Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Водоеми и реки
naRiba.com

Форум

Инфо за р. Струма!
Модератор: sapuna
- Бай Иван
- фен клуб-скобар
- Обратна връзка:
Re: Инфо за р. Струма!
Виж го че изглежда хем изморен, хем и щастлив, ама няма как да е друго яче след толкова "порене". Браво, браво момко!sashoart написа:topsoft написа:Чакам доказателствата под формата на снимков материал
Големи благодарности към Киро (изи), че отдели време и ми спаси излета, паднали ми бяха батериите на фотото.
.... to be continued.....
https://www.youtube.com/watch?v=fh_wW-b ... e=youtu.be" onclick="window.open(this.href);return false;
И сега какво ще правиш? Превърте игратаМен след подобно скубане поне година не ми е същото.. Браво,Браво тъкмо преди лошото време,аз май няма да успея,може би,може би..
Ти пък престани да ръсиш мозък точно, след като си изтискал гнойните си пъпки 3 минути преди това. Научи се поне малко да се съобразяваш и да уважаваш съфорумците си!prodigy666 написа:..... аман от гости
Пичове, кефа беше голям, но ще ме държи максимум до утре и почвам пак с плановете 
като гледам прогнозите ще има промяна в обстоятелствата....

като гледам прогнозите ще има промяна в обстоятелствата....

http://www.fotosviat.bgM_tech1 написа:П.П.Някой да знае къде изкупуват риба,че тези трудно ги раздадох даже?
- prodigy666
- разбира нещата
сори тука немоем да говорим на меко за да се разберем не хода по масовите места за да отбягвам колегите на реката ... там къде хода просто сме си само аз и 1авер за да няма спионаш и после каравани шатри матри познаваме се с доста пичове не само от блг сега зимата пак ще се съберем на тунелчето да си пииваме не се притеснявай за моите социални контакти предпочитам свежи студентки за компанияVeleka написа:prodigy666 написа:
В заключение ти препоръчвам да поработиш и върху собствената си социализация. Не е нужно да страниш постоянно от колегите на реката и да ги заобикаляш от 200 метра. Човекът е социален индивид и изпитва потребност да общува - нещо, което определено ти куца.

-
- фен клуб-скобар
абе тоя Иво Топсофта много добър скобарджия бре:) знае всички места,всички мастрафи,всички тънкости ,дочувам,че вчера неколко щеки са били зрители! Много добър ебаси майката-искам с него на риби 

Монтанеца и Вальо Колев -НАЙ ГОЛЕМИТЕ!!!!!
Личен лекар на скобарите
Личен лекар на скобарите

-
- вече хвърля и на тежко
Мен ми е обещал да ме води на тунело да преподава 

Старите
рибари никога не умират.. те просто така... си миришат.
рибари никога не умират.. те просто така... си миришат.
-
- ще става разбирач
Днес по Струма.
Пътувах до Сандански по цялата река почти нямаше рибари. Няколко колеги около Монца и от там до долу само вълни и пяна.
На Сандаски бях на итересно място. Вливането на Леднишката река. Мястото е станало огромен вир-акули да пуснеш пак ще им е широко. Месните разправят, че излизал скобар- но дребен , а лятото и чевеноперки.
Аз съм ловил лятото , точно на вливането където идва студената вода и излизаха червеноперки и мрени. Сега е по-различно и видях рибари в долната част преди бързея, може би там са скобарите.
Струма леко мътна и студена , ръката не издържа повече от 20 сек във водата, може би някъде се е топил сняг , а това прецаква нещата.По Симитлии даже беше по поляните.
При Село Дамяница депресията е на стабилно ниво реката тече в нещо като пустиня, затинена и плитка. Дори гамурисите под камъните имаха мрачен зелено кафяв цвят..
Пътувах до Сандански по цялата река почти нямаше рибари. Няколко колеги около Монца и от там до долу само вълни и пяна.
На Сандаски бях на итересно място. Вливането на Леднишката река. Мястото е станало огромен вир-акули да пуснеш пак ще им е широко. Месните разправят, че излизал скобар- но дребен , а лятото и чевеноперки.
Аз съм ловил лятото , точно на вливането където идва студената вода и излизаха червеноперки и мрени. Сега е по-различно и видях рибари в долната част преди бързея, може би там са скобарите.
Струма леко мътна и студена , ръката не издържа повече от 20 сек във водата, може би някъде се е топил сняг , а това прецаква нещата.По Симитлии даже беше по поляните.
При Село Дамяница депресията е на стабилно ниво реката тече в нещо като пустиня, затинена и плитка. Дори гамурисите под камъните имаха мрачен зелено кафяв цвят..
Ко? Не...DJONI RINGO написа:абе тоя Иво Топсофта много добър скобарджия бре:) знае всички места,всички мастрафи,всички тънкости ,дочувам,че вчера неколко щеки са били зрители! Много добър ебаси майката-искам с него на риби
Всичко е късмет у тоя спорт, а местата Вие ми ги казвате.
Зрители винаги има, най-мразим да съм аз.....

http://www.fotosviat.bgM_tech1 написа:П.П.Някой да знае къде изкупуват риба,че тези трудно ги раздадох даже?
- fishingman
- вече хвърля и на тежко
Хвала за улова Топсофт.
Аз през празниците пропуснах, но само минавайки през Невестино се запознах с обстановката. Има места дето се лови но има и такива дето си от онзи вестник "наблюдател". Реката до 16.00 ч. била добре, но след това замътила и толкоз с риболова. Хванали са се по 5-7 риби от 07.00 ч. до 16.00 ч.
Аз през празниците пропуснах, но само минавайки през Невестино се запознах с обстановката. Има места дето се лови но има и такива дето си от онзи вестник "наблюдател". Реката до 16.00 ч. била добре, но след това замътила и толкоз с риболова. Хванали са се по 5-7 риби от 07.00 ч. до 16.00 ч.
-
- фен клуб-скобар
За късмета не съм съгласен! Трудно с късмет се ловят 30-40 скобара! Недей да скромничиш
Допреди година бехте с късмет,сега е опит и знания,научени места:)

Последно промяна от DJONI RINGO на Вто Ное 18, 2014 9:36 pm, променено общо 1 път.
Личен лекар на скобарите
Личен лекар на скобарите

- Skellington
- вече хвърля и на тежко
Честито за риболова, толкоз уловени скобари за цяло лято не съм видял. Само си представям какъв кеф е било, сериозен пасаж си набарал
Пък само късмет не е, преди няколко седмици на Железница те гледах(разпознавам от снимката) и докато аз с мъка хванах някоя и друга риба, а много от околните и по 1 не хванаха, ти си направи 15-20.
Я препоръчайте някакво олово, ама от което да не ме болят пръстите по 2 дни след тва, щото го продават за "меко", ама си е мамата... Камо ли в студеното. Нещо все не съм доволен от това, дето ми го продават и ме набутват, пък пръстите са ми важни, по цял ден кликам
И да не купувам на сляпо някое, да взема да питам по-знаещите.

Я препоръчайте някакво олово, ама от което да не ме болят пръстите по 2 дни след тва, щото го продават за "меко", ама си е мамата... Камо ли в студеното. Нещо все не съм доволен от това, дето ми го продават и ме набутват, пък пръстите са ми важни, по цял ден кликам

- indalo
- фен клуб-скобар
Тъй, тъй, Джони право ти го каза, не бъди толко скромен.

Чудя се луд ли съм или не съм.
Не мога да спя преди риболов и това си е........
http://www.krakra-fishing.com/wp-conten ... /03/kf.jpg" onclick="window.open(this.href);return false;
Не мога да спя преди риболов и това си е........
http://www.krakra-fishing.com/wp-conten ... /03/kf.jpg" onclick="window.open(this.href);return false;
-
- фен клуб-скобар
Спокойно наострил съм му се:D С него ще има Представлението 2-едно беше на Бобошево:) я го гледай ти убиец на скобарindalo написа:Тъй, тъй, Джони право ти го каза, не бъди толко скромен.![]()

Личен лекар на скобарите
Личен лекар на скобарите

http://ribolovenmagazin.com/index.php?r ... uct_id=954" onclick="window.open(this.href);return false;Skellington написа:Я препоръчайте някакво олово

Винаги си ми давал точните съвети и за места и за тактики, без твоите съвети още щях да си бъркам в носа по реката....DJONI RINGO написа:Спокойно наострил съм му се:D С него ще има Представлението 2-едно беше на Бобошево:) я го гледай ти убиец на скобарindalo написа:Тъй, тъй, Джони право ти го каза, не бъди толко скромен.![]()

-
- фен клуб-скобар
А ти си много точен пич,с уникално отношение и като приятел и като сериозен поглед към всеки един риболов и рибата след него!За мен е чест че контактуваме и съм полезен! Специално и за Наско,Велека и младият дразнител Асенtopsoft написа:Винаги си ми давал точните съвети и за места и за тактики, без твоите съвети още щях да си бъркам в носа по реката....DJONI RINGO написа:Спокойно наострил съм му се:D С него ще има Представлението 2-едно беше на Бобошево:) я го гледай ти убиец на скобарindalo написа:Тъй, тъй, Джони право ти го каза, не бъди толко скромен.![]()

Личен лекар на скобарите
Личен лекар на скобарите