Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Водоеми и реки
naRiba.com

Форум

Жребчево
Модератор: sapuna
Re: Жребчево
Язовирът е вдигнал нивото отново и то преди да завали днес... бяхме и до стената петък 24.10, 2 м оставаха да прелее след днешните дъждове и снегове го очаквайте до горе да е ... риба не кълвеше, предположих заради покачващото се ниво... от брега поне
Някой с инфо за Римският мост
мъртвило, вчера сутринта за няколко часа нямахме пипане на стръвта
Тоз римски мост Римляни да имаше поне, то само циган ) чух че хващали бели риби по кило там тези дни, може да се е качила с високата вода?
- borislav58
- сериозен играч
Има ли ромски корморани гаранция ,че там има риба.Мен също ме итересува ,но под моста дали се лови риба.Има ли вода ?Благодарен ще съм за малко информация.
Всичко заебавам и за риба заминавам!

Бях днес на Римския мост. Много приятно беше времето днес - слънчево и до 14:30-15:00 часа не духаше изобщо. Мераклии като мен много - разпънали дънарките с едни хлопатари и толкоз.
Много вода много чудо. Бях подготвен с какво ли не но не кълве и не кълве. Хванах само едно малко морунажче на дъно на земен червей.
Много цигани! Двама с колелета Украйни с брадви се засилиха към хълма и към час блъскаха там - чуваше се отчетливо долу. После май ги мернах с въдици ама може да са били други. Мен ме наобиколиха, взеха да се заглеждат по колата и какво има вътре и се преместих на друго място сред бели хора.
Вчера класическо капо от лодка, което по принцип е трудно да се направи, няма куршум няма бринеке, язовирът беше спрял да се покачва, /до горе е/ но не кълве НИЩО.. шъ съ управи, ама друг път )
-
- ще става разбирач
Много слаб Риболов на Джиг Рибата не е групирана движи се водата е 12,5 градуса. Дребен костур и сулки . Трябва да истине водата .
Непобедимата армада
доколкото видях някой имаха добра слука

Най добрият по каманака в действие(колегата webfusion)

Моят улов,като за 4-върти ''силиконов'' риболов-доволно

Поздрави!

Най добрият по каманака в действие(колегата webfusion)

Моят улов,като за 4-върти ''силиконов'' риболов-доволно

Поздрави!
...хаосът се намира в най-голямо изобилие там, където някой се стреми да въведе ред.
И хаосът винаги надмогва реда, защото е по-добър организатор.
И хаосът винаги надмогва реда, защото е по-добър организатор.
-
- ще става разбирач
Ти си най добре отколкото 30 лодки на Дарданела.
Вчера, събота, нивото се е вдигнало спрямо сряда с поне половин метър, сигурно прелива язовирът, водата към устито размътена, не клъвна на силикон ни на рибка, а сряда ударих една мерна бяла на същото място.. от една лодка казаха, че нямат кълване цял ден.. тез дъждове постоянно прецакват риболова
- dimitar_dv
- фен клуб-скобар
- Обратна връзка:
Днес на Римския мост - много слабо.До обяд 10 върхара,ена бабка и едно рибе,което го мязаше на попче.
НАСЛЕДНИК НА ПАВЕЛ ПАВЛОВ
Даваха едно предаване по Хоби тв. с Мариан (Марчо) от Жребчево . Филма е сниман септември месец . Хванаха не малко и лоши шаранчета , ... Мисълта ми беше , че като прочетох последните страници , никой нищо не споменава на шаранджийския риболов , ТОЛКОЗ ЛИ СТАНА ПОТАЕН или само Марчо е хванал за 2014 шаран ????
- atanas7711
- научил се да хвърля
Не е само Мариян. И колегата с белия бус до него хванаa4kata_88 написа:Даваха едно предаване по Хоби тв. с Мариан (Марчо) от Жребчево . Филма е сниман септември месец . Хванаха не малко и лоши шаранчета , ... Мисълта ми беше , че като прочетох последните страници , никой нищо не споменава на шаранджийския риболов , ТОЛКОЗ ЛИ СТАНА ПОТАЕН или само Марчо е хванал за 2014 шаран ????

- kita20008969
- ще става разбирач
- Обратна връзка:
[quote="atanas7711"
Не е само Мариян. И колегата с белия бус до него хвана
[/quote]
Познавам го лично, много кофти човек е!!! Нищо не казва.........
Не е само Мариян. И колегата с белия бус до него хвана

Познавам го лично, много кофти човек е!!! Нищо не казва.........
Между габровци
- А бе Пешо,що пиеш тия хапчета,да не си болен??
- Не бе,утре им изтича срока на годност.
- А бе Пешо,що пиеш тия хапчета,да не си болен??
- Не бе,утре им изтича срока на годност.