Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Тактика
Риболовни такъми
naRiba.com

Форум

Carp Kinetics Trinium Rod Pod
Модератор: sapuna
- Chromeo
- ще става разбирач
- Обратна връзка:
Carp Kinetics Trinium Rod Pod
Здравейте, колеги
Какво прави един човек, когато не ходи на риболов ? Отговор: купува неща за риболов
И аз така в тон с казаното реших да си заменя старата стойка FilStar DE LUXE със едно четирикрако магаренце на Carp Kinetics. Падна около месец ровене из рибарски сайтове и магазини в търсене на добро качество на добра цена и накрая се спрях на това:
Нямам навика да си купувам "важни" неща online, защото почти винаги има разлика между това на картинката и това, което ти доставят. Но този път очакванията ми се припокриха на 90%. Това което лично считам за недостатък е че самата стойка в оптимално състояние достига височина 60см. а аз съм висок 187см. и в сравнение със старата ми стойка ще трябва да се наведа малко повече
също така дължината на бъз-баровете е 41 см. което позволява безпроблемно поставяне на 3-те ми макари Tomax Iridium 9000 без да се застъпват и без да се удрят една в друга при засичане или взимане на пръчката от стойката, но при по-голям размер макари ще се появи със сигурност този проблем. Иначе стойката изглежда читава откъм изработка и вложени материали, пристигна за 11дни от Англия и струва 130лв.(с доставката,чрез групова поръчка от SportsDirect) Не знам обаче, кога ще мога да й направя бойното кръщение, затова моля колеги, които имат такава стойка или познават такива които я имат, да споделят преки впечатления
Наслука, Колеги 

Нямам навика да си купувам "важни" неща online, защото почти винаги има разлика между това на картинката и това, което ти доставят. Но този път очакванията ми се припокриха на 90%. Това което лично считам за недостатък е че самата стойка в оптимално състояние достига височина 60см. а аз съм висок 187см. и в сравнение със старата ми стойка ще трябва да се наведа малко повече

catch a fish or die trying !!!
- emo vasilev
- сериозен играч
Re: Carp Kinetics Trinium Rod Pod
Еми ай честито , със здраве да я ползваш и много и все големи шарани да гледа !
Честито и от мен колега и само големи на нея. 

Всеки понеделник ме мъчи
въпроса:Почивни дни въобще
имаше ли?
въпроса:Почивни дни въобще
имаше ли?
Имам я само,че със 3 крака ,твоя вариант е по стабилен (поне няма да я връзваш вече).
Само,че трябва да се замислиш за по широки барове и предния 5-6см по широк .

- Chromeo
- ще става разбирач
- Обратна връзка:
Дефинирай "замислиш"diD0 написа:Имам я само,че със 3 крака ,твоя вариант е по стабилен (поне няма да я връзваш вече).

- Chromeo
- ще става разбирач
- Обратна връзка:
дай линк, колега, към някои от тия всички, ако не ти е проблем. Поздрави 

- Chromeo
- ще става разбирач
- Обратна връзка:
При по-обстоен и вече практически преглед на стойката се наложи лек ъпгрейд на баровете и вече изглежда така:

Така общата ми инвестиция в стойката нарасна на първоначалните 130лв. + 45лв.(нови барове+доставка) + 25лв.(1.50м неръждавейка + стругарски услуги за 4-те крачета свързващи бара със стойката) Ще забележите, че новите барове са за 5 пръчки, като с това се целеше по-голяма широчина(преден 73см./заден-53см.), а не увеличаване на броя пръчки, но все пак не може да се отрече, че вече съм притежател на една "семейна", даже бих казал многофамилна стойка