Къде се намирам:
Относно Сайта
Разни
naRiba.com
Форум
Относно Сайта
Разни
Пътеводител за прехода. На себе си ли служим?
Модератор: dantho.mihov
- G.Petkov
- и господ не е толокова добър

Re: Пътеводител за прехода. На себе си ли служим?
stzanev,
Духът и характера на темата, която списваме вече четвърта година,
Не предполага грубости и нападки към участниците.
Въпреки, че макар и много рядко, ги е имало - за голямо мое съжаление.
Аз нямам спомен да си се включвал в досега, да си спеделял своите разбирания за живота и радостите в него.
А с първото си участие да нагрубиш един от постоянните участници в Прехода - не вярвам да спечелиш нещо или дори каквото и да е !!!!!!!!!!!!!!
Пусни нова тема за сакраменталния боксов мач и там можете да се карате, колкото ви позволят модераторите
!
Ама Митев е виновен - щото заключи "Коброманията" и сега страстите се прехвърлиха в Прехода
!
Аз нямам спомен да си се включвал в досега, да си спеделял своите разбирания за живота и радостите в него.
А с първото си участие да нагрубиш един от постоянните участници в Прехода - не вярвам да спечелиш нещо или дори каквото и да е !!!!!!!!!!!!!!
Пусни нова тема за сакраменталния боксов мач и там можете да се карате, колкото ви позволят модераторите
Ама Митев е виновен - щото заключи "Коброманията" и сега страстите се прехвърлиха в Прехода
- Красимир Атанасов
- учете се от него

Не е виновен Митев,аз го помолих да я заключиG.Petkov написа:...Митев е виновен - щото заключи "Коброманията" и сега страстите се прехвърлиха в Прехода!
Тя темата си се изчерпа,даде това за което я бях пуснал и почна да се превръща в състоянието на Кубрат след мача
[quote="G.Petkov"]stzanev,
!
G.Petkov,
За духа и характера на темата вероятно сте прав, защото аз не я познавам достатъчно и Ви се доверявам. Също така имате отлични спомени, че не съм се включвал до сега да споделям "своите разбирания за живота и радостите в него", защото единствено не съм искал да го правя с когото и да било от този форум.
Писах само да защитя Григор Димитров, един млад, талантлив и лъчезарен българин, който прославя България по целия свят.
ОК темата е друга, но трябваше ли да подмина с мълчание отправените ни в клин ни в ръкав нападки и обиди към Григор?
Вие ме обвинявате в нагрубяване на "един от постоянните участници в Прехода - не вярвам да спечелиш нещо или дори каквото и да е !!!!!!!!!!!!!!", а това към Гришо какво е псалм или ода на радостта? А това за моята "печалба" не го разбрах, драсни лично.
Предложението Ви да пусна нова тема за боксовия мач е меко казано несъстоятелно защото явно не сте запознат с моето мнение в което няма и нотка за бокс!!!
Желая Ви успех!
G.Petkov,
За духа и характера на темата вероятно сте прав, защото аз не я познавам достатъчно и Ви се доверявам. Също така имате отлични спомени, че не съм се включвал до сега да споделям "своите разбирания за живота и радостите в него", защото единствено не съм искал да го правя с когото и да било от този форум.
Писах само да защитя Григор Димитров, един млад, талантлив и лъчезарен българин, който прославя България по целия свят.
ОК темата е друга, но трябваше ли да подмина с мълчание отправените ни в клин ни в ръкав нападки и обиди към Григор?
Вие ме обвинявате в нагрубяване на "един от постоянните участници в Прехода - не вярвам да спечелиш нещо или дори каквото и да е !!!!!!!!!!!!!!", а това към Гришо какво е псалм или ода на радостта? А това за моята "печалба" не го разбрах, драсни лично.
Предложението Ви да пусна нова тема за боксовия мач е меко казано несъстоятелно защото явно не сте запознат с моето мнение в което няма и нотка за бокс!!!
Желая Ви успех!
- Красимир Атанасов
- учете се от него

Както сам каза, да мисленето не е за всеки.stzanev написа:...но трябваше ли да подмина с мълчание отправените ни в клин ни в ръкав нападки и обиди към Григор?!
И да трябваше да подминеш поста за Гришата защото той беше показателен, а не порицателен.
А именно, че дори и след загуба трябва да си подкрепяме спортистите, особено талантливите.
Аз дори пуснах снимка на Григор за мача му в Стокхолм, но само тъпата ми професия на шофьор ми попречи да бъда на мача иначе ми предлагаха билет. Но от къде да ги знаеш ти тези неща господин определящ хората по професия. ...
- G.Petkov

Краси,
Колегата пита мен, бре
!
Не мога да се вредя да отговоря !!!!!
Аз си споделям в Прехода !
На ЛС пиша за местата на гъбите и рибите
!
Пак си прочетох поста - думата "печалба" не можах да открия!
А с израза - "не вярвам да спечелиш нещо",
Съм искал да кажа:
- да спечелиш симпатия;
- да спечелиш приятели;
Или най-общо - да спечелиш интереса на съпреходниците
!
А с обидни намеци за интелигентност, професия и т.н., това едва ли ще стане !!!
Аз ежедневно работя с шофьори и през ум не ми минава да ги обиждам за това, че не са съдови хирурзи, например !!!
Колегата пита мен, бре
На ЛС пиша за местата на гъбите и рибите
Съм искал да кажа:
- да спечелиш симпатия;
- да спечелиш приятели;
Или най-общо - да спечелиш интереса на съпреходниците
Аз ежедневно работя с шофьори и през ум не ми минава да ги обиждам за това, че не са съдови хирурзи, например !!!
Както вече казах не желая да влизам в дискусия с теб. Дали ще подмина даден пост или не решавам аз, това е хубаво да го запомниш! Даааа....... мисленето е труден процес.Красимир Атанасов написа:Както сам каза, да мисленето не е за всеки.stzanev написа:...но трябваше ли да подмина с мълчание отправените ни в клин ни в ръкав нападки и обиди към Григор?!
И да трябваше да подминеш поста за Гришата защото той беше показателен, а не порицателен.
А именно, че дори и след загуба трябва да си подкрепяме спортистите, особено талантливите.
Аз дори пуснах снимка на Григор за мача му в Стокхолм, но само тъпата ми професия на шофьор ми попречи да бъда на мача иначе ми предлагаха билет. Но от къде да ги знаеш ти тези неща господин определящ хората по професия. ...
Вчера написа това:
"Оня насранко Григор Димитров.............."
Днес това:
"Аз дори пуснах снимка на Григор за мача му в Стокхолм, но само тъпата ми професия на шофьор ми попречи да бъда на мача иначе ми предлагаха билет."
Точно така давай, давай има надежда за промяна към по-добро!
Да сега разбрах за спечелването(печеленето както аз се изразих, може би неправилно), благодаря за уточнението Ви.G.Petkov написа:Краси,
Колегата пита мен, бре!
На ЛС пиша за местата на гъбите и рибите!
Съм искал да кажа:
- да спечелиш симпатия;
- да спечелиш приятели;
Или най-общо - да спечелиш интереса на съпреходниците!
Първо искам да уточня, че с мислите и действията си първо, повтарям първо искам да спечеля симпатиите на себе си, за да не се срамувам в последствие. След това търся одобрение от познати и чак след това от непознати, от което произтича незаинтересоваността ми за търсене на симпатизанти тук. Писах защото не съм съгласен!
Според Вас за да "спечеля" двама съпреходници трябваше единия да го поздравя, че нарече Гришо насранко, а на другия да се извиня, че съм влязъл за първи път в темата???!!! Не и при мен!
Относно обяснението Ви за ежедневната Ви работа, това си е Ваш проблем с кого работите и какво работите, мен какво ме засяга!
И накрая отново Ви пожелавам успех!
- трапера
- сериозен играч

stzanev написа:..............................
Да сега разбрах за спечелването(печеленето както аз се изразих, може би неправилно), благодаря за уточнението Ви.
Първо искам да уточня, че с мислите и действията си първо, повтарям първо искам да спечеля симпатиите на себе си, за да не се срамувам в последствие. След това търся одобрение от познати и чак след това от непознати, от което произтича незаинтересоваността ми за търсене на симпатизанти тук. Писах защото не съм съгласен!
Според Вас за да "спечеля" двама съпреходници трябваше единия да го поздравя, че нарече Гришо насранко, а на другия да се извиня, че съм влязъл за първи път в темата???!!! Не и при мен!
Относно обяснението Ви за ежедневната Ви работа, това си е Ваш проблем с кого работите и какво работите, мен какво ме засяга!
Колега Ст.Цанев, ама наистина влетяхте като вихрушка.
Не се чудете, че Ви отвръщат рязко- Вие така влязохте.
Можеше например да се получи горе-долу така:
-"здравейте сега видях темата и особено мнението за Гришата, да знаете-не сте
прави............"
Останах с впечатление, че за Вас, Вие сте си номер едно! Другите да правят като вятъра!?!
лягам си star
събуждам се super star
събуждам се super star
- Красимир Атанасов
- учете се от него

Ти обаче упорито си вярваш, че това което написах за Григор го мисля!
Ако не си обърнал случайно внимание, поста е адресиран към друг колега от прехода.
Понеже знам, че харесва Гришо, както и аз и му го дадох като черен пример.
Понеже очакванията от Гришо тук беше в пъти по-голяма от тези на Кубрат.
И не от Бг фенове, а от цял Стокхолм и целия свят.
Григор беше топ звездата на турнира и аз бях горд от това.
Та занапред ако смяташ да си "адвокат на дявола"първо се заинтересувай малко, компренде омбре?
На Vid му се извинявам, че бях малко краен и превъзбуден, но още ме държеше треската и така се получава.
Вече "изтрезнях"малко и може да поемем напред, стига да не нарича България (абсурдистан и булгаристан).
Ако не си обърнал случайно внимание, поста е адресиран към друг колега от прехода.
Та занапред ако смяташ да си "адвокат на дявола"първо се заинтересувай малко, компренде омбре?
На Vid му се извинявам, че бях малко краен и превъзбуден, но още ме държеше треската и така се получава.
Вече "изтрезнях"малко и може да поемем напред, стига да не нарича България (абсурдистан и булгаристан).
Ето това вече е друго трима срещу един! Нормално, но аз продължавам да стоя зад думите си. Григор Димитров не посерко както каза някой преди страница, две, а млад талантлив спортист от България и е пример за подражание в обществен, спортен и личен план.трапера написа:stzanev написа:..............................
Да сега разбрах за спечелването(печеленето както аз се изразих, може би неправилно), благодаря за уточнението Ви.
Колега Ст.Цанев, ама наистина влетяхте като вихрушка.
Не се чудете, че Ви отвръщат рязко- Вие така влязохте.
Можеше например да се получи горе-долу така:
-"здравейте сега видях темата и особено мнението за Гришата, да знаете-не сте
прави............"
Останах с впечатление, че за Вас, Вие сте си номер едно! Другите да правят като вятъра!?!
Г-н Свилен, искрено се надявам "вихрушката" която сте видели да отвее безвъзвратно лошите думи изказани за Гр. Димитров и дружно да подкрепим 11-тия в световния тенис.
За огромно мое съжаление сте останали с погрешно впечатление, за мен винаги семейството ми е номер едно, а "другите да правят като вятъра" или каквото намерят за добре.
Желая Ви приятна вечер!
Поздравления за преживяния пълен катарзис. Гришо е звезда, за съжаление една от малкото в България.Красимир Атанасов написа:Ти обаче упорито си вярваш, че това което написах за Григор го мисля!
Това за адвоката, дявола и омбрето ще го пропусна в името на доброто бъдеще!
- Павел Иванов

Пич , определено ставаш ем банален , ем досаден 
Спинингиста , разсширени вени нямаааааааа !
Риболовът е за разтоварване а не за натоварване!
Павел Иванов
Риболовът е за разтоварване а не за натоварване!
Павел Иванов
- GODzillata

Хайде да станем 4 на 1......
...........в интерес на истината това, което Краси написа за Гришо, бе иронично подхвърляне, просто даде пример и най-малкото той би се подигравал както с Пулев, така и с Гришо!
Ако прегледаш темата назад, Светльо Занев
, ще видиш, че Краси беше много горд от факта, че Гришо ще играе в Стокхолм и т.н., та "вервай ми", в случая не си прав с тези обвинения по негов адрес. 
Ако прегледаш темата назад, Светльо Занев
На риба - като на война! Fish'n'chicks!
Кеч & Рилийс...в тиганааа-аха-ха-хаааа...
Кеч & Рилийс...в тиганааа-аха-ха-хаааа...

Jechev написа:Пичове, изчакайте да падне барем снега, много от рано се почна заяждането, пазете си силите![]()
![]()
Късмет.Всичко е до късмет. 
ОК "пич" щом съм ти банален и досаден използвай си модераторските права!Павел Иванов написа:Пич , определено ставаш ем банален , ем досаден