Къде се намирам:
Къмпингуване
Екипировка
naRiba.com

Форум

Извънгаранционен сервиз за сонари?!
Модератори: emo vasilev, Ачо ♣
Извънгаранционен сервиз за сонари?!
Здравейте колеги.Някой знае ли сервиз за сонари.Имам проблем с един Mark 4 HDI комбо.Стартира изписва логото и до там– ни приема ни предава.Изключва само с махане на захранването.Явно в Бургас не става за следгаранционен сервиз.Ако не е в гаранция си остава вечно твой ( това в прав и крив текст от "вносителите") .То ясно е че повече далеч от Lowrance заради поддръжката ( то има ли такава!!?) но и ми се свиди да го хвърля.На точно 2 риболова е
Ако някой знае за кадърни хора които могат да помогнат нека сподили на къде да го пращам.
Поздрави!

Ако някой знае за кадърни хора които могат да помогнат нека сподили на къде да го пращам.
Поздрави!
- тони котев
- научил се да хвърля
Re: Извънгаранционен сервиз за сонари?!
Търси Любо(Кроки), познава майстор в Пловдив който е помогнал на доста народ!
Характерни симптоми за лоша връзка изписва ли киййборд тест на колко волта ти е батерията? Огледай си буксите, напръскай с контактен спрей,зреди батерията и почисти и нейните клеми и чак тогава викай неволята.
Направено е всичко това.Утре пътува към Пловдив за сервиз.Ще пиша отзиви.
И аз се бях ориентирал към този модел на Lowrance, обаче нещо взех да се отказвам след написаното.Харесах го че има GPS ниска цена, но малкият екран и написаното по-горе.......Не виждам при другите марки сонар с GPS за тези пари.
За съжаление моя не можаха да го оправят в сервиза.Ще пиша на производителите, но надали ще ми обърнат внимание.Остава си вечно мой паметник.Но ще купя друг пак същия май .Този път с гаранция от БГ
- Paublo_Eskobar
- Модератор
Най-вероятно проблемът е софтуерен,след като забива на лого!nikibg написа:Имам проблем с един Mark 4 HDI комбо.Стартира изписва логото и до там– ни приема ни предава.Изключва само с махане на захранването..Ако не е в гаранция си остава вечно твой ( това в прав и крив текст от "вносителите")
НО "вносителят" е задължен по закон,след като вняся дадено устройство да осигорява извънгаранционен и гаранционен сервиз.Обади се пак на въпросния вносител и при повторен отказ на съдействие се обърни към Комисията за защита на потребителите.Ако си го купувал от тук,това е решението.
Този който никога не е грешил, никога не е опитвал нещо ново!
Алберт Айнщайн
Алберт Айнщайн
Някъде бях чел, че в сервиз Позитрон-Пловдив ремонтират извънгаранционно Lowrence
- krokibg
- учете се от него
Ето ви актуален телефон на Савата,дано помогне на които може !!!! 0888412479 .....
Глупаците и завистниците нямат изтребване,като хлебарките са !!!
Аз нямам проблем с хората,те имат проблем с мене !!!!!
Аз нямам проблем с хората,те имат проблем с мене !!!!!