мина падна в очите като загуби в Стокхолм и с това ме накара да се срамувам и туря бурка като вървя по-улиците.Отделно тъпото копеле Григоров пада и от Джокович,абе мърша от всякъде и ми падна много яко в очите.
Грижа го е само да е под поличката на оная,к'ва беше?
Абе нещастник от класа както и всички Бг спортисти.
Само хора къде са имали два часа по-физкултура спорт изказват мнения,че били видиш ли в тези спортове и знаели А и Б.
За какво да му стиска ръката на Кличко?
За това,че не го пусна на прескоференция ли?
За това,че не пусна екипа му на ринга ли?
За това,че тренира без ръкавици ли?
А относно това за мафията как ти звучи това,ще цитирам коментаторите от мача:
"Току що пристигнаха два автобуса с Украински бизнесмени и заеха редовете около ринга"
Точно тази мафия описа Кубрат.
Или според теб това бяха хора от кръжока по-ракето моделиране?
Аре спри са с този негативизъм,баси.
Турция и Гърция имат атлети с които да се гордееш,давай.