Инфо за р. Струма!

Този подфорум е създаден с цел да научаваме всичко за дадени водоеми, както каква риба има, така също и удобни места за риболов.

Модератор: sapuna

Публикувай отговор
Аватар
Бай Иван
фен клуб-скобар
Обратна връзка:

Re: Инфо за р. Струма!

Мнение от Бай Иван »

sashoart написа:
topsoft написа:Чакам доказателствата под формата на снимков материал :)

Големи благодарности към Киро (изи), че отдели време и ми спаси излета, паднали ми бяха батериите на фотото.

.... to be continued.....

Изображение

https://www.youtube.com/watch?v=fh_wW-b ... e=youtu.be" onclick="window.open(this.href);return false;

И сега какво ще правиш? Превърте играта :D Мен след подобно скубане поне година не ми е същото.. Браво,Браво тъкмо преди лошото време,аз май няма да успея,може би,може би.. :)
Виж го че изглежда хем изморен, хем и щастлив, ама няма как да е друго яче след толкова "порене". Браво, браво момко!
prodigy666 написа:..... аман от гости
Ти пък престани да ръсиш мозък точно, след като си изтискал гнойните си пъпки 3 минути преди това. Научи се поне малко да се съобразяваш и да уважаваш съфорумците си!
Аватар
topsoft
фен клуб-скобар

Мнение от topsoft »

Пичове, кефа беше голям, но ще ме държи максимум до утре и почвам пак с плановете :)
като гледам прогнозите ще има промяна в обстоятелствата....
Изображение

Изображение
M_tech1 написа:П.П.Някой да знае къде изкупуват риба,че тези трудно ги раздадох даже?
http://www.fotosviat.bg
Аватар
prodigy666
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от prodigy666 »

Veleka написа:
prodigy666 написа:
В заключение ти препоръчвам да поработиш и върху собствената си социализация. Не е нужно да страниш постоянно от колегите на реката и да ги заобикаляш от 200 метра. Човекът е социален индивид и изпитва потребност да общува - нещо, което определено ти куца.
сори тука немоем да говорим на меко за да се разберем не хода по масовите места за да отбягвам колегите на реката ... там къде хода просто сме си само аз и 1авер за да няма спионаш и после каравани шатри матри познаваме се с доста пичове не само от блг сега зимата пак ще се съберем на тунелчето да си пииваме не се притеснявай за моите социални контакти предпочитам свежи студентки за компания ;) от тоя форум само на джони имам вера той поне и да ми е взел местото ще застана до него нема да иде у 3 сутринта да сложи 2 дънарки от лево и десно и да каже тоя вир е мой аз цела седмица храна тука ... колкото до магистралата наско нека си идват и по 10 000 то кои си фаща че фаща рибата свиква и с панаира просто тогава ще почнете да плащате и тука на местните както на искара да пазат местата
DJONI RINGO
фен клуб-скобар

Мнение от DJONI RINGO »

абе тоя Иво Топсофта много добър скобарджия бре:) знае всички места,всички мастрафи,всички тънкости ,дочувам,че вчера неколко щеки са били зрители! Много добър ебаси майката-искам с него на риби :)
Монтанеца и Вальо Колев -НАЙ ГОЛЕМИТЕ!!!!!

Личен лекар на скобарите :)
humfy
вече хвърля и на тежко
вече хвърля и на тежко

Мнение от humfy »

Мен ми е обещал да ме води на тунело да преподава :D
Старите
рибари никога не умират.. те просто така... си миришат.
AlbinoTrout
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от AlbinoTrout »

Днес по Струма.
Пътувах до Сандански по цялата река почти нямаше рибари. Няколко колеги около Монца и от там до долу само вълни и пяна.
На Сандаски бях на итересно място. Вливането на Леднишката река. Мястото е станало огромен вир-акули да пуснеш пак ще им е широко. Месните разправят, че излизал скобар- но дребен , а лятото и чевеноперки.
Аз съм ловил лятото , точно на вливането където идва студената вода и излизаха червеноперки и мрени. Сега е по-различно и видях рибари в долната част преди бързея, може би там са скобарите.
Струма леко мътна и студена , ръката не издържа повече от 20 сек във водата, може би някъде се е топил сняг , а това прецаква нещата.По Симитлии даже беше по поляните.
При Село Дамяница депресията е на стабилно ниво реката тече в нещо като пустиня, затинена и плитка. Дори гамурисите под камъните имаха мрачен зелено кафяв цвят..
Аватар
topsoft
фен клуб-скобар

Мнение от topsoft »

DJONI RINGO написа:абе тоя Иво Топсофта много добър скобарджия бре:) знае всички места,всички мастрафи,всички тънкости ,дочувам,че вчера неколко щеки са били зрители! Много добър ебаси майката-искам с него на риби :)
Ко? Не...

Всичко е късмет у тоя спорт, а местата Вие ми ги казвате.

Зрители винаги има, най-мразим да съм аз.....
Изображение

Изображение
M_tech1 написа:П.П.Някой да знае къде изкупуват риба,че тези трудно ги раздадох даже?
Аватар
fishingman
вече хвърля и на тежко
вече хвърля и на тежко

Мнение от fishingman »

Хвала за улова Топсофт.
Аз през празниците пропуснах, но само минавайки през Невестино се запознах с обстановката. Има места дето се лови но има и такива дето си от онзи вестник "наблюдател". Реката до 16.00 ч. била добре, но след това замътила и толкоз с риболова. Хванали са се по 5-7 риби от 07.00 ч. до 16.00 ч.
DJONI RINGO
фен клуб-скобар

Мнение от DJONI RINGO »

За късмета не съм съгласен! Трудно с късмет се ловят 30-40 скобара! Недей да скромничиш :)Допреди година бехте с късмет,сега е опит и знания,научени места:)
Последно промяна от DJONI RINGO на Вто Ное 18, 2014 9:36 pm, променено общо 1 път.

Аватар
Skellington
вече хвърля и на тежко
вече хвърля и на тежко

Мнение от Skellington »

Честито за риболова, толкоз уловени скобари за цяло лято не съм видял. Само си представям какъв кеф е било, сериозен пасаж си набарал :fishing1: Пък само късмет не е, преди няколко седмици на Железница те гледах(разпознавам от снимката) и докато аз с мъка хванах някоя и друга риба, а много от околните и по 1 не хванаха, ти си направи 15-20.

Я препоръчайте някакво олово, ама от което да не ме болят пръстите по 2 дни след тва, щото го продават за "меко", ама си е мамата... Камо ли в студеното. Нещо все не съм доволен от това, дето ми го продават и ме набутват, пък пръстите са ми важни, по цял ден кликам :lol: И да не купувам на сляпо някое, да взема да питам по-знаещите.
Аватар
indalo
фен клуб-скобар

Мнение от indalo »

Тъй, тъй, Джони право ти го каза, не бъди толко скромен. :fishing2: :D
Чудя се луд ли съм или не съм.
Не мога да спя преди риболов и това си е........
http://www.krakra-fishing.com/wp-conten ... /03/kf.jpg" onclick="window.open(this.href);return false;
DJONI RINGO
фен клуб-скобар

Мнение от DJONI RINGO »

indalo написа:Тъй, тъй, Джони право ти го каза, не бъди толко скромен. :fishing2: :D
Спокойно наострил съм му се:D С него ще има Представлението 2-едно беше на Бобошево:) я го гледай ти убиец на скобар :D

Аватар
topsoft
фен клуб-скобар

Мнение от topsoft »

Skellington написа:Я препоръчайте някакво олово
http://ribolovenmagazin.com/index.php?r ... uct_id=954" onclick="window.open(this.href);return false;
Изображение

Изображение
Аватар
topsoft
фен клуб-скобар

Мнение от topsoft »

DJONI RINGO написа:
indalo написа:Тъй, тъй, Джони право ти го каза, не бъди толко скромен. :fishing2: :D
Спокойно наострил съм му се:D С него ще има Представлението 2-едно беше на Бобошево:) я го гледай ти убиец на скобар :D
Винаги си ми давал точните съвети и за места и за тактики, без твоите съвети още щях да си бъркам в носа по реката....
Изображение

Изображение
DJONI RINGO
фен клуб-скобар

Мнение от DJONI RINGO »

topsoft написа:
DJONI RINGO написа:
Винаги си ми давал точните съвети и за места и за тактики, без твоите съвети още щях да си бъркам в носа по реката....
А ти си много точен пич,с уникално отношение и като приятел и като сериозен поглед към всеки един риболов и рибата след него!За мен е чест че контактуваме и съм полезен! Специално и за Наско,Велека и младият дразнител Асен ;)Да ме извиняват другите колеги,но с тези хора контактувам сериозно и мога да кажа,че са ГОЛЕМИ!

Публикувай отговор

Обратно към “Водоеми и реки”